Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BRINDISI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Brindisi til beste priser

  Få det meste ut av ferien med en leiebil i Brindisi! I denne italienske byen kan du virkelig leve la dolce vita, det søte livet! Brindisi ligger vakkert til ved Adriaterhavet og har ca. 85.000 innbyggere. Byens sin historie går helt tilbake til 600 f.kr, og det er mange flotte kirker og historiske monument i området der man kan lære seg mer om byens fortid. Brindisi sin vakre katedral fra 1000-tallet er en av disse. Har du lyst til å lære deg å dykke eller å surfe? Med kilometer av flotte strender ved Svartehavet er Brindisi det perfekte stedet for å prøve på forskjellige vannsporter eller bare helt enkelt nyte av det herlige middelhavsklimaet. Kjør til byens marked og kjøp frukt, grønnsaker, et godt brød, olivenolje og mozzarella. Ta med deg maten, et pledd og en god bok og ha en piknik i parken Parco Comunale Cesare Braico. Det er enkelt å nyte livet i Italia! Auto Europe samarbeider med ledende bilutleiere i Italia, så å finne og booke en leiebil i Brindisi hos oss er både ukomplisert og økonomisk!

  Trafikk

  Kystveiene SS379 og SS613 går til Brindisi. SS16 og SS7 tar deg fra byen over til vestkysten. En GPS kan være et bra hjelpemiddel for å finne frem i Italia. Hos oss kan du legge til dette når du booker.

  Parkering

  Det er kun tillatt å parkere på høyre side av veien. I blå soner kan man parkere i 1 time hvis man har en p-skive. Det finnes større parkeringsområder nede ved havet, og noen hotell har egne parkeringer for sine gjester.

  Geografisk informasjon

  Brindisi ligger i regionen Puglia (også kjent som Apulia) og er én av seks provinser. De andre fem er Bari, Foggia, Lecce, Taranto og Barletta-Andria-Trani. Puglia har et varmt og tørt middelhavsklima, og om sommeren går temperaturene opp til 30 grader. Sommertemperaturene varer helt til desember. Det er ingen tidsforskjell mellom Brindisi og Norge. Fra Brindisi er det 60 km til Taranto, 63 km til Lecce, 67 km til Monopoli, 74 km til Polignano a Mare, 110 km til Bari, 121 km til Leuce, 344 km til Praiano, 352 km til Ravello, 362 km til Napoli, 363 km til Sorrento, 373 km til Positano og 535 km til Roma.

  Flyplass

  Brindisi Salento Flyplass
  Ligger 5 km fra Brindisi.
  Hjemmeside: www.aeroportidipuglia.it/homepagebrindisi
  Telefon: +39 0831 411 7406

  Bari Karol Wojtyła Flyplass
  Ligger 126 km fra Brindisi.
  Hjemmeside: www.aeroportidipuglia.it/homepagebari
  Telefon: +39 080 580 0200

  Offentlig Transport

  Tog
  Togstasjonen Stazione di Brindisi ligger på gaten Piazza Francesco Crispi.

  Buss
  Società Trasporti Pubblici Brindisi er byens busselskap. Det går buss både i sentrale Brindisi, til nærliggende byer og til større turistdestinasjoner som Roma, Milano, Bologna og Palermo.

  Båt/Ferge
  Det går båt over til Hellas og Albania.

  Taxi
  Se opp for pirattaxier. Mellom visse destinasjoner har taxiene en fast pris, for eksempel mellom flyplasser og til nærmeste byer.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Brindisi Flyplass