Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SEATTLE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Seattle flyplass - Book og spar

  Washington er en spennende stat på USA sin vestkyst, og hvis du henter din leiebil på Seattle flyplass så kan du raskt starte din tur på de amerikanske veiene. Auto Europe har gode tilbud i USA, og hvis du booker hos oss får du ikke bare mer penger til overs, du får også ta del av vår prisvinnende kundeservice. Vi har samarbeidet med utleiere i hele Amerika i over 60 år og dette gjør at vi kan tilby alt fra minibusser og sportsbiler til motorsykler og bobiler. Hvis du skal til Seattle så bør du besøke spennende Pike Place-markedet som er USAs eldste bondemarked. På populære Seattle Center finner du aktiviteter for alle og enhver, alt fra kinoer, museer til restauranter. Den som liker vin bør kjøre til Woodinville Wine Country der man kan smake på den lokale vinen. Hvis du ønsker et alkoholfritt alternativ kan du glede deg over at det er en Starbucks på hvert gatehjørne, og dette er ikke så rart da dette er byen der den første av kjedens kaféer ble åpnet.

  Flyplass

  Seattle flyplass (SEA)
  Offisielt navn: Seattle-Tacoma International Airport
  Adresse: 17801 International Blvd. - (Pacific Highway So.) Seattle, WA 98158
  Flyselskaper: Det er 23 flyselskaper på Seattle flyplass. Man kan fly direkte til Seattle fra følgende Europeiske destinasjoner: Reykjavik, Paris, Frankfurt, Amsterdam og London. Noen av flyselskapene som flyr fra Norge (med mellomlandinger) er SAS, Icelandair og British Airways.

  Terminaler

  Det går shuttle-busser fra terminalen til bilutleierne hele døgnet. Adressen er: 3150 S. 160th St. SeaTac, WA 98188.

  Henting og levering av leiebil

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Avis Man-søn: Hele døgnet
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Enten det er en macchiato, en hamburger, sushi eller salat som du har lyst på - du finner det på Seattle flyplass! Shopping er et bra tidsfordriv mens du venter på ditt fly, og her finnes alle mulige typer av butikker. Man kan kjøpe med seg alt fra sjokolade, elektronikk til bøker og suvenirer. Taxfree-butikker finner du i Central Terminal, A Gates, N Gates og S Gates.

  Trenger du å sjekke mailen før flyturen? Det er mulig å koble seg til WiFi på hele flyplassen. Den som trenger å ha et møte kan ta turen til flyplassens konferansesenter og leie møterom. Flyplassen har også to loungeområder. Hvis du reiser med barn så kan du ta turen til lekeområde mellom Central Terminal og A Gates. Minibanker finner man i alle terminalene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Hvis du har hentet din leiebil på flyplassen og skal til Seattle city så kjører du 20 km på Route 5 nordover. Det går shuttle-busser til destinasjoner i Seattle og til et antall hotell i byen. Det går også regionbusser rundt Seattle. Flyplassen har en Light Rail-stasjon, og det går tog fra tidlig morgen til sen kveld. Togene går hvert 7:e-15:e minutt. Taxier finner du ved 3:e etasje i parkeringshuset.

  Nyttige linker

  Flyplassens hjemmeside - Seattle Lufthavn