Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ROMA FIUMICINO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Roma Fiumicino flyplass til de beste prisene

  Fiumicino flyplass er en internasjonal flyplass i Roma. Den er også kjent som Leonardo da Vinci flyplass, og er en av de travleste flyplassene i Europa. Det kommer over 40 millioner passasjerer i året og flyplassen er hovedbasen til Alitalia Airways og Vueling. Flyplassen åpnet offisielt i 1961 og terminalene har blitt oppgradert på 1990- og 2000-tallet.

  Book din leiebil fra Roma Fiumicino flyplass gjennom Auto Europe og ta del i våre supre tilbud i Italia. Auto Europe kan tilby de beste prisene og en kundeservice i verdensklasse. Takket være vårt samarbeid med et stort antall bilutleiere verden over så kan vi tilby våre kunder en stor bilpark slik at du kan finne den perfekt leiebilen for din reise. For luksus- og sportsbiler i Roma, vennligst klikk her, og her for tips til en road trip i Lazio Sabina.

  Informasjon om flyplassen

  Roma - Fiumicino flyplass (FCO)
  Offisielt navn: Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjonale flyplass eller Roma Fiumicino flyplass
  Adresse: Via Dell'Aeroporto, 320, 00054 Fiumicino Roma, Italia
  Lokasjon: 35 kilometer sydvest for Roma sentrum
  Flyselskaper på Fiumicino: over 100 flyselskaper til 150 destinasjoner verden rundt

  Hvor henter jeg leiebil på Roma Fiumicino flyplass

  Når du skal leie bil på Roma Fiumicino flyplass finner du enkelt bilutleiedeskene i ankomsthallene for både innenriks og internasjonale flyvninger. Bare følg skiltene til "Rent a Car", så er du der. Nedenfor kan du se noen av bilutleierne på flyplassen med deres respektive åpningstider.

  Bilutleiernes åpningstider

  Avis Leiebil på Roma Fiumicino flyplass Avis på Roma Fiumicino flyplass
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Roma, Italia 00050

  +39 066 5011586
  Åpningstider:
  Man-søn 7:00 - 23:59
  Budget Leiebil på Roma Fiumicino flyplass Budget på Roma Fiumicino flyplass
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Roma, Italia 00050

  +39 066 5011586
  Åpningstider:
  Man-søn 7:00 - 23:59
  Europcar Leiebil på Roma Fiumicino flyplass Europcar på Roma Fiumicino flyplass
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Roma, Italia 00054

  +39 06 65954557
  Åpningstider:
  Man-søn 7:00 - 23:59
  Firefly Leiebil på Roma Fiumicino flyplass Firefly på Roma Fiumicino flyplass
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Roma, Italia 00054

  +39 342 613 4586
  Åpningstider:
  Man-søn 7:00 - 23:59
  Hertz Leiebil på Roma Fiumicino flyplass Hertz på Roma Fiumicino flyplass
  Via dell'Aeroporto di Fiumicino, 320,
  Roma, Italia 00054

  +39 06 6529119
  Åpningstider:
  Man-søn 7:00 - 23:59

  Terminaler

  Fuimicino flyplass består av fem terminaler. Terminal 1 har hjemlige ruter og brukes av Air France, Croatia Airways, KLM og andre kortdistanseflyvninger. Terminal 2 har både hjemlige og internasjonale flyvninger og brukes av Easyjet, Wizz Air, Ryanair og Blue Air. Terminal 3 er for transatlantiske flyvninger og er basen til Vueling and Alitalia, med flere. Terminal 5 tar seg av alle flyvninger til USA og Israel. I 2004 åpnet en fjerde terminal for godstransport. Noen terminaler renoveres, så det anbefales å sjekke nøye hvor du flyr fra.

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassen har alle fasiliteter du kan forvente fra et stort internasjonalt knutepunkt som nylig har blitt modernisert. I 2016 ble den kåret til den flyplassen i EU med høyest passasjertilfredshet i EU, så du kan tenke deg at hvilke muligheter du har.

  Flyplassen har 48 toaletter, selvbetjent innsjekking, komfortable lounger, informasjonssentre, gratis wifi på hele flyplassen og mange restauranter, kafeer og barer. Sammen med et stort handleområde finner du også sikkerhetskontroller, toll, ankomst- og avgangslounger, innsjekkingsdesker, bagasjebånd, minibanker, et møtepunkt, stillerom, røkeværelse, VIP-lounge, en bank, postkontor og et vekslingskontor.

