Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I TYRKIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler i Tyrkia

  Tyrkia er et land fullt av historie som deler seg over to kontinenter. Landet er et populært reisemål - ikke rart med tanke på det herlige klimaet, den gode maten og den spennende kulturen. Tyrkia er det perfekte stedet å reise med leiebil! Auto Europe har bygget solide forhold med verdensledende bilutleieformidlere i Tyrkia og 180 andre land. Dersom du er usikker på hvilken leiebil du skal velge i Tyrkia kan du lse gjennom vår flåteguide under.

  Hvorfor leie en mini i Tyrkia

  Mini LeiebilEn leiebil i minikategori er den perfekte måten å komme seg rundt i Tyrkias byer. Enten du skal besøke severdigheter eller dere skal til og fra stranden er en mini det perfekte valget for opptil 3 personer med lite bagasje. En mini er lett å manøvrere i trange gater og finne parkeringsplass til samtidig som de er billige i drift.
  Populære leiebiler i kategorien Mini: Hyundai i10, Hyundai i20, Ford KA, Renault Clio og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i økonomikategori i Tyrkia

  Økonomi LeiebilHvis dere er opptil 5 personer på småturer foreslår vi en leiebil i kategorien økonomiklasse. Bilen har litt mer beinplass og bagasjeplass enn en mini. Bilene er perfekte for kjøreturer rundt i storbyer som f.eks. Istanbul. Dersom dere planlegger lengre bilturer anbefaler vi en bil i kompakt ketegori eller mellomstørrelse.
  Populære leiebiler i økonomikategori: Ford Fiesta, Renault Clio, Nissan Micra, VW Polo, Hyundai i20, Peugeot 208 og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i kompakt kategori i Tyrkia

  Kompakt LeiebilBiler i kompakt kategori er større og kraftigere enn leiebiler i mini - og økonomiklasse samtidig som de er drivstoffeffektive og rimelige å leie. Bilene har plass til opptil fem personer og 2-3 kofferter i bagasjerommet. Dersom dere skal reise i Istanbul anbefaler vi en tur til Hagia Sophia Museum.
  Populære leiebiler i kompakt kategori: Renault Symbol, Renault Clio, Hyundai Accent, Ford Focus, Fiat Linea, Peugeot 301, Fiat Egea, Renault Megane, Opel Astra, VW Golf og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Tyrkia

  Mellomstørrelse LeiebilHvis du vurderer å reise ut av byen og utforske natur og landsbyer anbefaler vi en bil i mellomstørrelse eller familiestørrelse. Biler i mellomstørrelse er en fin balanse mellom komfort, god plass og mye for pengene. Bilene passer for opptil fem passasjerer på dagsturer.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Ford Focus, Renault Fluence, Opel Astra, Mercedes A Class og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse Tyrkia

  Familiestørrelse LeiebilHvis dere er opptil fem personer på reise og dere trenger en stor bil med ekstra beinplass og stort bagasjerom er en bil i familiestørrelse et godt valg. Dersom dere skal på bilferie eller lengre turer - for eksempel til Goreme National Park eller Sagalassos er disse komfortable, stabile og romslige bilene perfekte.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: VW Passat, Skoda Superb, Mercedes CLA 200, Mercedes C Class, Opel Insignia, Mercedes CLA 180 og mange flere.

  Hvorfor leie en luksus leiebil i Tyrkia

  Luksus LeiebilVåre leiebiler i luksuskategori garanterer at turen får det lille ekstra. Se gjennom vårt utvalg av luksusbiler i Tyrkia og finn drømmebilen i vårt utvalg. I denne kategorien garanterer vi merke og modell.
  Populære leiebiler i luksuskategori: Mercedes C Class, Mercedes C 200, Mercedes E 180, BMW 5 Series, Mercedes CLA og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Tyrkia

  SUV Leiebil Veikvaliteten i Tyrkia kan være svært varierende. Dersom dere planlegger å reise utenfor allfarvei anbefaler vi på det varmeste en bil i kategorien SUV. Disse bilene er spesielt praktiske for lengre reiser med mye utstyr og bagasje.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Nissan Qashqai, Nissan Juke og mange flere.

  Hvorfor leie en van i Tyrkia

  Van LeiebilDersom dere er opptil 7 personer på reise og planlegger lengre turer er en van et godt valg. Med en Vaner dere sikker på at gruppen holder seg samlet samtidig som dere er garantert stor bagasjeplass. Husk å sjekke eventuelt ekstra utstyr ved booking.
  Populære leiebiler i kategorien van: Ford Transit, Mercedes Vito, Dacia Lodgy, Renault Traffic og mange flere.
   
  Nå som du har lest vår flåteguide kan du finne den perfekte flåteguide i vår søkemotor. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller vil ha hjelp til å booke. Vi ønsker deg en strålende reise i Tyrkia.