Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I NEW ZEALAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler på New Zealand

  En halv verden unna ligger vakre og mystiske New Zealand. For å sørge for at du får maksimalt utsbytte av tiden du tilbringer i dette vakre landet er en leiebil på New Zealand nesten uunnværlig. Les mer om de forskjellige bilkategoriene til leie på New Zealand.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse på New Zealand

  økonomi leiebilLeiebiler i økonomiklasse er de minste bilene tilgjengelig for utleie på New Zealand. Bilene har plass til opptil 4 personer med bagasje. Bilene passer godt for korte turer innenbys og små utflukter, for eksempel til Sky Tower i Auckland Central.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: Holden Spark, Holden Barina, Mitsubishi Lancer, Hyundai i20, Toyota Yaris og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i kompaktklasse på New Zealand

  Kompakt leiebilDersom dere ønsker en bil med mer plass og komfort anbefaler vi en bil i kompakt kategori. Bilene er noe større enn biler i økonomikategori men har likevel et lavt drivstoff-forbruk. Bilene har plass til opptil 5 personer og passer til korte turer til museer og attraksjoner.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Hyundai Accent, Holden Barina, Toyota Yaris, Toyota Corolla, Holden Trax og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse på New Zealand

  Mellomstørrelse leiebilEn leiebil i mellomstørrelse kombinerer god plass og motorkapasitet med økonomisk kjøring. I disse bilene har du plass til opptil 5 personer og plass til to store kofferter. Disser bilene er perfekte for familier og vennegrupper på tur.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Nissan Pulsar, Holden Cruze, Nissan Qashqai, Toyota RAV, Holden Captiva, Toyota Camry, Mercedes A180 og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse på New Zealand

  Familiestørrelse leiebilDersom dere er en familie eller gruppe på reise i New Zealand og dere planlegger lengre bilturer er en bil i familiestørrelse perfekt. En bil i familiestørrelse har kraftig motor og stor plass til både passasjerer og bagasje. Bilene er også moderne utstyrt for lange reiser.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Toyota Highlander, Ford Falcon, Toyota HiLux, Hyundai iMax, Holden Commodore, Ford Territory, Toyota Previa, Holden Captiva, Ford Ranger, Toyota Prado, LDV G10 og mange flere.

  Hvorfor leie en luksus leiebil på New Zealand

  Luksus leiebilEnten du skal på forretningsreise eller ferie er en luksusbil en sikker måte å gjøre et varig inntrykk på. Enten du vil imponere, nyte en uovertruffen kjøreopplevelse eller du rett og slett bare vil kjøre drømmebilen er denne kategorien riktig for deg. I denne kategorien garanterer vi merke og modell. Ring oss gjerne for mer info.
  Populære leiebiler i luksuskategori: Toyota Previa, Toyota Prado, Holden Commodore, Mercedes C200 og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet på New Zealand

  cabriolet leiebilÅ kjøre gjennom New Zealands landskap med en cabriolet er en pustberøvende opplevelse. I denne kategorien finner du biler som gjør selve bilkjøringen til et høydepunkt i seg selv. Bilene kommer i flere størrelser avhengig av modell.
  Populære biler i kategorien kabriolet: VW Beetle Cabrio, Mini Cooper Cabrio, Opel Astra Cabrio og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV på New Zealand

  SUV leiebilKjenn på friheten og eventyrlysten og lei en SUV på New Zealand. Med en SUV ligger villmarken for dine føtter. Disse stabile og kraftfulle bilene er perfekte for en aktiv ferie. Du har enkelt plass til fem passasjerer med god komfort i tillegg til et stort bagasjerom.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Jeep Grand Cherokee, Toyota RAV, Toyota Highlander, Holden Captiva, Holden Trax, Ford Ranger og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i kategorien van på New Zealand

  Van leiebilHvis dere reiser i en gruppe på 5 til 7 personer - spesielt dersom dere har mye bagasje - er en leiebil i Van-kategori perfekt. Bilene er den perfekte måten å reise samlet på. Husk å sjekke om dere må forhåndsbestille ekstra utstyr som GPS eller barneseter.
  Populære biler i kategorien van: Hyundai iMax, Toyota Commuter, LDV G10, KIA Carnival og mange flere.
  Nå som du har sett hvilke alternativer som er tilgjengelig ved bilutleie på New Zealand kan du booke din leiebil via vår søkemotor. Vi er selvfølgelig tilgjengelig på telefon for å hjelpe deg med din bilutleie på New Zealand.