Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I AUSTRALIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Australia

  Start ditt neste eventyr i Australia med en leiebil og reis med total frihet Down Under! Auto Europe sin ekstensive flåte med leiebiler sikrer deg et stort utvalg uansett dine reisebehov. Les gjennom alternativene listet under og begynn å planlegge.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse Australia

  Økonomi leiebilHvis du reiser med trangt budsjett eller du ikke trenger en stor bil er en leiebil i økonomiklasse et godt alternativ. Leiebiler i denne størrelsen er lette å manøvrere og parkere i storbyer som Sydney, Melbourne, Brisbane eller Perth.
  Populære leiebiler i økonomistørrelse: Hyundai i20 (2 Dører), Holden Barina (2 Dører), Holden Barina (4 Dører).

  Hvorfor leie en kompakt leiebil i Australia

  Kompakt leiebil En leiebil i kompakt klasse er fortsatt en liten leiebil, men et godt aternativ dersom du er redd en leiebil i økonomistørrelse kan bli litt liten. Typisk sett er disse bilene utstyrt med 4 dører og har plass til bagasje for 2 til 3 personer. De er fortsatt små nok til å reise smidig i byer og bruker lite drivstoff.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Hyundai i20 (2 Dører), Hyundai i20 (4 Dører).

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Australia

  Mellomstørrelse leiebilSmå familier eller grupper som ønsker litt mer plass og kraftigere motor kan dra nytte av en leiebil i mellomstørrelse. Det er et bredt utvalg av modeller tilgjengelig som for eksempel Mercedes Class A med inkludert GPS.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Hyundai Accent, VW Golf, Renault Megane Cabrio, Mercedes A Class med GPS, Hyundai i30.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Australia

  Familiestørrelse leiebilEn leiebil i familiestørrelse skiller seg mest fra mellomstørrelse med den ekstra beinplassen. Bilene er et godt alternativ hvis planen er å reise på lengre bilturer. Bilene er topp utstyrt og er komfortable for hele familien.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Holden Cruze, Toyota Camry, Subaru Liberty, Ford Falcon, Ford Territory (Wagon), Mercedes C Class med GPS inkludert, Suzuki Kizashi.

  Hvorfor leie en luksusbil i Australia

  Luksus leiebilEn luksus leiebil i Australia vil garantert gjøre reisen helt uforglemmelig. Finn drømmebilen blandt utvalget i vår flåte og book din luksusbil i Australia i dag. I denne kategorien garanterer vi merke og modell.
  Populære luksusbiler til leie: Renault Megane Cabrio (Automatic), Mercedes E Class med GPS inkludert.

  Hvorfor leie en SUV eller van i Australia

  SUV leiebilAuto Europe har et bredt utvalg av leiebiler i SUV og Van kategori i Australia. Enten du reiser med familie eller venner vil biler i denne kategorien gi masse lagringsplass, komfortable seter og masse beinplass til alle passasjerer. En SUV er et svært godt valg dersom dere skal utenom allfarvei og trenger ekstra grep og stabilitet.
  Populære leiebiler i kategoriene SUV og Van: Mitsubishi ASX, Nissan X Trail, Renault Koleos med GPS inkludert, Toyota Kluger 4x2 (7 Passasjerer), Mitsubishi Pajero 4x4, Kia Carnival (8 Passasjerer), Toyota Commuter (12 Passasjerer).
  For å finne den perfekte leiebilen kan du starte i vår søkemotor. Dersom du har spørsmål er vi selvfølgelig tilgjengelige per telefon. God tur!