  Hvordan komme seg til og fra Roma Fiumicino flyplass

  Det er lett å finne frem til flyplassen med en bilutleie på Roma Fiumicino flyplass, bare ta Grande Raccordo Anulare (GRA) og deretter Motorvei A9. Når du er nær flyplassen kan du følge skiltene til enten de nasjonale eller internasjonale terminalene. Hvis du kommer fra Civitavecchi, ta mot Roma på motorveien og følg skiltene etter bomstasjonen til flyplassen.

  Flyplassen kan også nås med flere busser. For tiden går Cotral, SIT Bus Shuttle, T.A.M Srl, Terravision og Atral-Schiaffini. Cotrals busstopp finner man utenfor Terminal 2. De går til Piazzi del Cinquecento, Roma Tiburtina, Eur-Magliana med flere. SIT Bus Shuttle sitt busstopp finner man utenfor Terminal 3. De går til sentralstasjonen, Termini, og Vatikanet. T.A.M Srl finner man utenfor Terminal 3. T.A.M går til Ostiense stasjon og Termini. Terravisions busstopp finner man utenfor Terminal 3 og tar deg til Termini. Man kan også ta flyplassbussen (Atral-Schiaffini) fra bussterminalen utenfor Terminal 3 mot Termini. Mange busser stopper på ulike destinasjoner langs ruten, så det anbefales å være oppdatert på ruteplanen. Busser går hovedsaklig hver halvtime, men det er lurt å spørre en ansatt på lokasjonen.

  Det er en drosjeholdeplass på flyplassen som gir enkel transport direkte dit du skal. Disse finner man utenfor Terminal 1 og Terminal 3. Offisielle drosjer er hvite med et taxiskilt på taket. Man finner også lisensnummeret på frontdørene, bak og inni bilen. Prisene er fastsatt, men kan endres, så det anbefales å høre med taxisjåføren før man drar ut på veien.

  Den raskeste måten å komme seg til Roma er definitivt med tog. Denne tjenesten opereres av Trenitalia, hvis Leonardo Express frakter deg sømløst fra flyplassen til Roma Termini togstasjon hvert kvarter uten stopp. De har også de regionale FL1-togene til Rome med jevnlige stopp langs ruten. Denne tjenesten går også hvert kvarter. Disse høyhastighetstogene kobler flyplassen til Roma, Padua, Bologna og Firence daglig.

  Parkering

  Parkering er tilgjengelig på Fiumicino flyplass for korttid og langtid. Korttidsparkering er tilgjengelig i parkeringsgarasjene som er tilkoblet flyplassen. Disse parkeringsplassene som gir ly og dekning er markert med A, B, C og D, og er lett tilgjengelig fra motorveien.

  Langtidsparkering tilbys et kort stykke unna, med en shuttlebuss som frakter deg fra parkeringsplassen til flyplassen. Med over 2 000 dekkede parkeringsplasser og 2 000 udekkede, er parkeringsplassen bare ti minutt fra terminalen med shuttlebussen.

  En eksekutivparkeringsplass er også tilgjengelig med tilgang til terminalene med tak. Denne er for korttidsparkering og med en prioritert billett får man også mange andre fordeler som prioritert sikkerhetssjekk, bagasjeinnsjekk og bilvask.

  Et drop-off/pick-up-område finner man utenfor terminalene, som for tiden koster 3 euro og er markert i blått. Man kan stå maksimalt i en time. På lokasjonen finner man også parkering for motorsykkel og handikappede, og til og med rosa parkering for kvinner.

  I Roma betaler man i parkomaten og setter billetten i synlig på dashbordet. Den historiske delen av bysenteret har mange restriksjoner når det kommer til parkering. I noen av byens distrikter kan bare de som bor der parkere, som betyr at din leiebil fra Roma Fiumicino flyplass ikke tillates. Generelt sett markeres gratis parkering med hvite linjer, betalt parkering med blå linjer og handikapparkering med gule linjer.

  Nyttige lenker

  Roma - Fiumicino flyplass' nettside


  Ekstra info om Roma Fiumicino flyplass

  Roma Fiumicino flyplass kart Roma Fiumicino flyplass
  320 Via dell' Aeroporto di Fiumicino
  Fiumicino, Italia, 00054

  IATA-kode: FCO
  ICAO-kode: LIRF
  Wikipedia-artikkel
  Breddegrad: 41.7100
  Lengdegrad: 12.2457

  Generell informasjon: Roma Fiumicino flyplass er en av de travleste flyplassen i Europa. Den er også kjent som Leonardo da Vinci internasjonale flyplass, og holder til tre mil sydvest for sentrale Roma og er lett tilgjengelig med leiebil.