Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I NAPOLI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Napoli – Beste rater med Auto Europe

  Napoli er en av de store byene i Italia som enda ikke mottar den store turiststrømmen og har derfor beholdt mye av sin kultur og sjarm. Med en leiebil i Napoli med Auto Europe får du sett alt denne livlige byen har å by på. Centro Storico er en opplevelse i seg selv der du nærmest kan se hvordan byen har vokst opp ettersom tiden har gått, og har en velfortjent plass på UNESCOs verdensarvliste. Nå er Centro Storico fylt av nattklubber, barer og en fantastisk atmosfære og er virkelig verdt et beesøk. Agnano er et vulkanisk krater der du finner vulkanske fenomener, kurbad og la Grotta del cane for å nevne noe. Arenella og Vomero er perfekte steder å spasere med vakre kirker, trær, slott og villaer. Napoli er pizzaens opprinnelsessted og du finner fantastisk pizza på omtrent hver eneste gatehjørne. Det anbefales sterkt å prøve den originale pizzaen her; pizza margherita og helst på Pizzeria Brandi på alita Sant´Anna di Palazzo, 1-2, der den første pizza margherita ble laget.

  Trafikk

  Trafikken i Napoli kan være hektisk, og kjørestilen er mer agressiv enn i Norge. Det er lurt å sjekke reiseruten din på forhånd slik at du har en ide om hvor du skal og kan konsentrere deg om å følge trafikk og skilting. Det er nyttig å ha GPS ettersom Napoli er en stor by med mange einveiskjørte og smale gater. Det er ulovlig å snakke i mobiltelefon mens du kjører og bilbelte er påbudt.

  Parkering

  På Lungomare er det som oftest mulig å finne parkering. Det ligger nær Villa Communale og Castel del Ovo. Ellers er det parkerinshus og parkeringsplasser, sentralt i byen finner du blandt annet Morelli Car Park. Det anbefales ikke a parkere langs gaten selv om det er vanlig at italienerne gjør det. Pass på at det ikke ligger verdisaker i bilen.

  Geografisk informasjon

  Napoli har varme, tørre sommere og milde, regnfulle vintre. Om sommeren kommer temperaturen opp i rundt 29 °C og om vinteren ned i rundt 10 °C. Med en bilutleie i Napoli er det mange andre spennende byer innen rekkevidde; fra Napoli er det 226,9 km til Roma på Motorveien A1, 477,9 km til Firenze, 33,5 km til Pompeii, 266,4 km til Bari, 210,8 km til Barletta, 744,5 km til Treviso og 728,7 km til Venezia. Hvorfor ikke plabnlegge en road trip langs amalfikysten?

  Flyplassen i Napoli

  Napoli Internasjonale flyplass
  Ligger 8,3 km fra Napoli.
  Hjemmeside: www.aeroportodinapoli.it
  Telefon: +39 081 789 6111

  Offentlig Transport

  Det er flere selskaper som tilbyr offentlig transport på land, men du kan kjøpe et dagspass til 3,60 EUR som gjør at du kan reise så mye du vil på alle landbaserte transportmidler i Napoli uansett selskap.

  Buss
  AMN opererer busslinjene og de fleste linjene er sirkulerende. Det er veldig viktig at du kjøper billett før du går på bussen, dersom du går på uten billett kan du bli tatt i kontroll og få et gebyr på 41,2 EUR.. Bussene er ofte overfylte og spesielt i rushtiden er det best å unngå dem. Buss 3S går fra Napoli Centrale til Napoli flyplass hvert 15 minutt.

  Båt/Ferge
  Metro del Mare har flere linjer. Du finner disse på Metro del Mares hjemmesider i tillegg til tider og hvor det er mulig å kjøpe billetter. L.N.G har båter som går til øyene Ponza, Ventotene, Prochida, Ischia, Capri og Eolie i tillegg til flere byer. L.N.P har båtlinger til Sorrento. Merk at når du tar båten til Capri kan det være mye bølger, så hvis du har lett før å bli sjøsyk kan det være lurt å ta en tablett på forhånd.

  Taxi
  Sjekk at taxien har drosjelisens og taksameter, sjekk på forhånd hvor mye turen burde koste. Lisenserte drosjer har har bysymbolet på døren og et taxinummer, de har også prislister på italiensk, engelsk, fransk, tysk og spansk.

  Tog
  Hovedstasjonen heter Napoli Centrale - Piazza Garibaldi, og den er forbundet med Napolis undergrunnsbane. Herfra går det tog til Firenze, Roma, Milano, Palermo, Pompeii, Salerno og Sorrento.

  Bane
  Det er tre linjer på undergrunnsbanen i Napoli. Det er ganske trygt å ta banen ettersom den er sikkerhetsovervåket. De går imidlertid ikke så ofte så det er lurt å sjekke tidene før du bestemmer deg for å ta banen, spesielt dersom du har dårlig tid.

  Trikk
  ANM har to trikkelinjer(1 og 4), den ene går fra Santa Lucia over Castelnuovo til sentralstasjonen Garibaldi.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Napoli

  Leiebil fra Napoli Flyplass