Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  OVERSIKT OVER LEIEBILER I LUXEMBOURG

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Flåteguide for leiebiler - Luxembourg

  Luxembourg, ministaten på 2586 kvadratkilometer mellom Frankrike, Belgia og Tyskland er en av verdens økonomiske senter og et av verdens rikeste land. Luxembourg er også hjem til en spennende kulturhistorie. En leiebil er den perfekte måten å ta seg rundt på og passe på at du får sett alt landet har å by på.

  Hvorfor leie en mini i Luxembourg

  Mini Leiebil i LuxembourgEn leiebil i kategorien mini passer best for to personer med lite bagasje. De er økonomiske i drift og svært lette å parkere. Biler i minikategori er svært billige å leie og perfekt for byferier.
  Populære leiebiler i kategorien mini: Volksvagen Up, Ford KA, Citroen C1, Opel Adam og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i økonomiklasse i Luxembourg

  Økonomi leiebil Økonomikategori er en klasse høyere enn mini og bilene tilbyr noe mer beinplass og bagasjeplass i tillegg til et lavt drivstoff forbruk. Biler i økonomiklasse har små motorer og er praktiske til småturer, mens ved lengre turer kan bilen fort føles liten.
  Populære leiebiler i økonomikategori: Fiat 500, VW Polo, Opel Corsa, Hyundai i20, Renault Clio og andre modeller.

  Hvorfor velge en kompakt leiebil i Luxembourg

  Kompakt leiebilBiler i kompakt kategori er små nok til å passe til å reise innad i byer samtidig som de er kraftige nok til lengre kjøreturer. Bilene er på mange måter svært praktiske og et populært valg blandt reisende i Luxembourg. De er også rimeligere i drift enn de større kategoriene og komfortable for opptil 4 personer på reise.
  Populære leiebiler i kompaktklasse: Opel Astra, VW Golf, Fiat Tipo, Renault Meganne og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i mellomstørrelse i Luxembourg

  mellomstørrelse leiebilBiler i mellomstørrelse passer godt for familier og vennegrupper på opptil 4 personer med bagasje. Bilene har kraftig motor og er komfortable på lebngre turer gjennom Luxembourgs naturlandskap.
  Populære leiebiler i mellomstørrelse: Mercedes B Class, Opel Zafira, Skoda Octavia, Audi A3, Renault Grand Scenic, Volvo V40 og andre modeller.

  Hvorfor leie en bil i familiestørrelse i Luxembourg

  familiestørrelse leiebilBiler i familiestørrelse er, som navnet antyder svært populære blant familier med barn og vennegrupper. Bilene er romslige med masser av plass til både bein og bagasje og rgaranterer en komfortabel reise for opptil 5 passasjerer. Anbefales på det varmeste dersom dere skal på dagsturer med leiebilen og oppholde dere i lengre tidsrom i bilen.
  Populære modeller i familiestørrelse: VW Kaddy Maxi, Audi A4, Opel Insignia, Mercedes C Class og andre modeller.

  Hvorfor leie en luksusbil i Luxembourg

  Luksus leiebilEnten du skal til Luxembourg på forretningsreise eller på ferie har Auto Europe den leiebilen du leter etter! I tillegg til familiebiler og småbiler har vi også et bredt utvalg av luksusbiler til leie. Se gjennom våre tilbud og book i dag!
  Populære luksusbiler til leie: Mercedes E Class, Volvo S90, Opel Vivaro 9 passengers og andre modeller.

  Hvorfor leie en SUV i Luxembourg

  SUV leiebilUansett om du skal reise gjennom fjellene, eller du bare vil ha en komfortabel og stabil bil på reisen er en SUV det perfekte valget om du trenger ekstra plass. Vi anbefaler at du sjekker eventuelt ekstra utstyr du vil trenge på turen på forhånd.
  Populære leiebiler i SUV kategori: Renault Kadjar, Opel Mokka og andre modeller.

  Hvorfor leie en van i Luxembourg

  Van leiebilÅ leie en van er et godt valg dersom dere er mer enn 5 personer på reise. En Van har seter for opptil 9 personer og har stor plass til bagasje. For 7 personer anbefaler vi en 9 seters van på lengre reiser for ekstra plass.
  Populære modeller i kategorien van: VW Caravelle, Opel Vivaro 9 passangers og andre modeller.
  Klikk gjennom søkemotoren vår og finn frem til den leiebilen som passer best for dine behov; deretter booker du enkelt via vår nettside. Dersom du vil ha hjelp kan du kontakte oss 7 dager i uken. God reise!