Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I ROMANIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler i Romania

  Romania er en solrik og vakker feriedestinasjon og et spennende land med rik kulturhistorie og vakre landskap. Det er vel verdt å leie bil til oppholdet ditt for å dra utenfor allfarvei og se mer av hva dette spennende landet har å by på. I vår flåteguide under vil du se utvalget av leiebiler i Romania. Dersom du har spørsmål er vi selvfølgelig tilgjengelige per telefon.

  Hvorfor leie en Mini i Romania

  Mini leiebil RomaniaDersom planen er en storbyferie i Bucharest er en Mini et godt alternativ. En mini er enkel å manøvrere og parkere og disse små bilene er svært billige i drift. Dersom dere reiser på budsjett er en mini det beste valget. Perfekt for et par på reise med håndbagasje.
  Populære leiebiler i minikategori: Toyota Aygo, Chevrolet Spark og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Romania

  Økonomi leiebilAkkurat som leiebiler i minikategori er biler i økonomiklasse rimelige å leie, lette å parkere og drivstoffeffektive. Biler i økonomiklasse tilbyr mer plass enn leiebiler i minikategori og det er som regel svært liten forskjell i pris for bilutleie. Du vil ha plass til en stor og en liten koffert i bagasjerommet og opptil 4 passasjerer på kortere turer.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: Dacia Logan, Renault Clio og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i kompaktklasse i Romania

  Kompakt leiebilBiler i kompaktklasse er en god gyllen middelvei og et kompromiss mellom behov for mer motorkraft og ønske om en liten leiebil med alle fordelene dette bringer med seg. Biler i kompaktklasse har kraftig nok motor til dagsturer og komfortabelt plass til en liten barnefamilie med tre kofferter - to store og en liten.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Opel Astra, Ford Focus og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Romania

  Mellomstørrelse leiebilBiler i mellomstørrelse markerer overgangen til de større leiebilene. Med en leiebil i mellomklasse har dere god plass for opptil fem passasjerer på lengre turer, god beinplass, en kraftig motor og masse plass i bagasjerommet. Disse leiebilene er den perfekte løsningen for lengre kjøreturer ut av byen.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Renault Fluence, Ford Mondeo og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Romania

  Familiestørrelse leiebilLeiebiler i familiestørrelse anbefales for grupper på over 4 personer dersom dere skal reise lengre strekk eller har mye bagasje. Leiebiler i denne kategorien er rommelige, moderne og ligger stabilt på veien og føles komfortable og trygge. Dere har også stort bagasjerom og mye beinplass med en leiebil i denne kategorien.
  Populære leiebiler i familiestørrelse: Audi A4, Skoda Octavia og andre modeller.

  Hvorfor leie en luksusbil i Romania

  Luksus leiebilReis i Romania med maks komfort og nyt uovertrufne kjøreegenskaper med en luksus leiebil. Modeller til leie i Romania inkluderer alt fra luksuriøse stasjonsvogner til sporty SUVer. Klikk deg gjennom vår søkemotor for å finne den perfekte luksusbilen til din ferie. Vi hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål.
  Populære leiebiler i luksuskategori: Mercedes E Clas, BMW 5 og andre modeller.

  Hvorfor leie en SUV i Romania

  SUV leiebilEn SUV er det perfekte valget for lenge opphold i bilen eller dersom dere planlegger en aktiv ferie og har med dere mye sportsutstyr. En SUV ligger stødig på veien selv ved dårlige forhold og dere vil ha komfortable seter og mye beinplass både foran og bak.
  Populære leiebiler i kategorien SUV: Dacia Duster, Opel Antara og andre modeller.

  Hvorfor leie en Van i Romania

  Van leiebilHvis dere er en gruppe på over fem personer anbefales en van på det varmeste. Det vil ofte være rimeligere å leie en van enn to mindre leiebiler til en større gruppe. En van har plass til opptil ni personer og rikelig bagasjeplass.
  Populære leiebiler i kategorien Van: Mercedes Vito, Dacia Lodgy og andre modeller.
  Dersom du nå er sikker på hvilken leiebil du skal velge i Romania kan du enkelt booke via vår søkemotor. Dersom du vil ha mer info eller assistanse kan du nå oss på telefon 7 dager i uken.