Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I BOSNIA-HERZEGOVINA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler i Bosnia-Herzegovina

  Auto Europe har et bredt utvalg av leiebiler over hele verden, på over 24 000 stasjoner i 180 land verden over. Bosnia-Herzegovina er land som fortsatt ikke er oppfaget av de store turistmassene og vel verdt et besøk. Sarajevo er et godt utgangspunkt for å utforske Bosnia-Herzegovina med leiebil. Under finner du karakteristrikker for alle leiebilskategoriene vi har tilgjengelige i Bosnia-Herzegovina.

  Hvorfor leie en liten leiebil i Bosnia-Herzegovina

  Liten Leiebil i Bosnia-HerzegovinaVi har et bredt utvalg av leiebiler i i Bosnia-Herzegovina. En mini er perfekt for småturer innad i byer og for korere strekk med lite bagasje. Disse små bilene er er lette å manøvrere i trange gater i tillegg til at de er svært drivstoffeffektive. Perfekt for par på helgeturer. Leiebiler i økonomiklasse tilbyr litt mer plass og komfort enn en mini. Bilene passer for opptil fire personer på korte turer og har plass til en stor og en liten koffert i bagasjerommet.
  Populære små leiebiler: Kia Picanto, Skoda Fabia, Chevrolet Aveo, Skoda Fabia, Vauxhall Corsa, Kia Ceed, Ford Ka, VW Polo m.m.

  Hvorfor leie en leiebil i mellomklasse i Bosnia-Herzegovina

  mellomklasse leiebilLeiebiler i kompakt kategori er rimelige å leie og har en kraftigere motor enn de foregående kategoriene. Book en leiebil i kompaktklasse dersom dere planegger kortere dagsturer. Leiebiler i mellomstørrelse er blandt de mest populære leiebilene hos våre kunder. Bilene har god beinplass til opptil fem passasjerer og lagringsplass for to store og en liten bag. Bilene er ideelle for lenge bilturer og dagsturer med takket være sine kraftige motorer.
  Populære leiebiler i mellomklasse: KIA Ceed, Hyundai I30, Chevy Cruze, Skoda Rapid Spaceback, Fiat Croma, Citroen C4, VW Golf, Renault Megane, Skoda Octavia, Renault Fluence, Ford Focus m.m.

  Hvorfor leie en stor leiebil i Bosnia-Herzegovina

  Stor leiebilEn leiebil i familiestørrelse er større og kraftigere enn foregående kategorier og anbefales for grupper på opptil fem personer på reise, spesielt dersom dere skal oppholde dere i bilen i lengre perioder daglig. Biler i denne kategorien har mange muligheter for ekstra utstyr og stort bagasjerom.
  Populære store leiebiler tilgjengelig: Dacia Sandero Stepway, Vauxhall Vivaro, Skoda Octavia, VW Passat, Renault Traffic, Toyota Rav 4 and many more.

  Hvorfor leie en luksus leiebil i Bosnia-Herzegovina

  Luksus leiebilEn luksusbil i Bosnia-Herzegovina sikrer deg et førsteinntrykk som varer. Enten du er på ferie eller forretningsreise vil en luksusbil gi en uforglemmelig kjøreopplevelse. Dersom du reiser i sommermånedene er en cabriolet et uslåelig valg!
  Populære luksusbiler til leie: Audi Q7 m.fl.

  Hvorfor leie en SUV i Bosnia-Herzegovina

  SUV leiebilDisse kraftige og stødige bilene er perfekte for lengre kjøreturer og oppdagelsesferder. Lei en SUV og sikre deg komfortable bilturer og god plass til alle passasjerer. SUVer har kraftige motorer og store, komfortable seter. Perfekt for opptil 5 personer. Ikke glem å sjekke om dere å forhåndsbestille GPS.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Dacia Sandero Stepway, Toyota Rav 4, Audi Q7 m.m.

  Hvorfor leie en Van i Bosnia-Herzegovina

  Van RentalEn Van er det selvsagte valget for større grupper på over 5 personer - for større familier eller forretningsreiser med kolleger. Ved lenge turer og dersom dere reiser med mye bagasje er disse bilene uovertrufne. En Van holder gruppen samlet og er ofte billigere enn å leie to mindre biler.
  Populære leiebiler i kategorien Van: Vauxhall Vivaro, Renault Traffic m.m.
  Dersom dere planlegger å reise til Bosnia-Herzegovina håper vi denne korte guiden har hjulpet deg til å velge riktig leiebil: Du kan enkelt booke gjennom nettsiden. Vi er tilgjengelig dersom du vil ha hjelp eller du har spørsmål. God reise!