Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ NEW ORLEANS FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på New Orleans flyplass med Auto Europe

  Etter at du har landet og hentet din bagasje så er det bare en kort gåtur til flyplassens bilutleiere. Vis frem din voucher og førerkort til din valgte utleier og du vil da kunne kjøre din leiebil fra New Orleans flyplass til din destinasjon i Louisiana. Auto Europe hjelper deg med å spare penger på leiebil i 150 land verden over. Vi har over 60 år av erfaring i bransjen og et meget godt samarbeid med utleiere i Louisiana. Et besøk i denne Søramerikanske staten vil gi deg mange gode minner, hyggelige opplevelser og fine bilder til fotoalbumet. Besøk sjarmerende New Orleans og spis god Gumbo mens du hører på jazzmusikk som spilles av de flinke gatemusikantene. Kjør videre til byens franske distrikt eller utforsk sumpområdene og ta bilder av alligatorer. Det er lurt med leiebil for da rekker du å se og gjøre så mye mer! Enten du reiser alene, med venner eller med familien - bruker du vår søkemotor så vil du finne bilen du leter etter.

  Flyplass

  New Orleans Flyplass (MSY)
  Offisielt navn: Louis Armstrong New Orleans International Airport
  Adresse: 900 Airline Drive, Kenner, LA 70062
  Flyselskaper: Det finnes 14 flyselskaper, og direkteflyvninger til 46 destinasjoner i USA.

  Terminaler

  Flyplassen består av en hovedterminal og Concourse A, B, C og D.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på New Orleans flyplass finner man i en egen bygning, Consolidated Rental Car Facility, i gåavstand fra flyplassen.

  Utleiere Åpningstider
  Dollar Man, ons, fre-søn: 04:40-23:59
  Tirs, tors: 01:00-23:59
  Alamo Man-tors: 07:00-23:59
  Fre-søn: 07:00-01:00
  Avis Man-søn: Hele døgnet
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Taxfree-butikk, kiosker og suvenirbutikker er bare noen eksempler på de mange shoppingalternativene på flyplassen. Det er også mange muligheter til å få seg noe godt å spise før flyturen, alt fra snacks til varme måltider. Tom for batteri på mobiltelefon eller laptop? Ikke noe problem da det er et antall ladestasjoner på flyplassen. Det finnes både bank og minibanker hvis du trenger å ta ut eller veksle penger. På flyplassen er det også en politistasjon og et postkontor. Reisende kan koble seg til gratis wi-fi. Informasjonsskranken finner du i Concourse C.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Hvis du kjører 23 km på I-10 kommer du til New Orleans sentrum. Ønsker du å ta taxi? Du finner de utenfor bagasjeområdet. Det går et antall shuttle-busser til hotell i New Orleans. Det går ekspressbuss, E-2, til city og den går fra utgang 7.

  Parkering

  I New Orleans kan man velge å parkere enten på gaten eller på et parkeringsområde, og man kan oftest betale med kontanter, kort eller med sin mobiltelefon. Hvis det er vanskelig å finne ledig plass i sentrum kan man prøve å kjøre til byens utkant og heller ta offentlig transport til city.

  Nyttige linker

  New Orleans Flyplass hjemmeside