Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PESCARA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Pescara – Finn din perfekte leiebil

  Med en leiebil i Pescara sparer du tid! Byen ligger på Italias østkyst, i regionen Abruzzo, og med sine flotte sandstrender, vakre fjellområder og avslappede atmosfære er dette en herlige feriedestinasjon året rundt. Hvis du booker bil hos Auto Europe kan du hente den enten på Abruzzo flyplass (6 km) eller på et bilutleiekontor i sentrale Pescara. I Pescara regionen du utforske nasjonalparker og kjøre til fjellområder der man kan gå turer om sommeren og stå på ski om vinteren. I sentrale Pescara finner man den ikoniske gangbroen Ponte del Mare som går fra Pescara Center og over til Pescara Porta Nuova. På midten av broen kan du nyte av en 360 graders utsikt over byen og havet. Dette er også en av de beste stedene å oppleve de vakre solnedgangene. På kveldene kan du ta turen til byens restauranter, kaféer, barer og nattklubber. Gjør Auto Europe til ditt førstevalg når du skal booke en leiebil og du vil kunne velge fra store bilparker på 24 000 destinasjoner verden over! Vi har alt fra familiebiler til sportsbiler.

  Trafikk

  E80 leder inn til Pescara og A14 går like forbi byens utkant. A står for Autostrada (motorvei) og disse veiene har grønne/hvite skilt. Se opp for fotgjengere og mopedister, spesielt inne i byen.

  Parkering

  Blå markeringer betyr at det er avgiftsparkering og hvit markering betyr at det er gratis å stå. Respekter parkeringsrestriksjonene og du vil kunne unngå en saftig bot.

  Geografisk informasjon

  Regionen Abruzzo består av fire distrikt; Teramo, Chieti, L ´Aquila og Pescara. Sistnevnte er omringet av de tre andre distriktene, i tillegg til Adriaterhavet. Om sommeren går temperaturen opp over 25 grader, og om vinteren synker den ned mot 0. Bilutleie i Pescara gjør at du rekker innom mange spennende byer, her har du et utvalg av avstander fra Pescara: 14 km til Francavilla al Mare, 27 km til Ortona, 45 km til S.Vito Chietino, 65 km til Fontecchio, 75 km til Vasto, 85 km til Scanno, 210 km til Roma, 240 km til Napoli, 265 km Pompeii, 280 km til San Marino, 347 km til Polignano a Mare, 315 km til Positano, 325 km til Praiano og 435 km til Firenze.

  Flyplasser i nærheten av Pescara

  Abruzzo flyplass
  Ligger 6 km fra Pescara.
  Hjemmeside: www.abruzzoairport.com
  Telefon: 895 898 9512 (fra fasttelefon) / 895 898 9512 (fra mobil).

  Falconara/Marche flyplass
  Ligger 170 km fra Pescara.
  Hjemmeside: www.ancona-airport.com
  Telefon: 071 28271

  Offentlig Transport

  Tog
  Byen har fire togstasjoner; Stazione Centrale di Pescara (sentralstasjonen), Pescara Centrale, Pescara Porta Nuova og Pescara San Marco. Togene tar deg til mange andre italienske byer, og du finner mer informasjon på selskapet Trenitalias hjemmeside.

  Båt/Ferge
  Fra Pescara går det båt over til Kroatia.

  Buss
  Byen har 21 busslinjer. Det går buss også til blant annet Roma (2,5 t).

  Taxi
  Akkurat som i andre italienske byer er det mulig å ta taxi også i Pescara.

  Ferge
  I Pescara kan du ta ferge til blandt annet Napoli eller Malta.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Pescara

  Leiebil fra Abruzzo Flyplass