Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I TSJEKKIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Tsjekkia

  Få nye inntrykk og opplevelser ved å reise med leiebil i Tsjekkia. Auto Europe forstår at det er viktg å være fleksibel på reise, og det er derfor vi garanterer de billigste leiebilene i Tsjekkia. Vi har også en ekstensiv flåte takket være vårt tette samarbeid med lokale og internasjonale utleiere. Se vårt utvalg av tilgjengelige bilutleiekategorier i Tsjekkia og book online i dag.

  Hvorfor leie en mini i Tsjekkia

  Mini LeiebilLeiebiler i mini kategori er perfekt for byturer for to personer som reiser lett og ønsker å være fleksible. En mini er et topp valg dersom du skal tilbringe en helg i Praha. Bilene er økonomisk i bruk med lavt drivstoff-forbruk og de etr alltid lette å finne parkeringsplass til.
  Populære modeller i kategorien Mini: Skoda Citigo, Smart For Two, Chevrolet Spark.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Tsjekkia

   Økonomi LeiebilLei en bil i økonomiklasse i Tsjekkia og nyt ubegrensede muligheter for reise og opplevelser. Leiebiler i økonomiklasse har ubegrensede kilometer, bagsjeplass for opp til to personer og modellutvalg med 2 eller 4 dører. Mange reisende som velger å reise med leiebil i Tsjekkia velger denne bilkategorien for dens praktiske størrelse og lave drivstoff-forbruk.
  Populære leiebiler i kategorien Økonomi: Volkswagen Polo, Skoda Citigo, Skoda Fabia (stasjonsvogn eller hatch), Ford Fiesta, Opel Corsa*

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Tsjekkia

  Kompakt LeiebilLeiebiler i kategorien kompakt blir stadig mer populært i Tsjekkia. Disse små og anvendelige bilene tilbyr frihet, fleksibilitet, imponerende drivstofføkonomi og plass til bagasjwe for omtrent to passasjerer. Enten du foretrekker en Volkswagen Golf med fire dører med større interiør eller en Ford Focus finner du det du trenger i Tsjekkia.
  Populære leiebiler i kategorien Kompakt: Volkswagen Golf, Renault Megane, Opel Astra Stasjonsvogn, Mercedes A Class, Ford Focus*

  Hvorfor leie bil i mellomstørrelse i Tsjekkia

  Midsize LeiebilDet beste ved å leie en bil i mellomstørrelse i Tsjekkia er den ekstra plassen. Du har mer beinplass opg ekstra plass til bagasje for opptil 3 personer. For familier og små grupper er dette helt perfekt; god plass til bagasje samtidig som bilen er rimelig å kjøre.
  Populære biler i Mellomstørrelse: Skoda Octavia (stasjonsvogn eller sedan), Peugeot 508, Peugeot 3008, Ford Mondeo, Seat Toledo*

  Hvorfor leie bil i familiestørrelse i Tsjekkia

  Familiestørrelse LeiebilEnten du planlegger en langtur i Tsjekkia eller du reiser med hele familien er en bil i familiestørrelse det perfekte valget dersom du verdsetter kjøreglede, interiør og bagasjeplass. Velg blant et stort utvalg av modeller, fra Mercedes C-Class aog BMW 3 Series, til Audi A4 og Volkswagen Passat Stasjonsvogn.
  Popular Familiestørrelse Leiebil Models: Skoda Superb Stasjonsvogn, Volkswagen Passat Stasjonsvogn, Mercedes C Class, BMW 3 Series, Audi A4*

  Hvorfor leie en luksusbil i Tsjekkia

  Luksus LeiebilHar du noen gang drømt om å kjøre en Porsche eller Mercedes Benz? I så tilfelle foreslår vi at du kombinerer ferien i Tsjekkia med en kjøreopplevelse utenom det vanlige og booker en sportsbil i Tsjekkia. Vi arbeider med de ledende utleierne i Tsjekkia og kan derfor tilby de laveste prisene i markedet. Vi har en variert flåte med leiebiler tilgjengelig fra BMW Z4 Cabriolet til nye Mercedes S-class coupe, og mange mange flere.
  Populære Luksusbiler til leie: Mercedes E Class, BMW Z4, Porsche Panamera, Mercedes S Class, Audi A6 (stasjonsvogn eller sedan)*

  Hvorfor leie en SUV eller van i Tsjekkia

  SUV LeiebilDersom du reiser med mye bagasje eller med en stor gruppe anbefaler vi at du leier en SUV eller Van i Tsjekkia. Vi har et stort utvalg leiebiler, inkludert vans for 7 til 9 personer, store og kompakte SUVer i tillegg til luksusmodeller vil du garantert ha rikelig med alternativer.
  Populære modeller i SUV og Van kategori: Mercedes GLK, Volvo XC90, Porsche Cayenne, Range Rover Evoque, Renault Espace, Mercedes Viano*
  For å finne den perfekte bilen til din reise trenger du bare å gjøre et søk på toppen av denne siden. Dersom du ikke finner det du leter etter eller du har spørsmål kan du når som helst ringe oss og få hjelp.
  *Eksakte bilmodeller og merker kan ikke i alle tilfeller garanteres. Spesifikke biler kan variere avhengig av tilgjengelighet.