Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I HELLAS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Hellas

  Start ditt eventyr i Hellas med en leiebil fra Auto Europe. Kjør gjennom ikoniske Athen og besøk Akropolis, Parthenon og Zevs tempel med total frihet. Under finner du en oversikt over vår leiebilsflåte i Hellas. Auto Europe samarbeider med kjente bilutleiere både internasjonalt og lokalt over hele verden og kan til enhver tid tilby et stort utvalg av leiebiler for enhver lommebok og ethvert behov.

  Hvorfor leie en Mini i Hellas

  Mini LeiebilVår mini kategori inkluderer populære modeller som Ford KA og VW Up. Kategorien er ideell for dem som reiser alene og som par, spesielt dersom planen er å ta korte oppdagelsesturer i og ut av byen. Dise bilene er enkle å manøvrere gjennom smale bygater og parkere samtidig som de bruker lite bensin.
  Populære modeller i kategorien Mini: VW Up, Smart For Four, Hyundai i10, Smart For Four, Fiat Panda og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Hellas

  Økonomi LeiebilDersom du ser etter en leiebil med litt mer plass og kapasitet til opptil 4 personer kan våre biler i økonomiklasse være et godt alternativ. Bilene er rimelige å leie og har lavt drivstoff-forbruk. Det er plass til en stor og to små bager i bagasejerommet. Bilene er idelle for korte dagsturer.
  Populære modeller i kategorien økonomi: Suzuki Splash, Opel Corsa, Peugeot 208, VW Polo, Audi A1, Ford Fiesta og mange flere.

  Hvorfor leie en Kompakt leiebil i Hellas

  Kompakt LeiebilHvis du ønsker en bil med en kraftigere motor enn en bil i økonomiklasse anbefaler vi en bil i kategorien kompakt. Disse bilene har også mer plass til passasjerer og bagasje og passer godt dersom planen er å reise rundt og utforske Hellas. Bagasjerommet har plass til to store og to små bager.
  Populære modeller i kategorien kompakt: Opel Astra, Ford Focus Estate, Suzuki Swift, BMW 1 Series, Citroen Berlingo, Hyundai i30 og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Hellas

  Mellomstørrelse Leiebil Biler i mellomstørrelse er populære grunnet sin praktiske størrelse, relativt lave drivstoff-forbruk og gode bagasjeplass. Bilene har plass til opptil 5 personer, men for lengre reiser anbefales en bil i familiestørrelse dersom dere er flere enn 4 på reise.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Mercedes B Class, Ford C-Max, Nissan Qashqai, Dacia Lodgy, Volkswagen Touran, Audi A3 og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse i Hellas

  Familiestørrelse LeiebilHvis du ønsker stor plass til bein og bagasje, kraftig motor og mye ekstra utstyr er en bil i familiestørrelse det parfekte valget for deg. Ingenting forenkler lengre reiser med barn mer enn en romslig bil med godt uitstyr. Bilene er perfekt for lengre kjøreturer eller road trips.
  Populære leiebiler i Familiestørrelse: Mercedes C Class, Audi A4, Mercedes Vito, Ford Mondeo Estate, Opel Insignia, Saab 9.3 og mange flere.

  Hvorfor leie en luksusbil i Hellas

  Luksus Leiebil Med plass til opptil 5 passasjerer avhengig av modell, utstyr i toppklasse og uovertrufne kjøreopplevelser; våre luksusbiler er noe helt for seg selv. benytt anledningen på ferie i Hellas til å sette deg bak rattet på drømmebilen.
  Populære luksusbiler til leie: Audi A6, BMW 5 Series, VW Beetle Cabrio, Opel Astra Cabrio, Mercedes E Class, Range Rover Sport, BMW X3 og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet i Hellas

  Cabriolet Leiebil Dersom du drømmer om å kjøre rundt i en cabriolet er solrike Hellas det perfekte stedet. Auto Europe tilbyr ikoniske modeller som Mini Cooper eller Audi A3. Grip muligheten mens du er i hellas til å suse nedover langs kysten i drømmebilen.
  Populære cabrioleter til leie: Audi A3, Mini Cooper Cabrio, Ford Edge, BMW 7 Series og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Hellas

  SUV LeiebilEn SUV er perfekt dersom du reiser med sportsutstyr eller du skal reise på oppdagelsesferd i fjellene eller innover i landet. En SUv er komfortabel å kjøre og føles stabil og sikker på veien. I tillegg er det god plass til opptil 5 personer.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Suzuki Jimmy 4x4, Suzuki Grand Vitara, Opel Mokka, Jeep Renegade 4x2, Nissan Juke og mange flere.

  Hvorfor leie en van i Hellas

  Van Leiebil Dersom du skal reise med en større gruppe er en Van et godt alternativ til å leie flere mindre biler. Det er plass til opptil 7 passasjerer, bagasje og utstyr. Husk å bestille eventyelt ekstra utstyr som GPS og barneseter dersom dette er nødvendig.
  Populære leiebiler i kategorien van: Mercedes Vito, Opel Vivaro, Seat Alhambra, Renault Espace og mange flere.
  Dette sammendraget er satt sammen for å gi deg en bedre oversikt over våre bilkategorier og hjelpe deg til å velge en passende leiebil. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål om din bilutleie. Book din leiebil i Hellas i dag.