Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I SERBIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide Serbia

  Serbia er et land på størrelse med Portugal og Østerrike som ligger sør-øst Europa. Landet grenser til åtte andre nasjoner og er det perfekte utgngspunkt for en road trip. Serbia er en av Europas eldste nasjoner. I tillegg til en lang og spennende kulturhistorie har Serbia også et strålende vakkert landskap som perfekt kan utforskes med leiebil. Beograd er en av Europas mest spennende og livlige byer - og den er enda ikke invadert av de store turistmassene. Vi anbefaler at du tilbringer ihvertfall tre dager i Beograd for å få med deg de mange museene, galleriene og vakre kirkene som byen er hjem til.

  Hvorfor leie en liten leiebil i Serbia

  Liten leiebilBeograd har en bohemsk følelse og Skadarlija-kvarteret er det perfekte startpunktet for førstegangsbesøkende. Dette området er enkelt å nå med bil og det er som regel enkelt å finne parkeringsplasser. En leiebil i minikategori eller i økonomiklasse er gode alternativer for en byferie takket være sitt lave drivstoff forbruk. De er også små og enkle å manøvrere gjennom trange og travle bygater. Avhengig av modell har du plass til en liten og en stor koffert i bagasjerommet og opptil 3 passasjerer på korte turer.
  Populære leiebiler i liten kategori: Hyundai I10, Ford Fiesta, Opel Corsa, Nissan Micra, Skoda Citigo og mange flere.

  Hvorfor leie en mellomstor bil i Serbia

  Mellomstor leiebilPopulært kalt "Serbias Athen" - den elegante byen Novi Sad ligger en times kjøretur nord for Beograd og er et kjent kulturelt og akademisk sentrum. Byen har også landets eldste teater. En leiebil i kategoriene kompakt eller mellomstørrelse passer fint for dagsturer og opplevelsesturer ut av byen. En leiebil i mellomstørrelse har typisk større bagasjerom og kraftigere motor enn en kompakt leiebil, mens leiebiler i kategorien kompaktklasse er billigere i drift og et godt valg for par på reise. Velg en leiebil i en av disse kategoriene dersom dere skal på lengre bilturer på budsjett!
  Populære mellomstore leiebiler: Opel Astra, Toyota Auris, Hyundai 140, Ford Mondeo, Mazda 6, Ford Focus, VW Golf og mange flere.

  Hvorfor leie en bil i Familiestørrelse i Serbia

  Large-Size leiebilLeiebiler i familiestørrelse er som navnet tilsier svært populære blandt familier på reise. Bilene har komfortabelt plass til 5 passasjerer og plass til opptil 4 kofferter i bagasjerommet i tillegg til alt av moderne utstyr for å sikre en komfortabel reise for hele familien. Disse bilene anbefales på det varmeste for bilferier.
  Populære leiebiler i Familiestørrelse: Opel Insignia, Renault Fluence, VW Passat, Skoda Octavia, Toyota Avensis og mange flere.

  Hvorfor leie en luksusbil eller Cabriolet i Serbia

  Luksus leiebilFå maks utbytte av ferien i Serbia og nyt uovertrufne kjøreegenskaper med en leiebil i luksusklasse. Se gjennom vår søkemotor for å finne den perfekte luksusbilen til din ferie. I våre kategorier luksus og cabriolet finner du et bredt utvalg drømmebiler til leie. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om luksusbilutleie.
  Populære luksusbiler til leie: BMW 5 Series, Jeep Grand Cherokee, Mercedes E Class, BMW 7 Series, Ford Edge, Audi A6 med flere.

  Hvorfor leie en SUV eller Van i Serbia

  SUV eller Van leiebilEn SUV er et uovertruffent valg for deg som planlegger en aktiv og eventyrspekket ferie. Det finnes ikke noen bedre måte å komme seg til og fra nasjonalparker og naturopplevelser på enn med en leiebil i SUV kategori. SUV ligger stødig på veien selv ved dårlige forhold og dere vil ha komfortable seter og mye beinplass både foran og bak. Dersom dere derimot er en større gruppe på reise kan en leiebil i kategorien Van være det beste valget.
  Populære leiebiler i kategoriene SUV/VAN: Nissan Qashqai, Volvo XC90, Renault Captur, Suzuki Jimny 4x4, Opel Vivaro, Ford Tourneo, VW T5 og mange flere.
  Vi håper dere har funnet en passende leiebil i vår oversikt. Dersom dere vil ha hjelp til å finne en passende leiebil er vi tilgjengelige via telefon og e-post. Start gjerne med å søke opp tilgjengelige leiebiler i vår søkemotor! God tur til Serbia!