Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I THAILAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Thailand

  Thailand ligger sørøst i Asia og er et fantastisk ferieland med herlig klima, spennende kultur og god mat! Fra junglene i nord til de spennede byene og vakre strendene i sør - Thailand har noe for enhver smak. Vi anbefaler at du tar deg tid til å besøke buddhist-templene og de vakre øyene Koh Samui og Phuket. Auto Europe har et bredt utvalg leiebiler i Thailand. Les mer i vår flåteguide for hjelp til å finne den perfekte leiebilen for deg.

  Hvorfor leie en liten leiebil i Thailand

  Liten LeiebilBangkok er en travel by med tett trafikk - en liten leiebil er derfor det perfekte valget for å ta seg rundt i bykjernen. Gruppen med små leiebiler inkluderer kategoriene mini og økonomi. En mini har kapasitet for opptil tre personer uten bagasje mens en leiebil i økonomiklasse har plass til en stor koffert i bagasjerommet og tilbyr litt mer beinplass. Begge biler har lavt drivstoff forbruk og passer fint for byferier, men vi anbefaler en leiebil i økonomiklasse dersom dere er mer enn to personer.
  Populære små leiebiler: Nissan March, Nissan Almera, Honda Brio, Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, Toyota Yaris og mange andre.

  Hvorfor leie en mellomstor leiebil i Thailand

  Mellomstørrelse LeiebilHvis du ser etter litt mer setekapasitet og lagringsplass er en mellomstor leiebil et godt valg. Denne leiebilsgruppen inkluderer leiebiler i kompakt kategori og leiebiler i kategorien mellomstørrelse. Bilene i begge kategorier er rimelige i drift. Biler i kompakt kategori har plass til opptil fem passasjerer og opptil 3 kofferter avhengig av størrelse. Biler i mellomstørrelse har også plass til fem personer men tilbyr mer komfort for passasjerer. Denne bilgruppen passer fint både for byturer og oppdagelsesreiser ut av byen.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Nissan Almera, Toyota Vios, Toyota Altis, Honda Civic og mange andre.

  Hvorfor leie en stor leiebil i Thailand

  Stor LeiebilThailand har så mye mer å tilby enn spennede storbyer og dersom dere planlegger lange bilturer og oppdagelsesreiser med leiebilen er en leiebil i familiestørrelse å anbefale. Disse bilene er store, romslige og ligger stødig på veiene. I tillegg har de moderne utstyr og kraftige motorer - perfekt for lengre opphold i bilen for hele familien. Det er plass til opptil fire kofferter i bagasjerommet.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Toyota Hilux, Nissan Teana, Nissan Sylphy, Toyota Camry og mange andre.

  Hvorfor leie en SUV i Thailand

  SUV LeiebilMed sine mange skoger og jungler er en leiebil i kategorien SUV varmt å anbefale, spesielt dersom dere planlegger en aktiv ferie. En suv er komfortabel og rommelig med god plass til både passasjerer og bagasje. Husk å booke din leiebil i forkant - spesielt dersom dere skal reise i høysesongen. Sjekk også vilkår og tilgjengelighet av ekstra utstyr som GPS.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Honda BRV, Nissan X-Trail, Toyota Fortuner, Honda CRV og mange andre.

  Hvorfor leie en van i Thailand

  Van LeiebilLeiebiler i denne kategorien er svært populære i Thailand og bør derfor bookes i forkant. En van er et godt alternativ dersom dere reiser i en gruppe på mer enn 5 personer. Med en Van er dere sikret god plass til bde passasjerer og bagasje samtidig som dere har fordelen ved å holde gruppen samlet.
  Populære leiebiler i kategorien van: Toyota Commuter, Toyota Innova og mange andre.
  Vi håper denne flåteguiden har hjulpet deg til å finne den perfekte leiebilen i Thailand. Som nevnt ove er det lurt å booke tidlig - spesielt i høysesongen. Dersom du har spørsmål er vi naturtligvis tilgjengelig per telefon. Vi ønsker deg en flott reise!