Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ASTI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Asti – Beste pris garantert

  Hvis du booker din leiebil i Asti hos Auto Europe så kan du få de ledende bilutleiernes billigste priser, og hvem vil ikke det? Asti tilhører den spektakulære regionen Piemonte, og byen ligger i en dal som er omringet av snødekte fjell, grønne åser og vakre vingårder. God mat og drikke er ting som settes stor pris på i denne nord-italienske byen. Noen av regionens spesialiteter er trøfler, ost og hasselnøtter, i tillegg til at den velkjente musserende vinen Asti Spumante også produseres her. På byens mange restauranter kan du spise fantastiske retter der disse ingrediensene er med på å gi maten det lille ekstra. Hver uke er det markeder rundt omkring i Asti, og i slutten av november er det et marked helt dedikert til den hvite trøffelen! Det kan anbefales at du setter av litt plass i kofferten slik at du kan kjøpe med deg italienske godsaker som ost, olje og skinke, med deg hjem. Landbruksfestivalen Festival delle Sagre og vinfestivalen Douja d´Or National Wine Festival holdes i Asti hvert år i september. I denne måneden holdes også det tradisjonelle hesteløpet Palio d´Asti, og dette feires med brask og bram. Under denne folkefesten Asti gjør en reise tilbake i tiden og forvandles til en fargerik middelalderby.

  Landbruksfestivalen Festival delle Sagre og vinfestivalen Douja d´Or National Wine Festival holdes i Asti hvert år i september. I denne måneden holdes også det tradisjonelle hesteløpet Palio d´Asti, og dette feires med brask og bram. Under denne folkefesten Asti gjør en reise tilbake i tiden og forvandles til en fargerik middelalderby.

  I Asti er det fult av stilige tårn og vakre kirker, noe som gjør en sightseeingtur i byen til en fornøyelse. Noen av tårnene som du ikke bør gå glipp av er Torre Guttuari på Piazza Statuo og Torre Rossa på Corso Alfieri. Det samme gjelder byens katedral Cattedrale di Asti, monumentet (kapell, kloster og kirke i ett) Rotonda di San Pietro og kirken San Secondo. I Piemonte-regionen er det mange vakre nasjonalparker som du også enkelt tar deg til hvis du har bil. Parco Nazionale Gran Paradiso (115 km), Forteto della Luja (35 km) og Parco Naturale Rocchetta Tanaro (20 km) byr alle på herlige opplevelser i fantastiske omgivelser.

  Det er uendelige muligheter med en leiebil, så bruk vår søkemotor nå for å få mest mulig ut av dine dager i den herlige byen Asti!

  Trafikk og parkering

  Asti sin beliggenheten mellom Torino, Genova og Milano gir rask tilgjengelighet til de større motorveien i landet. Forskjellige farger på gaten indikerer hvilken type av gateparkering det er. Les nøye på de lokale parkeringskiltene for mer informasjon om gjeldende tider og betalingsmåter. Gjør Auto Europe til ditt førstevalg hvis du vil ha ukomplisert og billig bilutleie i Asti!

  Geografisk informasjon

  Asti ligger i den vakre dalen Tarano i Nord-Italia. Om sommeren kryper temperaturene opp mot tretti plussgrader, mens vinteren byr på noen minusgrader. Høsten er en flott tid å besøke regionen for da kan du smake på alle de ny-høstede råvarene. Det er ingen tidsforskjell mellom Asti og Norge. Fra Asti er det 45 km til Monforte d´Alba, 110 km til Andrate, 100 km til Ivrea, 120 km til Settimo Vittone, 18 km til Montechiaro, 30 km Nizza Monferrato, 28 km til Canelli, 19 km til Moncalvo, 55 km til Torino, 120 km til Genova og 125 km til Milano.

  Torino Caselle flyplass

  Torino Caselle er flyplassen som ligger nærmest Asti (ca. 85 km). Aeroporto Di Torino samarbeider med flyselskaper som Air France, Alitalia, British Airways og Ryanair.

  Torino Caselle flyplass (TRN)
  Adresse: Strada San Maurizio 12, 10072 Caselle Torinese, Italia
  Hjemmeside: www.aeroportoditorino.it
  Telefon: +39 011 567 6378

  Offentlig Transport

  Det går busser både i Asti og rundt resten av regionen Piemonte. Byens togstasjon heter Stazione di Asti og ligger på Piazza Marconi. Togene fra selskapet Trenitalia tar deg rundt hele Italia.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Asti

  Leiebil fra Torino Flyplass