Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I NAMIBIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for Namibia

  Namibia er et vakkert land som ligger sør-vest i Afrika. Namibia er et land med tørt klima, spennende byer og herlige matopplevelser og landet er (kanskje best av alt) nesten fritt for turister! Namibia er det perfekte reisemålet dersom dere planlegger safari og villmarkopplevelser; Etosha nasjonalpark er en opplevelse helt for seg selv. Vi anbefaler også et opphold i Windhoek og en reise inn i ørkenen under oppholdet.

  Hvorfor leie en liten leiebil i Namibia

  Liten leiebilHvis du planlegger å holde deg innenfor bygrensene og reise rundt i for eksempel Windhoek er en leiebil i liten bilgruppe et godt valg. Gruppen for små leiebiler inkluderer leiebiler i kategoriene mini og økonomi. Leiebiler i kategorien økonomiklasse er noe større enn biler i minikategori og har plass til opptil 4 passasjerer. Velg blant våre modeller og finn det perfekte kjøretøyet til din ferie i dag.
  Populære små leiebiler i Namibia: VW Polo, VW Vivo, Hyundai Grand i10 og mange andre.

  Hvorfor leie en bil i mellomklasse i Namibia

  Mellomstørrelse LeiebilHvis du vil ha litt mer rom for bagasje og passasjerer og kraftigere motor er en bil i mellomklasse et godt alternativ. I denne gruppen finner du biler i kompakt kategori og mellomstørrelse. I denne bilgruppen betaler man litt mer for bilutleien enn for leiebiler i kategoriene mini eller økonomi men du får mye for pengene. Bilene passer fine for dagsturer og dersom dere ønsker å reise med litt mer bagasje.
  Populære leiebiler i mellomklasse: Toyota Corolla, Toyota Etios og mange andre.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Namibia

  Familiestørrelse LeiebilFor reisende som ønsker å se så mye av Namibia som mulig anbefaler vi å leie en stor leiebil. Med en leiebil i familiestørrelse er du sikret moderne utstyr, kraftig motor og stor plass til opptil fem passasjerer. En leiebil i denne kategorien er perfekt for lengre turer og bilferier. Det er plass til to store og to små kofferter i bagasjerommet.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Toyota Fortuner, Mercedes C Class og mange andre.

  Hvorfor leie en SUV i Namibia

  SUV LeiebilNamibia er et land med mye villmark og varierende veikvalitet - en SUV er derfor det perfekte valget dersom dere planlegger å reise utenfor allfarvei. Med en SUV har dere også komfortabelt plass til opptil 5 personer og alt dere trenger av bagasje. Husk å sjekke tilbudet av ekstra utstyr som bareseter og GPS dersom dere trenger dette.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Toyota Fortuner og mange andre.
  Namibia er et land med uendelig mye å se og gjøre. Auto Europe er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å organisere og planlegge din bilutleie. Enten du planlegger å kjøre rundt i Windhoek med en mini eller du vil dra ut på småveiene på landsbygda med en SUV finner du den perfekte leiebilen hos Auto Europe. Book din leiebil online eller per telefon i dag. God tur!