Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I SLOVAKIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler i Slovakia

  Med Auto Europe er du sikret billige leiebiler i toppklasse på over 24 000 stasjoner i 180 land verden over. Slovakia er et lite land i sentraleuropa og en voksende turistdestinasjon. Slovakia ligger mellom Polen, Tsjekkia, Østerrike, Ungarn og Ukraina. En leiebil er den beste måten å reise rundt i Slovakia. Under finner du karakteristrikker for alle leiebilskategoriene vi har tilgjengelige i Slovakia.

  Hvorfor leie en Mini Car in Slovakia

  Mini Leiebil i SlovakiaEn mini er den minste kategorien tilgjengelig for utleie i Slovakia. En mini er perfekt for småturer innad i byer; de er lette å manøvrere i trange gater og du kan alltid være sikker på å finne parkeringsplass. En mini er også svært drivstoffeffektiv og perfekt for par på reise eller helgeturer.
  Populære leiebiler i kategorien Mini: Fiat Panda, Suzuki Swift, Skoda Citigo og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Slovakia

  Økonomi leiebilLeiebiler i økonomiklasse tilbyr litt mer plass og er mer komfortable enn en mini samtidig som den er rimelig å leie og kjøre. Bilene er passende for grupper på opptil fire personer på korte turer og har plass til en stor og en liten koffert i bagasjerommet.
  Populære leiebiler i kategorien økonomi: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta og andre modeller.

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Slovakia

  Kompakt leiebilLeiebiler i kompakt er også drivstoffeffektive og rimelige å leie, men tilbyr mer plass enn en leiebil i økonomikategori. En leiebil i kompaktklasse er optimal for opptil fire passasjerer. Book en leiebil i kompaktklasse dersom dere planegger kortere dagsturer med lite bagasje i løpet av ferien. Her får du mye for pengene.
  Populøre leiebiler i kompaktklasse: Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 308 og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Slovakia

  Mellomstørrelse leiebilLeiebiler i mellomstørrelse er et godt valg for familier og vennegrupper. Det er god beinplass til alle passasjerer og lagringsplass for to store og en liten bag. Bilene er ideelle for å kjøre lengre strekk og dagsturer med takket være sin kraftige motor. Lei for eksempel en bil i mellomstørrelse i Bratislava og ta en dagstur til Wien.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Skoda Rapid, Ford C-Max, Skoda Octavia og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Slovakia

  Familiestørrelse leiebilVi anbefaler en leiebil i familiestørrelse for grupper på opptil fem personer på reise, spesielt dersom dere skal oppholde dere i bilen i lengre perioder. Biler i denne kategorien har moderne utstyr og kommer med mange muligheter for ekstra utstyr.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og andre modeller.

  Hvorfor leie en luksus leiebil i Slovakia

  >Luksus leiebilEn luksusbil i Slovakia er en sikker måte å gjøre ferien til et minne du aldri vil glemme. Vår flåte med prestisjebiler inneholder en rekke lksuriøse modeller fra verdenskjente bilprodusenter. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. I denne kategorien garanterer vi merke og modell.
  Populære luksusbiler til leie: Mercedes V Class, Volvo XC60 og andre modeller

  Hvorfor leie en SUV i Slovakia

  SUV leiebilLei en SUV dersom du planlegger å reise til Tatrafjellene eller dersom dere planlegger en aktiv ferie med mye sportsutstyr i bagasjen. SUVer har kraftige motorer og store, komfortable seter. Perfekt for opptil 5 personer.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Ford Kuga, Volvo XC 60 og andre modeller.

  Hvorfor leie en Van i Slovakia

  Van RentalEn Van er det selvsagte valget for større grupper på over 5 personer. Ved lenge turer og dersom dere reiser med mye bagasje er disse bilene uovertrufne. Å leie en Van er ofte billigere enn å leie to mindre leiebiler. Ikke glem å booke eventuelt ekstra utstyr som barneseter eller takstativ.
  Populære leiebiler i kategorien Van: Ford S Max, Ford Galaxy, Ford Turneo og andre modeller.
  Dersom denne korte guiden har hjulpet deg til å velge riktig leiebil kan du booke via denne nettsiden - vi er her dersom du vil ha hjelp eller du har spørsmål. God reise!