Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MIAMI FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Miami flyplass med Auto Europe

  Auto Europe kan hjelpe deg med å finne din perfekte leiebil fra Miami flyplass. Vi har over 60 år med erfaring i bransjen, i tillegg til et meget godt samarbeid med de beste lokale og internasjonale utleiere verden over. Når du planlegger din Miami-tur så bør du ta et besøk på Auto Europe sin hjemmeside. Gjennom å bruke vår søkemotor så kan du enkelt skreddersy din leie i tillegg til å finne de beste tilbudene på Miami flyplass. Miami er en herlig kombinasjon av flott arkitektur, spennende multikultur, morsomme fornøyelsesparker og supre strender. Solfylte Florida venter på deg! Så enten du er på businessreise, venneferie eller familietur i Florida - Auto Europe har leiebilen du leter etter, selvfølgelig til den aller beste prisen.

  Flyplass

  Miami Flyplass (MIA)
  Offisielt navn: Miami International Airport
  Adresse: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, United States
  Flyselskaper: På MIA er det 45 flyselskaper, og disse kan ta deg til destinasjoner verden over. Fra Norge så flyr blant annet SAS, AirFrance, British Airways og Lufthansa.

  Terminaler

  Flyplassen tar imot 40 millioner reisende hvert år, og består av tre hovedterminaler: North (området D), Central (områdene E, F og G) og South (områdene H og J).

  Henting og levering av leiebil

  MIA Mover, et shuttle-tog, tar deg fra flyplassen til bilutleierne som du finner i egen bygning, Rental Car Center.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: Hele døgnet
  Dollar Man-søn: Hele døgnet
  Hertz Man-søn: Hele døgnet
  National Man-søn: Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Tax Free-butikker, med mange supre tilbud, finner du i områdene J, H, F, E, D West og D East. Det finnes også blant annet mange klesbutikker, aviskiosker, bokhandler, elektronikkbutikker på flyplassen. Du kommer ikke til å ha tid til å kjede deg før flyturen! Etter en shoppingtur så kan det være deilig med noe godt å spise. Du kan ta en tur til en 57 serveringsstedene, mange av dem er kjente amerikanske restaurantkjeder. Etter måltidet så kan du nyte av kunstutstillingene som til enhver tid er på flyplassen. Hvis du ønsker å ta in på hotell over natten så finner du flotte hotellrom på Miami International Airport Hotel som ligger i terminal E. Det finnes også mange andre hoteller i flyplassens nærhet. Bank finner du i terminal D. Valutakontor og minibanker finner du på et antall steder på flyplassen. Hvis du skal ha et møte så er det mulig å leie konferansefasiliteter på flyplassen. Trenger du wi-fi tilgang? Gå til en av informasjonsskrankene for mer informasjon om hvordan du får tilgang. I terminalen South så kan du nyte av spabehandlinger, og i alle tre hovedterminalene så finnes det flotte loungeområder som tilhører forskjellige flyselskaper.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Etter at du har hentet din leiebil på Rental Car Center så er du klar for å utforske Miami. Flyplassen ligger sentralt så det er kort avstand til mange severdigheter, til for eksempel Miami Beach tar det ca. 20 minutter (17 km). Ta vei 836 og så A1A over vannet ut til stranden. Hvis du skal ta offentlig transport til din destinasjon så tar du MIA mover, shuttle-toget, til Miami Central Station hvor det er et antall kollektivtransport-alternativer. Du har for eksempel Miami Beach Airport Flyer som tar deg rett til Miami Beach, Metrobus som går rundt Miami og omegn, og de to toglinjene (oransje og grønn) som går fra Dadeland South til Miami flyplass og Palmetto med et antall stopp på veien.

  Nyttige linker

  Miami Flyplass hjemmeside