Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I AMSTERDAM

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Amsterdam – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe har kunnet tilby bilutleieservice til de mest konkurransedyktige prisene i over 60 år. Med over 24 000 destinasjoner verden over der du kan hente din leiebil og et stort utvalg av bilkategorier så har det å leie bil aldri vært enklere. Book din bilutleie i Amsterdam med Auto Europe og hent din bil på Amsterdam Schiphol Airport eller på et av våre bykontor. Sjekk ut vår FAQ side for mer informasjon om Auto Europe sin service og annen viktig informasjon. Book online nå med leiebilspesialisten, og nyt en uforglemmelig kjøreopplevelse i Amsterdam.

  Trafikk og Parkering

  En ringvei som omringer byen og gir tilgang til en rekke avkjøringer som leder til bykjernen. Vær oppmerksom på at det er mange enveiskjørte veier, og det anbefales ikke å kjøre i sentrum da det er mye trafikk. Da kan offentlig transport være et godt alternativ. Det anbefales at man heller bruker bil i utkanten av byen.

  Parkering

  Parkering i sentrum kan være dyrt grunnet byens fokus på miljøet, og de ønsker at flest mulig skal ta bruk av offentlig transport eller sykkel. Det er digitale parkeringsautomater i byen. Automatene trenger registreringsnummeret ditt istedenfor at du får en papirlapp. Disse automatene tar ikke kontanter, så du må bruke kort. Man må kjøpe en annen type av billett for parkering over natten. Offentlige parkeringsområder finner du over hele Amsterdam til forskjellige priser. Det er også mange parkeringsområder i utkanten av byen hvor du kan la bilen stå og ta offentlig transport det siste stykket in til sentrum. Klikk deg in på vår kjøreguide for mer informasjon angående det å kjøre bil i Nederland.

  Geografisk Informasjon

  Amsterdam er kjent for sin flotte kanaler. Hvis du kommer fra Schiphol Airport, eller fra utkanten av byen så er det tre hovedkanaler som du vil krysse før du kommer til sentrum, Prinsengracht, Keizersgracht og Herengracht. Koblet sammen med mindre elver så er det i Amsterdam til sammen 100km kanaler. Andre turistattraksjoner er Van Gogh og Hermitage Amsterdam museum. Det er et stort spektrum av arkitektur i byen, alt fra Barokk, Gotisk og Art Deco i tillegg til moderne stil. Det finnes også et flertall grøntområder i byen.

  Været i Amsterdam kan sammenlignes med det i England. Om sommeren er gjennomsnittstemperaturen på ca. 22 grader, men det er ikke uvanlig at havsvinder tar med seg en kaldfront. Om vinteren kommer det sjeldent snø. Våren og høsten er perfekt for en tur til Amsterdam da det er moderate temperaturer og mindre turister.

  Schiphol Airport

  Du kan hente din leiebil på Schiphol flyplass. De er også fjerde plass i Europa når det kommer til antall passasjerer.

  Schiphol Airport (AMS)
  Hjemmeside: www.schiphol.com
  Telefon: +31 20 794 0800

  Offentlig Transport

  Byen har et stort fokus på miljøet, og dette gjør deres offentlige transport til et bra alternativ når du skal komme deg rundt byen.

  Tog
  Nederlandse Spoorwegen er selskapet som kjører togene rundt om i Amsterdam city. De har også linjer som går til andre byer, som Utrecht og Maastricht.

  Buss og Tog
  En kombinasjon av buss og tog kjøres av Gemeentelijk Vervoerbedrijf som til sammen tilbyr smidig transport til de fleste destinasjoner i byen.

  Transport på vann
  Det finnes et flertall kanal taxier, kanal busser, kanalbåter og annen kanal basert transport som både er offentlig og privat.

  Sykkel
  Man kan leie sykkel i store deler av byen. Det finnes mange sykkelparkeringer, men vær oppmerksom på at tusenvis av sykler blir stjålne hver år i Amsterdam, og en femtedel av de ender opp i kanalen. Ta bruk av sikre sykkelparkeringer, og ha et godt lås.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Amsterdam