Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I NORGE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Norge

  Vi nordmenn er glade i å feriere i eget land. Norges varierte landskap og spennende friluftslivsmuligheter fra sørlandet til Finnmark og vakre kystbyer gjør at mange nordmenn velger å reise på Norgesferie hvert år. Her finner du informasjon om vår tilgjengelige flåte av leiebiler i Norge.

  Hvorfor velge en Mini i Norge

  Mini LeiebilEn leiebil i kategorien mini er et godt og økonomisk valg dersom du skal reise rundt i en av Norges største byer som Oslo, Bergen eller Trondheim der det kan være vanskelig å finne parkeringsplass. Bilene er idelle for opptil to personer med lite bagasje, men føles fort trange og lite effektive på lengre kjøreturer.
  Populære leiebiler i kategorien Mini: VW UP, Chevrolet Spark, Citroen C1, Peugeot 107, Nissan Micra og mange flere.

  Hvorfor velge en Økonomi leiebil i Norge

  Økonomi LeiebilEn leiebil i kategorien økonomiklasse er et godt valg for opptil fire personer som reiser med opptil to bager eller kofferter. Bilene har lavt drivstoff forbruk og er lette å finne parkeringsplasser til. Bilene har liten prisøkning i forhold til en mini, men motoren er kraftigere og du får mye for pengene.
  Populære leiebiler i kategorien Økonomi: Toyota Yaris, VW Polo, Peugeot 208, Hyundai i20 og mange flere.

  Hvorfor velge en Kompakt leiebil i Norge

  Kompakt LeiebilEn leiebil i kompakt kategori er perfekt for små familier på reise dersom planen er å ta kortere turer innad i - og utenfor byen. Du får plass til litt mer bagasje enn i en leiebil i økonomistørrelse og motoren er større og egner seg bedre over lengre avstander.
  Populære leiebiler i kompakt kategori: Ford Focus, Toyota Auris, VW Golf, Hyundai i30, Citroen C4, Toyota Urban Cruiser og mange flere.

  Hvorfor velge en leiebil i mellomstørrelse i Norge

  Mellomstørrelse LeiebilFor å kombinere god beinplass med lavere pris anbefaler vi en leiebil i mellomstørrelse. Disse bilene passer godt dersom planen er å ta lengre dagsturer og dersom dere er opptil 5 personer i bilen. Det er plass til to store kofferter i bagasjerommet. Passer fint til lengre turer for opptil 3 passasjerer.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Audi A3, VW Passat, Toyota RAV, Mercedes B Class, VW Touran, Ford S-Max, Mercedes A Class, Volvo V40, Citroen C4 og mange flere.

  Hvorfor velge en leiebil i familiestørrelse i Norge

  Familiestørrelse LeiebilFor lengre turer mellom byer der mange timer tilbringes i bilen anbefales en leiebil i familiestørrelse dersom dere er en familie eller gruppe på optil 5 personer. En leiebil i familiestørrelse er godt utstyrt og svært stødig bygget, noe som gjør at selv kolonnekjøringer over fjellet er komfortabelt.
  Populære leiebiler i familistørrelse: BMW 3 Series, Skoda Superb, VW Passat, Skoda Superb, Volvo S60, Volvo V70, Volvo V60, Mercedes E Class, Toyota Verso og mange flere.

  Hvorfor velge en luksus leiebil i Norge

  Luksus LeiebilEn sværtr populær kategori blandt forretningsreisende og en sikker måte å bli lagt merke til. Vår luksusflåte i Norge er variert og inneholder flere biler i toppklassen. Skjem deg selv bort med en fantastisk kjøreopplevelse og lei en luksusbil. Vi garanterer merke og modell.
  Populære luksus leiebiler: Tesla Model S, BMW 3 Series, Volvo V60, Mercedes E Class, BMW X1 og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet i Norge

  Cabriolet LeiebilDet finnes ikke noe mer perfekt enn å kjøre en cabriolet langs norske kystlandskap og fjellveier i strålende sommersol. I kategorien finner du biler med seter for opptil 5 personer. Lei drømmebilen for en helt spesiell leiebilsopplevelse.
  Populære leiebiler i kategorien cabriolet: Opel Astra Cabrio, VW Beetle Cabrio, Audi A3 Cabrio, Mini Cooper Cabrio og mange flere.

  Hvorfor velge en SUV i Norge

  SUV LeiebilEn SUV er et populært og praktisk valg i Norge. Disse bilene er perfekte for fjellturer og lenge kjøreturer over vidder og mellom byer. Spesielt praktiske er de dersom dere er opptil 5 passasjerer på reise med bagasje eller dersom dere er på vei i skitrekket. Husk ekstra utstyr som takstativ eller barneseter dersom dere trenger dette.
  Populære leiebiler i kategoien SUV: Toyota RAV, Toyota Urban Cruiser, BMW X1 og mange flere.

  Hvorfor leie en van i Norge

  Van LeiebilDersom du skal på rundreise i Norge med en større gruppe anbefaler vi deg å leie en Van. På denne måten sikrer du deg maks plass og komfort for opptil 7 til 9 passasjerer. En van er en fin og effektv måte å holde gruppen samlet på.
  Populære leiebiler i kategorien van: VW Touran, Ford S-Max, VW Caravelle og mange flere.
   
  Vi håper dere føler dere godt informert om leiebilkategoriene vi tilbyr i Norge. Dersom du har videre spørsmål er vi tilgjengelige per telefon. Det er også enkelt og trygt å booke leiebil online.