Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I NORD-IRLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Nord-Irland

  Nyt alt som Nord-Irland har å by på med en komfortabel leiebil fra Auto Europe. Lær alt oom Titanic i Belfast, eller reis til historiske Londonderry. Med en leiebil står du fri til å reise og oppleve med fullstendig frihet. Se gjennom vårt utvalg av leiebiler i Nord-Irland og finn den perfekte leiebilen til din reise.

  Hvorfor leie en mini i Nord-Irland

  Mini leiebilDersom dere er et par på reise og dere planlegger en storbyferie kan en mini være det perfekte valget. Leiebiler i denne kategorien er rimelige å leie og har et økonomisk drivstoff forbruk. De er også enkle å finne parkeringsplass til og manøvrere i travle byer.
  Populære leiebiler i minikategori: KIA Picanto, Fiat 500, Chevy Spark og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Nord-Irland

  Økonomi leiebilBiler i økonomiklasse har plass til opptil fire personer og to kofferter. Biler i denne kategorien er perfekte for turer mellom turistattraksjoner og på byturer. Besøk for eksempel Titanic Museum i Belfast og Ulster Aviation Society og kjør ut av byen på oppdagelsesferd.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: Ford Fiesta, Opel Corsa og mange flere.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Nord-Irland

  Kompakt leiebilHvis du vil ha en liten leiebil for enkel parkering og lavt forbruk av drivstoff i kombinasjon med større motorkraft er leiebiler i kompakt kategori er godt valg. Bilene har kapasitet for opptil fem passasjerer og har plass til to store og en liten koffert. Perfekte for dagsturer med lite bagasje.
  Populære leiebiler i kategorien kompakt: Renault Clio, Fiat 500L, Opel Astra, Ford Focus og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Nord-Irland

  Mellomstørrelse leiebilHvis du reiser på budsjett og ønsker mer lagringsplass og komfort er en leiebil i mellomstørrelse varmt å anbefale. Bilene passer fint på dagsturer for opptil 5 passasjerer med bagasje. Denne bilkategorien er også populære for små familier med barn. Husk å sjekke reglene for ekstrautstyr dersom du trenger dette.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse Ford Focus, Skoda Octavia, Vauxhall Insignia, Ford S-Max, Opel Zafira, Toyota RAV, VW Passat og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Nord-Irland

  Familiestørrelse leiebilFor planer om bilferier og dersom dere skal tilbringe lengre tidsrom i bilen anbefaler vi en bil i familiestørrelse. Planlegg en piknik i Tollmore Forest Park eller i Castlewellan Forest og ta med dere det dere trenger av mat og sportsutstyr i det rommelige bagasjerommet. Bilene har plass for fem personer med bagasje.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: VW Jetta, Opel Insignia, Audi A4, Mercedes E Class, VW Sharan, Ford Galaxy, Mercedes C Class, Volvo XC60 og mange flere.

  Hvorfor leie en luksus leiebil i Nord-Irland

  Luksus leiebilHvis du vil reise med stil og komfort er en luksus leiebil det rette valget! Avhengig av modellen har du plass til opptil fem personer. Bagasjeplass avhenger av modell, men alle leiebilene i denne kategorien har nytt og moderne utstyr og alle fasiliteter. Et populært valg på både forretningsreiser og ferier.
  Populære leiebiler i luksuskategori: Mercedes E Class, Mercedes C Class og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet i Nord-Irland

  Cabriolet leiebilOpplev dette vakre landet med en cabriolet og gi ferien det lille ekstra. En leiebil i denne kategorien vil garantert gjøre selve bilkjøringen til en av høydepunktene på turen. Med en cabriolet kan du suse gjennom Nord-irlands vakre landskap med optimale kjøreegenskaper.
  Populære leiebiler i kategorien cabriolet: VW Beetle Cabrio, Audi A3 Cabrio, Opel Astra Cabrio, Mini Cooper Cabrio og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Nord-Irland

  SUV leiebilMed så mange visdtrakte og naturskjønne områder å utforske kommer en SUV ofte godt med. Lei en SUV og kjør langs Causeway Coastal Route for å finne de flotteste strendene i Nord-Irland. I en SUV kan opptil 5 passasjerer reise komfortabelt. Bilene har også stort bagasjerom og er derfor perfekt for en aktiv ferie.
  SUVer til leie: Toyota RAV, Volvo XC60 og mange flere.

  Hvorfor leie en van i Nord-Irland

  Van leiebilVi anbefaler en van for dere som reiser i større grupper på over fem personer. Leiebiler i Van kategori er perfekt for å holde gruppen samlet. Dersom dere skal dele på å kjøre ber vi dere sjekke utleiers vilkår og betingelser i forhold til ekstra sjåfører.
  Populære leiebiler i kategorien Van: VW Caravelle, VW Sharan og mange flere
  Vi håper at dere har funnet den perfekte leiebilen til reisen i Nord-Irland. Du kan booke din leiebil enkelt gjennom vår søkemotor eller ved å ringe en av våre medarbeidere. Vi ønkser dere en flott ferie i Nord-Irland! Ikke glem at vi alltid er tilgjengelige dersom du trenger hjelp - både under, før og etter leieavtalen.