Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I EINDHOVEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Eindhoven – Finn din perfekte leiebil

  Hvor finner man en billig leiebil i Eindhoven? Hos Auto Europe, så klart! Eindhoven er Nederlands femte største by, og kalles også Lichtstad, lysenes by. Dette er hjembyen til elektronikkprodusenten Philips, så hvorfor ikke starte ditt besøk i byen med en tur til Philips Museum? Etter noen timer der så kan du gå til kunstmuseene Van Abbemuseum (1 km) og Kempenland museum (2,5 km). Ved parken Gennep ligger Eindhoven Museum, et utendørsmuseum der du kan lære deg mer om hvordan det var å leve i byen for 400 år siden.

  I parkene Glorieuxpark og Stadswandelpark kan du nyte av roen og vakre omgivelser. Liker du deg bedre i vann eller på land? Da bør du kjøre til vannparken National Zweemcentrum de Tongelreep som ligger sør for Gennep. Shoppingen får du unnagjort på blant annet gaten Kruisstraat og shoppingsenteret De Heuvegalerie. Hvis shopping ikke er din favorittaktivitet så kanskje du heller ønsker å dra til konserthuset Effenaar, eller se på fotballaget PSV Eindhoven spille kamp på Philips Stadion. Når solen har gått ned er det på tide å utforske byens restauranter og utesteder. De fleste av dem finner man i Markt, Dommelstraat, De Bergen, Stratumseind og Stationsplein.

  Utenfor byens grenser ligger det mange spennende destinasjoner som du enklest kommer til med en bil. Til Nuenen, hjembyen til kunstneren Van Gogh, er det kun 7 km. Familier med barn bør dra til Beekse Bergen Safari Park (35 km) og fornøyelsesparken Efteling (45 km). Uansett hvor du skal og hva du skal gjøre, Auto Europe ønsker deg en god tur til Eindhoven!

  Trafikk og parkering

  Motorveiene E25, E312, E34 og A50 går forbi byen. Noen steder kreves det en P-skive for å parkere på gaten, mens du andre steder betaler i en parkeringsautomat. De som ikke følger parkeringsreglene kan forvente seg en hjulsperre. Nysgjerrig på regler om kring bilutleie i Eindhoven og resten av Nederland? Klikk her.

  Geografisk informasjon

  Byen ligger i fylket Noord-Brabant, i Sør-Nederland. Det er ingen tidsforskjell mellom Eindhoven og Norge, og byen har et mildt vær året rundt. Du kan forvente deg 25 grader om somrene og rundt 5 grader om vinteren. Fra Eindhoven er det 111 km til Rotterdam, 142 km til Haag, 123 km til Amsterdam, 66 km til Nijmegen, 38 km til ´s-Hertogenbosch, 60 km til Breda og 84 km til Arnhem.

  Flyplass

  Fra Eindhoven flyplass til sentrale Eindhoven er det kun 5 km. Du kan enten hente din leiebil på flyplassen, eller ta buss alternativt taxi til sentrale Eindhoven og hente din leiebil på et bykontor der.

  Eindhoven flyplass (EIN)
  Adresse: Luchthavenweg 13, 5657 EA Eindhoven, Nederland
  Telefon: +35 227 000 767
  Leiebil fra Eindhoven flyplass

  Offentlig Transport

  Byens sentralstasjon ligger på Stationsplein 22, og det er Nederlandse Spoorwegen som står for togtransporten i landet. Det finnes også en togstasjon til i byen, den noe mindre Eindhoven Beukenlaan. Det er også mulig å tas rundt Eindhoven med buss.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Eindhoven