Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ SARDINIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Sardinia til beste priser

  Auto Europe er en internasjonal leiebilmegler som jobber på over 8.000 destinasjoner i 135 land. Vi har et godt samarbeid med ledende bilutleiere, og dette gjør at Auto Europe kan tilby kundene billeie av høy kvalitet men til en lav pris. Auto Europe kan tilby en mengde forskjellige biler, alt fra mindre biler til vans og luksusbiler. Du booker enkelt din leiebil i Sardinia direkte med Auto Europe online eller ved å ringe en av våre medarbeidere.

  Geografisk Informasjon

  Sardinia er en av 20 regioner i Italia, og den nest største øya i Middelhavet. Øya ligger mellom Sicilia, Tunisia, sørdelen av Korsika og Balearic Islands. Landskapet er vakkert og har et mildt klima, med temperaturer i gjennomsnitt på 22-24 grader. Regnperioden er som oftest mellom November og Februar. Sardinia har tre internasjonale flyplasser å velge mellom, og disse ligger i Alghero, Olbia og Cagliari.

  Alghero flyplass

  Offisielt navn: Alghero Sardinia Airport
  Adresse: Loc S.Maria La Palma 1-07040 Alghero, Italia
  Hjemmeside:www.aeroportodialghero.it
  Telefonnummer: +39 079 935282

  Olbia flyplass (OLB)

  Offisielt navn: Olbia Costa Smeralda Airport
  Adresse: 07026 Olbia Province of Olbia-Tempio, Italia
  Hjemmeside: www.geasar.it
  Telefonnummer: +39 0789 69000

  Cagliari flyplass (CAG)

  Offisielt navn: Cagliari Elmas Airport
  Adresse: Via dei Transvolatori, 09030 Elmas Cagliari, Italia
  Hjemmeside: www.cagliari-airport.com
  Telefonnummer: +39 070 211211

  Offentlig transport

  Ferge: Sardinia tilbyr ferge service på en daglig basis, og den tar deg til Italias fastland, i tillegg til noen av Korsikas og Frankrikes havne . Fergene går oftere på sommeren. Vær oppmerksom på at de fleste utleiere ikke tillater at du tar med leiebilen på ferger, derfor anbefaler vi at du sjekker dette på forhånd med den lokale utleieren. Informasjonen finner du under "Vilkår", betingelser & lokale avgifter”, og på din voucher.

  Tog: og kobler sammen hele øya. Det er to togselskaper. Ferrovie dello Stato er den største. Den er eid av staten og kobler sammen de fleste byene. Den blir også kalt Trenitalia og tilbyr i tillegg også internasjonale avganger med både regionale and lang-linje tog. Ferrovie della Sardegna er den andre, og kjører mellom følgende byer:

  • Cagliari - Isili
  • Nuoro - Macomer
  • Sassari - Alghero
  • Nulvi - Sorso

  Trenino verde (Lille Grønne Toget) er et spesielt turisttog som kjører visse strekninger fra Juni til September. Toget består av historiske vogner fra 1913 og lokomotiv fra 30-tallet.

  Buss: Sardinias offentlige busselskap er Azienda Regionale Sarda Transporti (Arst), som tilbyr mange forskjellige ruter og reisemål, for eksempel til noen fjern liggende byer. Billetter må kjøpes i forveien, og stemples når du går om bord. Billetter kan du kjøpe på stasjonene, og i noen utvalgte butikker.

  Viktig informasjon når du kjører din leiebil

  Trafikk og parkering
  Her er noen tips til din bilutleie Sardinia. For mer informasjon, sjekk ut vår kjøreguide for Italia her.

  • Det er ingen veiavgifter i Sardinia.
  • Om du skal reise til den størst byen, Cagliari, må du som oftest parkere i utkanten av sentrum og så gå. Det er begrenset med parkering i sentrum. Hvite linjer indikerer at det er gratisparkering, blå linjer indikerer at du trenger en parkeringsbillett for å stå der. Legg billetten i frontvinduet. Prisene varierer.
  • På en motorvei så er maks hastigheten 90km/h, unntatt når skiltene sier noe annet.
  • Mange veier har trange svinger, det er sjeldent plass for to biler å møtes. Om du ikke er kjent i området, er det lurt å tute før svingen så møtende trafikk vet at du kommer.
  • Det er mange politikontroller, men har du med deg de nødvendige papirene(registreringsbevis, forsikringsbevis og førerkort) å skal det ikke være noe problem.

  Nyttige linker:

  Turistinformasjon Sardinia