Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  ROAD TRIPS I ITALIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Road Trip i Italia

  Planlegger du en road trip gjennom Italia og mangler den perfekte bilen? Du har kommet til rett sted! I 60 år har Auto Europestøttet reisende i deres opplevelser på gatene i forskjellige byer over hele verden.

  Planlegg din road trip i Italia i detalj, og ikke glem å velge den bilen som vil passe nøyaktig til dine behov. Vår prisvinnende kundeservice og reservasjonsavdeling står til din disposisjon 7 dager i uken. Bestill på nettet eller ring oss på vårt gratisnummer for å få råd og hjelp med booking.

  Bli inspirert av våre tips for en bilferie i Italia, som har ikke bare romantiske ruter, men også fjellveier spesielt egnet for familieferier. Sett hodene sammen og ta en titt på ruter gjennom Italia nedenfor før du bestiller en leiebil i Italia.

  Planlegg din Road Trip i Italia

  Road Trip Amalfikysten

  Road Trip på Amalfikysten

  På denne reisen vil du finne fantastiske vistaer langs Sorrento-halvøya. Les mer her og drøm deg bort.

  Les mer
  Lazio Sabina Road Trip

  Road Trip i Lazio Sabina

  Den historiske regionen Sabina er en skattekiste av smaksopplevelser og vakre landskap. Opplev hjertet av Italia med vår Lazio Sabina Road Trip guide.

  Les mer
  Road Trip Sicilia

  Road Trip på Sicilia

  Byene som kombinerer fortid og nåtid venter på deg på Sicilia! En slik fusjon er en garanti for unik følelse og en minnerik tur! Planlegg din road trip på Sicilia nå.

  Les mer
  Road Trip Stelvio Pass

  Road Trip i Stelvio Passet

  Forbered deg på en av de vakreste alpine utsiktene i Europa! Du vil bli sjarmert av den fantastiske utsikten mens du kjører langs de flotte ortler-alpene.

  Les mer
  Road Trip Toscana

  Road Trip i Toscana

  Gjør historiske Firenze til starten av din road trip og kjør gjennom de romantiske dalene i Toscana, dets grønne åser og besøk vingårder. Planlegg en road trip i Toscana!

  Les mer
  Venezia Road Trip

  Road Trip til Veneto

  Legg ut på en unik reise gjennom Nord-Italia. Begynn i romantiske Verona, byen til Romeo og Julie, besøk deretter Venezia, og utforsk Gardasjøen!

  Les mer

  FLERE ROAD TRIP GUIDER VERDEN OVER

  Road Trip i Frankrike Road Trip i Portugal Road Trip i Spania
  Road Trip i Storbritannia Road Trip i Tyskland