Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL FRA DALLAS FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil fra Dallas flyplass til beste pris

  Hent din leiebil på Dallas flyplass og kom deg raskt til ditt hotell i sentrale Dallas (39 km), til den populære fornøyelsesparken Six Flags Over Texas i Arlington (18 km), eller til cowboyene i Stockyards National Historical District (40 km). Texas er en sør-amerikansk stat der kulturen er influert av ville western. Store deler av landskapet er som tatt ut av en western-film, men visste du at staten også har hele 965 km kystlinje med mange flotte strender? Med en leiebil booket hos Auto Europe kan du utforske både innlandet og kysten. Kjør til Dallas Zoo og ta bilder av statens nasjonaldyr amardillo (beltedyr), gå på nervepirrende rodeo eller dra på lange shoppingturer. Er du glad i sport? Texas har mange kjent sportslag, blant annet Houston Rockets (basket), Texas Rangers (baseball), Dallas cowboys (amerikansk fotball) og Dallas Stars (ishockey). Kabriolet, bobil eller motorsykkel - hos oss finner du det kjøretøyet som du leter etter! Vi samarbeider med et antall bilutleiere i hele Texas og det gjør at vi kan gi deg som kunde hos oss noen av de beste prisene på markedet!

  Flyplass

  Dallas Flyplass (DFW)
  Offisielt navn: Dallas Fort Worth International Airport
  Adresse: 2400 Aviation Drive, DFW Airport, TX 75261
  Flyselskaper: Det er 25 flyselskaper på flyplassen, blant annet SAS, British Airways og United.

  Terminaler

  Dallas flyplass har fem terminaler; A-E. Det finnes både shuttletog (skylink) og shuttlebuss (terminal link) som tar deg mellom terminalene. Begge er gratis.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 06:00-23:00
  Avis Man-søn: Hele døgnet
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Med over 100 butikker er det enkelt å få tiden til å gå på flyplassen. Taxfree-varer, elektronikk, leker, bøker og klær er noen av tingene som du kan shoppe. Sulten eller tørst, på Dallas flyplass kan man velge mellom alt fra typisk amerikansk fastfood som hamburger og BBQ, til salater og sjømat. Det finnes også barer og kaféer for de som bare trenger å slukke tørsten. Minibanker, valutakontor og banker er tilgjengelig for reisende. Reiser du sammen med familien? Barna kan leke og ha det gøy på flyplassens to lekeområder. Ungdommene blir antageligvis glad over å høre at flyplassen har gratis wi-fi. De finnes et antall servicer som promoterer velvære på flyplassen, blant annet yoga-rom, frisør, massasjesalong, pedikyrsalong og dusjfasiliteter. Et antall flyselskaper har egne lounge-områder. Flyplassens har to hotell; Hotel Grand Hyatt DFW og Hyatt Regency DFW.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er 39 km til sentrale Dallas og 35 km til Fort Worth. Det er mange taxiselskaper på flyplassen, og du finner dem på Upper Level på terminalene A, B, C og E. På terminal D er de på Lower Level. Fra DFW Airport Station kan du ta DART-tog (Dallas Area Rapid Transit) til Dallas. De går fra 04:00-01:00. Trinity Railway Express (TRE) togene går også fra flyplassen. Sjekk med ditt hotell om de tilbyr sin gjester shuttleservice til og fra flyplassen.

  Parkering

  Remote Parking (4800 parkeringsplasser) ligger et lite stykke unna terminalene, men det går shuttlebusser. Express South og Express North (7000 plasser) er to parkeringsområder som ligger på hver sin side av flyplassen. Shuttlebuss henter deg ved din parkerte bil. Terminal Parking (20.000 plasser) er parkeringsplasser som ligger like ved terminalene. DFW Airport Valet er parkeringsalternativet for de som ønsker litt ekstra service. Da blir bilen din parkert for deg. Man betaler for parkering med kontanter, kredittkort eller NTTA TollTags.

  Nyttige linker

  Dallas Flyplass hjemmeside