Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I MAROKKO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Marokko

  Opplev mystiske Marokko med en leiebil fra Auto Europe. Dersom du er usikker på hvilken leiebil som passer dine behov best kan du lese gjennom vår flåteguide for informasjon og inspirasjon. Marokko er en flott destinasjon året rundt og trekker turister fra hele verden. En leiebil er den perfekte måten å sikre seg at du får mest mulig ut av oppholdet ditt i dette vakre landet.

  Hvorfor leie en Mini i Marokko

  Mini LeiebilLeiebiler i miniklasse er et godt valg for dere som reiser alene og for par som reiser med lite bagasje. En mini koster lite - både å leie og å kjøre. I tillegg er de enkle å parkere og manøvrere gjennom smale gater. Det er imidertid lite kraft i motoren så for lengre turer anbefales en større bil som for eksempel en kompakt leiebil.
  Populære Mini leiebiler i Marokko: Hyundai i10, Peugeot 108, Fiat 500, Chevrolet Spark, Kia Picanto og lignende.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Marokko

  Økonomi LeiebilVelg en leiebil i økonomiklasse hvis du trenger litt mer plass samtidig som du vil holde deg innen budsjettet. Bilene er perfekte for å kjøre korte avstander med opptil 4 passasjerer. Vær obs på at det er lite bagasjeplass så dersom dere har mer enn en stor og to mindre kofferter bør dere velge en høyere kategori.
  Populære leiebiler i økonomiklasse i Marokko: Fiat Punto, Peugeot 208, Dacia Logan, Citroen C3, Renault Clio, Dacia Sandero og lignende.

  Hvorfor leie en Kompakt leiebil i Marokko

  Kompakt Leiebil Leiebiler i kompakt klasse passer godt for små familier. Bilene er små men har kraftige motorer i forhold til kategoriene nevnt over. De er også relativt små, noe som gjør at de er enkle å manøvrere gjennom den til tider kaotiske trafikken i Marokko. Med en kompakt leiebil reiser du enkelt fra Marrakech til havnebyen Essaouira der dere kan besøke fiskemarkedet og en rekke andre severdigheter.
  Populære kompakte leiebiler i Marokko: Fiat Tipo, Peugeot 301, Renault Clio, Dacia Dokker, Citroen C4, Renault Megane, Hyundai i30, Chevy Cruze og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Marokko

  Mellomstørrelse LeiebilLeiebiler i mellomstørrelse er et av de mest populære valgene for familier og vennegrupper på opptil fem passasjerer. Avhengig av modell har disse bilene plass til opptil to store kofferter m.m. Planlegg en road trip sør i Marokko og opplev ørkenen fra sin beste side ved å besøke Qarzazate. Et godt valg for familier eller dersom dere planlegger lengre turer.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse i Marokko: Fiat Linea, Volvo 40, Toyota Prius Hybrid, Renault Symbol Diesel, Peugeot 3008, Toyota RAV 4 4x2 Hybrid og lignende.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Marokko

  Familiestørrelse LeiebilDersom dere skal ta lengre turer med opptil fem passasjerer og bagasje er en leiebil i familiestørrelse det perfekte valget for oppholdet i Marokko. En leiebil i familiestørrelse har typisk svært god plass for opptil 5 passasjerer med bagasje. Bilene er komfortable og har en kraftig motor for lengre turer.
  Populære leiebiler i familiestørrelse Marokko: Peugeot 508, Hyundai Elantra, Hyundai i40, Alfa Romeo Giulia, Volvo S60, Volkswagen Passat, Dacia Duster Diesel og mange andre modeller.

  Hvorfor leie en luksusbil i Marokko

  Luksus LeiebilLegg til litt ekstra luksus ved å leie en luksusbil i Marokko. Nyt av det beste innen innovasjon og design og gjør deg klar for en helt spesiell kjøreopplevelse. I denne kategorien garanterer vi merke og modell. Kontakt oss gjerne på telefon dersom du ønsker mer info.
  Populære luksusbiler i Marokko: Volvo XC60, Volvo V60, Volkswagen Touareg Diesel, Mercedes C 200, Mercedes E 220 og andre modeller.

  Hvorfor leie en SUV i Marokko

  SUV LeiebilEn SUV anbefales på det aller varmeste dersom dere planlegger å kjøre rundt og utforske Marokko. I en SUV sitter dere komfortabelt og med god plass og bilen ligger stabilt på veien selv der veikaliteten er dårlig. De fleste biler i kategorien kommer med ubegrensede kilometer og dermed støre frihet på reise.
  Populære SUVer i Marokko: Jeep Grand Cherokee, Volvo XC60, Toyota Prado 4x4 og lignende.

  Hvorfor leie en Van i Marokko

  Van LeiebilLeiebiler i kategorien Van er populære året rundt og er det beste valget dersom dere er fem passasjerer eller mer, eller dersom dere reiser med mye bagasje. En van blir ofte totalt billigere enn å leie to mindre leiebiler til en støre gruppe til ferien i Marokko.
  Populære leiebiler i kategorien van i Marokko: Dacia Dokker, Peugeot Bipper m.m.
  Vi håper denne flåteguiden har gjort det lettere for deg å finne en leiebil som passer dine behov i Marokko. Kontakt oss gjerne på telefon dersom du har videre spørsmål om bilutleie, enveisreiser eller ekstra utstyr. Vårt kunnskapsrike team står klare til å hjelpe 7 dager i uken!