Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I VERONA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Verona – Beste pris garantert

  Når du booker en leiebil i Verona gjennom Auto Europe kan du være sikker på at du vil få utmerket service og de beste prisene. Siden vi samarbeider med ledende bilutleiere på over 24 000 destinasjoner verden over bør du kontakte oss når du skal ut å reise! Verona har alt det du forventer deg av en italiensk by - vakker arkitektur, behagelig vær, avslappet atmosfære og ikke minst fantastisk mat. Verona ligger i det berømte vindistriktet Valpolicella, så det er heller ikke mangel på vin i verdensklasse. Gå langs de trange gatene med en god is i hånden eller ta turen til torget Piazza Bra og sett deg på en restaurant og nyt av risotto med et kaldt glass hvitvin. En populær turistattraksjon er den berømte Romeo og Julie-balkongen som du finner på gaten Via Cappello 23. Besøker du byen under sommeren kan du under Shakespeare-festivalen se den berømte dramatikerens verk på flotte Teatro Romano. Vakre Verona venter, bruk vår søkemotor i dag for å finne din leiebil! Ikke glem å tenke på å ta en road trip i Sør-Tyrol.

  Trafikk

  Verona er en vakker by med smale grender og trange gater, og under høysesongen kan det være en utfordring å kjøre her. Pass på at du ikke kjører inn i en ZTL-sone (Zona Traffico Limitato), da kan du få bot. Veiene er av en god standard og kjørestilen her i Nord-Italia er roligere enn i Sør-Italia. Motorveiene (autostrada) A22 og A4 går like utenfor byen. Uansett hvor turen går bør du la Auto Europe hjelpe deg med bilutleie i Verona, for sammen med oss sparer du penger! Et supert alternativ er å ta en road trip rundt Gardasjøen.

  Parkering

  Under høysesongen og rushtiden kan det være vanskelig å finne ledig parkeringsplass, spesielt i gamlebyen. Et alternativ er å parkere et stykke fra sentrum eller i et parkeringshus og ta til føttene. Det er ikke tillatt å parkere ved fortauskant med gule prikker.

  Geografisk informasjon

  Verona ligger i regionen Veneto, og er en gammel kulturby. Landskapet rundt byen består av vingårder og vakre daler. Byens midtpunkt er den romerske amfiteateret Arena di Verona, den tredje største i landet. Gjennom byen renner elven Adige og over den går mange vakre gamle broer. I Verona er det et subtropisk klima, og det betyr varme somre og våte, kalde vintre. Fra Verona er det 45 km til Mantua, 50 km til Vicenza, 70 km til Brescia, 100 km til Trento, 115 km til Venezia, 145 km til Bologna 155 km til Bolzano, 170 km til Milano, 235 km til Firenze og 505 km til Roma.

  Flyplass

  Verona Villafranca flyplass
  Ligger 10 km fra Verona.
  Hjemmeside: Verona Villafranca flyplass
  Telefon: +39 045 8095 666

  Offentlig transport

  Buss
  Busser som kjører i byen kalles Urbani, og de som kjører i Veronas forsteder kalles Extraurbani. Bussene kjøres av selskapet ATV Azienda Provinciale Transporti Verona. Man kan kjøpe billett både før bussturen og av bussjåføren. Det går shuttlebuss til Verona flyplass.

  Ferge
  Det går ferge over og langs innsjøen Garda.

  Tog
  Byens sentralstasjon ligger på Piazzale 25 Aprile og heter Verona Porta Nuova. Det finnes også to mindre togstasjoner; Verona Porta Vescovo og Verona Parona. Tranitalia kjører togene i Italia, og DB Bahn tar deg til andre europeiske byer.

  Taxi
  Det er alltid lurt å sjekke at taksameteren starter når dere kjører av gårde, og ikke sitt på med en taxisjåfør som sier at taksameteren er ødelagt!

  Nyttige linker

  Leiebil fra Verona Flyplass

  Turistinformasjon Verona