Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ AMSTERDAM FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Amsterdam Flyplass - Book og spar

  Amsterdam flyplass har vunnet mange priser, og har blitt kåret til både en av de beste flyplassene både i Europa og i hele verden. Så hvorfor ikke booke en leiebil fra Amsterdam flyplass med Auto Europe, slik at du kan oppleve alt som den flotte nederlandske byen har å by på. Tulipaner, kanaler, ost, sykler, museum, markeder og en berømt dagbok. Det er mye å se og oppleve i Nederlands hovedstad. Besøk tulipanmuseet, ta en sykkeltur gjennom Amsterdams gater, eller lær deg mer om Anne Franks historie. Med en leiebil booket gjennom Auto Europe så har du muligheten til å reise hvor du vil, når du vil. Med en bil så kan du også enkelt ta en tur til andre destinasjoner i Nederland som for eksempel Rotterdam (75km) eller s-Hertogenbosch (88km).

  Flyplassinformasjon

  Amsterdam flyplass (AMS)
  Offisielt navn: Amsterdam Airport Schiphol, Nederlandsk: Luchthaven Schiphol
  Adresse: Evert van de Beekstraat 202, 118 CP Schiphol, Netherlands
  Beliggenhet: På flyplassen så er det 81 flyselskaper. Fra Norge så flyr SAS, Norwegian og KLM direkte hit. Amsterdam flyplass har alt i en og samme terminal, men er delt opp i fire ankomstområder og tre avgangsområder. De tre avgangsområdene er i sin tur delt inn i hall 1: utgang B-C, hall 2: utgang D-E og hall 3: utgang F-H og M.

  Henting og levering av leiebil

  På Amsterdam flyplass så finner du bilutleierne Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Car Rental og Sixt.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 06:30 - 23:00
  Budget Man-søn: 06:00 - 23:00
  Enterprice Man-søn: 07:00 - 23:30
  Europcar Man-søn: 06:00 - 23:00
  Hertz Man-søn: 06:00 - 23:00
  National Man-søn: 06:30 - 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  Hvis du ikke kan få nok av herlige Nederland, så kan du også på flyplassen oppleve den lokale kulturen. Her finnes alt fra en nederlandsk bar, restauranter, kafé, blomsterbutikk, ostbutikk og til og med et museum. Shoppingmulighetene er mange, og det finnes noe for enhver smak. Her finnes det alt fra urmakere, klesbutikker, elektronikkbutikker til sigarbutikk. Som på de fleste flyplasser så er det også her mulighet for Tax Free shopping. Det er 1 times gratis Wi-Fi tilgang på terminalen. Hvis du reiser med barn så har flyplassen både flotte leketøysbutikker og komfortable stellerom for deg og din baby. På Amsterdam flyplass er det er enkelt å slappe av. De har to hotell inne i terminalbygget, verden første flyplassbibliotek og et antall spatilbud, alt for at du skal få en behagelig reise. Etter at du har ladet batteriene, hva med en tur til flyplassens kasino for å øke spenningen litt? Det finnes konferanselokaler med kapasitet opp til 80 personer, som man kan leie. Flyplassens Travel Clinic kan tilby blant annet førstehjelp og vaksinasjoner. Trenger du å veksle valuta? ABN AMRO har åtte kontor på flyplassen, og GVK Travelex har to. Det finnes også selvfølgelig et stort antall minibanker i terminalen.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Fra flyplassen til Amsterdam tar det ca. 20 minutter med bil (ca.23km). Hvis du skal hente din leiebil i Amsterdam city så kan du ta offentlig transport fra flyplassen inn til byen.

  Tog: Du finner togstasjonen rett under flyplassen. Herfra kan du ta tog til flere europeiske land. Man kjøper billett enten i billettluken eller online.

  Innenlands togene tar deg til blant annet Haag, Rotterdam, Enschede, Utrecht, Haarlem og Amsterdam. Du kjøper billetter i billettluke eller i automat. Inn til Amsterdam tar det ca. 15 minutter. Det finnes også nattog.

  Taxi: Man kan både ta en taxi privat, eller kjøre sammen med andre reisende, og da vil taxiene stoppe på for å slippe av/hente andre under turen. Det finnes også business taxi for deg som ønsker ekstra komfort, du kan til og med få en kopp kaffe/te når du setter deg i taxien.

  Buss: Buss kan ta deg til Amsterdam og mange andre destinasjoner i andre regioner.

  Busstoppene ligger mitt imot terminalen. Mange hotell har transfer service fra flyplassen, og billetter til disse bussene kjøper du hos Connexxions skranker på Schiphol Plaza like ved ankomsthallen.

  Parkering

  Akkurat som i andre større europeiske byer så kan parkering til tider være en utfordring å finne, men langt fra umulig. Gateparkering betales i en automat gjennom at man taster in bilens registreringsnummer, og man trenger da ikke legge lapp på dashbordet. Vær oppmerksom på at disse automatene ikke tar kontanter, kun nederlandske kort eller større internasjonale kredittkort.

  Det finnes et flertall parkeringshus i byen som man også kan stå i. Et smidig og rimelig alternativ er å ta bruk av Amsterdams Park & Ride system. Da parkere man på en av P+R parkeringene i utkanten av byen, like ved motorveiene, og tar så offentlig transport inn til Amsterdam sentrum. Les alltid parkeringskilt nøye der du ønsker å stå for å unngå bot.

  Nyttige linker

  Amsterdam Flyplass hjemmeside