Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I SVERIGE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Sverige

  Sverige er et populært reisemål blant nordmenn på tvers av landet. Vår nabo i sør har mye å tilby ferierende og de fleste har vært på bilferie gjennom Sverige eller på ferie i Göteborg eller Stockholm mer enn en gang. Dersom du planlegger en tur til Sverige og ser etter leiebil til reisen kan det være nyttig å lese gjennom vår oversikt over bilkategorier under.

  Hvorfor leie en mini i Sverige

  Mini LeiebilHvis du reiser på trangt budsjett er en mini det perfekte valget hvis du vil unngå bruk av offentlig transport. Avhengig av hvor mye du skal reise kan det fort lønne seg økonomiski tillegg, spesielt dersom dere er to eller tre på reise. Disse bilene er perfekte for å ta seg rundt i svenske storbyer og de er lette å manøvrere og parkere takket være sin beskjedne størrelse.
  Populære leiebiler i minikategori: Ford KA, Fiat 500, KIA Picanto, Chevrolet Spark og mange flere.

  Hvorfor velge en økonomi leiebil i Sverige

  Økonomi LeiebilDersom du vil ha en liten og økonomisk leiebil, men ønsker mer plass enn det en leiebil i minikategori kan tilby foreslår vi en leiebil i økonomiklasse. Leiebiler i økonomiklasse er ofte ikke mye dyrere enn leiebiler i minikategori men tilbyr mer bagasjeplass og mer plass til passasjerer. Leiebilene er små og har plass til opptil 4 personer med lite bagasje.
  Populære leiebiler i økonomiklasse: KIA Rio, Renault Clio, VW Polo, Ford Fiesta, Seat Ibiza og mange flere.

  Hvorgor velge en kompakt leiebil i Sverige

  Kompakt LeiebilBiler i kompakt kategori hører fortsatt til blant de mindre leiebilene, men tilbyr mer bagasjeplass og kraftigere motor enn leiebiler i mini- og økonomikategori, Du får plass til fem passasjerer og bilene er fine til turer utenfor byen. På tross av at de er av de største blandt småbilene har de fortsatt et økonomisk drivstoff forbruk.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Renault Captur, KIA Ceed, VW Golf, Ford Focus, Renault Megane, Toyota Auris, Hyundai i30 og mange flere.

  Hvorfor velge en leiebil i mellomstørrelse i Sverige

  Mellomstørrelse LeiebilHvis du vil ha mye for pengene samtidig som du får god plass, komfort og en kraftig motor er en leiebil i mellomstørrelse det perfekte valget. Med seter for opptil fem personer og tre kofferter er disse bilene det perfekte valget for lengre distanser.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: VW Golf, Skoda Octavia, Volvo V40, Skoda Octavia, Audi A3, Skoda Yeti, Toyota Auris og mange flere.

  Hvorfor velge en leiebil i Familiestørrelse

  Familiestørrelse leiebilDersom plass, komfort og topp modene utstyr er på ønskelisten din er en leiebil i familiestørrelse det perfekte valget. Bilene har komfortabelt plass til 5 passasjerer og plass til 4 kofferter i bagasjerommet. Bilene er perfekte for bilferier for familier med barn eller en vennegruppe.
  Hvorfor velge en leiebil i fmiliestørrelse: Toyota Avensis, VW Passat, KIA Optima, VW Tiguan, Volvo V60, Audi A4, VW Sharan og mange flere.

  Hvorfor velge en luksusbil i Sverige

  Luksus LeiebilHvis du har lyst på en leiebil i toppklasse for å ta til veiene i Sverige med en topp kjøreopplevelse bør du tenke på å leie en av våre luksusbiler. Biler i luksuskategori er spesielt populære blandt våre forretningsreisende. I denne kategorien garanterer vi merke og modell og avhengig av merke har bilen plass til opptil 5 personer.
  Populære leiebiler i luksusklasse: Audi A6 og mange flere.

  Hvorfor leie en cabriolet i Sverige

  Cabriolet LeiebilÅ kjøre en cabriolet er en følelse helt for seg selv. Nyt frihetsfølelsen mens du kjører langs kyst og skoger i Sverige. Bilene har plass til opptil fem personer og plass til opptil tre bager i varierende størrelse. ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å booke eller dersom du har spørsmål.
  Populære cabrioleter til leie: Opel Astra Cabrio, VW Beetle Cabrio, Peugeot 308 Cabrio og mange flere.

  Hvorfor leie en SUV i Sverige

  SUV LeiebilStabiliteten, veisikkerheten og plassen du får med en SUV er uovertruffen. Bilene passer perfekt til lengre turer i naturen eller dersom du har med deg mye utstyr, for eksempel på hytteferie eller dersom planen er å reise lengre strekk hver dag.
  Populære leiebiler i SUV kategori til leie: Skoda Yeti, VW Tiguan og mange flere.

  Hvorfor leie en Van i Sverige

  Van LeiebilÅ leie en van er et godt valg for større grupper på tur - for eksempel ved jobbreiser og for store familier. Vi anbefaler en van dersom dere er mer enn 5 personer på reise. ta gjerne kontakt med oss for mrer informasjon om leie av Van.
  Populære vans til leie: VW Sharan, VW Caravelle og mange flere.
   
  Vi håper at vår flåteguide har hjulpet deg med å velge en passende leiebil. Dersom du vil ha hjelp er vi tilgjengelige per telefon 7 dager i uken. Dersom du er klar til å booke kan du bestille din leiebil via vårt skjema på toppen av siden eller per telefon.