Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I ISRAEL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Israel

  Hvis du planlegger en ferie i Israel vil du ikke angre dersom du har leiebil under oppholdet. Med leiebil reiser du enkelt rundt i landet og får med deg høydepunkter som Jerusalem, Tel Aviv og kystbyen Haifa. Ta en kikk på Auto Europe sin flåteguide for Israel og finn riktig bil til din reise!

  Hvorfor leie en Mini i Israel

  Mini Leiebil i IsraelDet kan være krevende å kjøre bil i travle storbyer og gjennom trange gater i gamle byer. Vi har imidlertid de perfekte leiebilene til jobben; en mini manøvreres enkelt gjennom travle og hektiske byer, i tillegg er den økonomisk i drift og enkel å parkere. Perfekt for opptil 4 personer med lite bagasje.
  Populære modeller i kategorien mini: Fiat Panda, Suzuki Alto, Chevrolet Spark og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i Økonomiklasse i Israel

  Økonomi Leiebil Biler i økonomiklasse er populære blandt ferierende i Israel takket være sitt lave drivstoff-forbruk og lave leierate. En bil i økonomiklasse har bedre plass til passasjerer og bagasje enn en mini samtidig som prisforskjellen er minimal. Bilene har plass til opp til 4 personer og to store kofferter.
  Populære biler i økonomiklasse: Mitsubishi Space, Nissan Micra, Hyundai i20, Kia Rio, Daihatsu Sirion, Mazda 2 og andre modeller.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Israel

  Kompakt LeiebilKompaktbiler er de største modellene blandt de mindre kategoriene. På kortere turer tilbyr kompakte leiebiler tilstrekkelig plass for opptil 5 passasjerer og to kofferter. En bil i kompaktstørrelse har kraftigere motor enn de foregående kategoriene.
  Populære leiebiler i kategorien kompakt: Skoda Fabia, Hyundai Accent, Peugeot 301, Ford Focus og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Israel

  mellomstørrelse LeiebilMed biler i mellomstørrelse går vi opp til de større kategoriene. Disse bilene er perfekte for road trips for opptil 5 personer. Bilene har rikelig med bagasjeplass og god beinplass til alle ombord. Disse bilene tar deg komfortabelt og effektivt rundt i Israel. Husk sjekke forhåndsbestilling av eventuelt ekstra utstyr som f.eks GPS.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Hyundai i25, Fiat Tipo, Subaru Impreza, Mazda 3, Citroen Berlingo og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Israel

  Familiestørrelse LeiebilEn leiebil i familiestørrelse er det perfekte valget dersom du skal reise lengre strekk med opptil 5 passasjerer. Bilene er utstyrt med kraftige motorer og har svært god bagasjeplass. Bilene er som navnet tilsier populære blandt familier og du finner sedaner og stasjonsvogner blandt modellene tilgjengelig.
  Populære leiebiler i Familiestørrelse: Kia Forte, Hyundai Sonata, Mazda 6, Subaru Legacy, Chevy Malibu, Volvo s60 og andre modeller.

  Hvorfor leie en luksusbil i Israel

  Luksus LeiebilSer du etter noe ekstra ekstravagant til ditt opphold i Israel? Ta en kikk på våre Luksusbiler. Grip muligheten til å sette deg bak rattet på drømmebilen i Israel og kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.
  Populære luksusbiler til leie: Buick LaCrosse, Chevrolet Traverse 7 passasjerer, Jaguar XE, Volvo S80, Jaguar XF, Mercedes E250, Volvo S90, Volvo XC90 og andre modeller.

  Hvorfor leie en SUV i Israel

  SUV leiebilBiler i kategorien SUV er perfekte for lenge opphold i bilen over lengre distanser og i ulendt terreng. SUVer har kraftige motorer og mye plass til bagasje og utstyr. Vi anbefaler dise bilene for reiser ut i naturen og for grupper på opptil 5 personer.
  Populære leiebiler i SUV kategori: Subaru XV, Mazda CX 5, Mitsubishi Outlander, Nissan Xterra, Kia Sportage, Ford Edge og andre modeller.

  Hvorfor leie en Van in Israel

  Van leiebilEn Van er det perfekte valget for store grupper på reise og har seter for 7 til 9 passasjerer. Dersom dere reiser i en gruppe på 7 anbefales en 9 seters van for bedre plass til bagasje.
  Populære leiebiler i kategorien van: Kia Carnival 7 passasjerer, Citroen Jumpy 9 passasjerer, Hyundai i800 9 passasjerer og andre modeller.
  Du har nå sett listen over bilkategorier til leie i Israel. Du kan søke etter en passende leiebil til riktig pris i vår søkemotor. Våre spesielister hjelper deg gjerne dersom du trenger hjelp til å bokke din leiebil eller nødvendig ekstra utstyr.