Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I UNGARN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Ungarn

  Auto Europe sine partnere iUngarn gjør sitt beste for å tilby Auto Europe sine kunder et stort utvalg av leiebiler til en rimelig pris. På våre sider finner du et bredt utvalg av bilkategorier for enhver smak og lommebok. Her finner du en liste over bilkategoriene vi tilbyr i Ungarn og hvilke kvaliteter du kan forvente.

  Hvorfor leie en mini i Ungarn

  Mini leiebilDen minste bilkategorien. En bil i minikategori er perfekt dersom dere er en eller to personer som skal på korte kjøreturer med lite bagasje. De er billige i drift og får dere enkelt fra A til B. De er enkle å finne parkeringsplass til og manøvrere gjennom trange gater. Velg en mini for korte oppdagelsesturer.
  Populære modeller i kategorien mini i Ungarn: Volkswagen Up, Mini Panda, Suzuki Swift, Toyota Aygo og lignende.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Ungarn?

  Økonomi LeiebilEn bil i klassen økonomiklasse er det perfekte valget dersom du vil ha en liten leiebil som fortsatt har plass til 4 til 5 passasjerer. Biler i økonomiklasse har mer bagasjeplass enn biler i minikategori men er forts.
  Mest populære modeller i økonomiklasse i Ungarn: Suzuki Swift, Suzuki Ignis, Skoda Fabia, Fiat Punto, Kia Rio, Ford Fiesta, Opel Corsa og flere andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i kompaktklasse i Ungarn?

  Kompakt LeiebilEn leiebil tar bort bekymringene ved reise rundt i Ungarn. En bil i kompaktklasse er perfekt for reise for opptil 5 passasjerer; det er imidlertid bare plass til to kofferter så dersom dere reiser med mer bagasje er en større bil verdt å vurdere. Kompakte biler er rimelige å leie og du finner et bredt utvalg av modeller i kategorien kompakt.
  Mest populære modeller i kompaktklasse i Ungarn Citroen C3, Ford Focus, Opel Astra, Renault Captur og flere andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Ungarn

  Mellomstørrelse LeiebilLeiebiler i mellomstørrelse er populære blant våre kunder på reise i Ungarn. Velg en bil i denne størrelsen dersom du verdsetter ekstra plass og komfort. Disse bilene er perfekte for reiser utenfor byen og er store nok til å være komfortable for flere passasjerer, selv på lengre turer. Biler i mellomstørrelse er perfekte for familieferier.
  Mest populære modeller i mellomstørrelse i Ungarn: Skoda Rapid, Suzuki Vitara, Ford C-Max, Audi A3, Opel Meriva, Ford Grand C-Max 5, Toyota Verso og flere andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Ungarn

  Familiestørrelse LeiebilSom navnet tilsier er disse bilene perfekte for familieferier. De er også praktiske dersom dere reiser med mye bagasje på grunn av det rommelige bagasjerommet. Lei en bil i familiestørrelse dersom plass og komfort er viktig for trivselsen i bilen. Disse bilene kommer også med topp utrustning og mange muligheter for ekstra utstyr.
  Populære modeller i familiestørrelse i Ungarn: Ford Mondeo, Citroen C5, Nissan Qashqai, Skoda Octavia, Opel Insignia, Suzuki S-Cross, BMW 2 Series Active Tourer, Volkswagen Passat Estate og andre modeller.

  Hvorfor leie en luksusbil i Ungarn

  Luksus LeiebilHar du lyst til å legge litt ekstra glamour til ferien? Nyt en kjøreopplevelse helt utenom det vanlige og unn deg en luksusbilutleie i Ungarn! Ta en kikk på vår flåte med luksusbiler i Ungarn og finn drømmebilen for å gi reisen det lille ekstra. Vi har et bredt utvalg av modeller fra forskjellige produsenter.
  Populære luksusbiler i Ungarn: Mercedes GLC, BMW 520d, Audi Q7, Mercedes V Class og lignende modeller.

  Hvorfor lei en SUV i Ungarn

  SUV LeiebilMed våre SUV tilbud i Ungarn trenger du ikke å ofre komfort for pris. Disse solide bilene er perfekte for lange kjøreturer. En SUV er perfekt dersom du reiser med mye utstyr eller du har tenkt deg ut i Ungarns vakre naturlandskap. Dersom du reiser til Ungarn på sportsferie er en SUV perfekt for å ha plass til alt av utstyr og bagasje.
  Populære SUver i Ungarn: Ford Kuga, Suzuki Vitara, Nissan Qashqai, Toyota CHR Hybrid, Volvo XC60, Nissan X-Trail, Toyota RAV 4 og lignende modeller..

  Hvorfor leie en Van i Ungarn

  Van LeiebilEn van er det perfekte valget for større grupper på reise i Ungarn - med en van holder du gruppen samlet og det er ofte rimeligere å leie en van enn flere små leiebiler. Se gjennom vårt utvalg av Van til leie i søkemotoren.
  Populære vans i Ungarn: Ford S-Max, Ford Galaxy, Ford Tourneo, Mercedes Vito, Citroen Jumpy, Mercedes V Class, Opel Vivaro og andre modeller.
  Nå som du har en god oversikt over leiebilene tilgjengelig i Ungarn kan du finne riktig tilbud for din reise i Ungarn. Dersom du trenger hjelp eller har spørsmål er vi tilgjengelig på telefon. God reise!