Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ DETROIT FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Detroit flyplass med Auto Europe

  Spar penger gjennom å booke en leiebil fra Detroit flyplass hos Auto Europe! Detroit ligger i den amerikanske staten Michigan, ved grensen til Canada. Det er en stor by som er kjent for spesielt to ting - musikk og biler. Henry Ford startet sin karriere i Detroit, også kalt The Motor City, og byen var lenge et sentrum for bilproduksjon. I 1960 ble plateselskapet Motown startet, og de tok frem et stort antall verdensstjerner som Jackson 5, Stevie Wonder og Diana Ross. Med en bil tar du deg til alle byens severdigheter på en komfortabel måte. I tillegg til å utforske byens bil- og musikkhistorie så kan du også for eksempel ta en tur til Charles H. Wright Museum of African-American History eller til den vakre øya Belle Isle som ligger på Detroit River mellom USA og Canada. Gjør et smart valg, kontakt oss i dag og vi vil hjelpe deg med å skreddersy din leie!

  Flyplass

  Detroit flyplass (DTW)
  Offisielt navn: Detroit Metro Wayne County Airport
  Adresse: Detroit, MI 48242, USA
  Flyselskaper: Det er 14 flyselskaper på flyplassen. Flyselskaper som flyr hit fra Norge er KLM, Delta, Lufthansa, Air France, United og SAS.

  Terminaler

  Det er to terminaler på Detroit flyplass: McNamara (tre etasjer) og North (to etasjer). Det går shuttle-busser mellom de to terminalene. ExpressTram tar deg rundt terminalen McNamara som har tre stasjoner: Terminal Station (Gate A29-A55), South Station (Gate A1-A28) og North Station (Gate A56-A78).

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleierne finner du på Lucas Drive like ved flyplassen.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  På Detroit flyplass så er det et stort utvalg av spisesteder og spennende butikker. McNamara terminalen har over 45 butikker og over 35 spisesteder. I McNamara terminalen så ligger også hotellet The Westin Detroit Metropolitan Airport. I North terminalen så er det 17 kaféer, barer og restauranter, i tillegg til 11 butikker. Wifi, minibanker og valutakontor finnes på begge terminalene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar ca. 40 minutter (34 km) fra flyplassen til Detroit city. Ta motorveien 94 og kjør så videre på vei 75. Suburban Mobility Authority for Regional Transportation (SMART) bussene tar deg til destinasjoner i sørøst Michigan. Du kommer til Ann Arbor med airRide bussene. Taxiene finner du ved Ground Transportation Center.

  Nyttige linker

  Detroit Flyplass hjemmeside