Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ALGHERO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Alghero – Beste pris garantert

  Sardinia er en meget flott øy, og den perfekte feriedestinasjonen. Det vakre havet i kombinasjon med øyas herlige natur, der det bor både rådyr og villhester, gjør øya til et helt unikt sted. Det er ingen bedre måte å utforske denne middelhavsperlen enn i en leiebil som du henter i Alghero, en by som ligger i nord-vest Sardinia. Denne romantiske byen er meget vakker med sine brosteinsgater, flotte torg og fargerike hus. Den nordlige delen av øya har også mange imponerende grotter, steinklipper og herlig turkist hav. Auto Europe kan garantere de beste tilbudene på markedet, og grunnet vårt gode samarbeid med et stort antall utleiere så har vi en stor bilpark der du enkelt kan finne din leiebil. Med en leiebil fra Auto Europe kan du enkelt utforske Sardinia i ditt eget tempo.

  Trafikk

  Sardinia er på 24.000 kvadratkilometer, nesten på størrelse med Wales. Det tar kun 4 timer å ta seg fra sør til nord. Hent din leiebil i Alghero, og utforsk byen i ditt eget tempo. Kjør videre til Olbia eller Cagliari som ligger ca. to timer unna. Det er relativt ukomplisert å kjøre på Sardinia, men under sommermånedene så kan det være en del trafikk i øyas hovedstad Cagliari. Vær oppmerksom på at det er mange smale og svingete veier i høyere terreng. De fleste bensinstasjoner tar kun kontanter eller lokale kort. Det er ingen veier på øya som krever en veiavgift. Klikk her for mer informasjon gjeldende å kjøre bil i Italia.

  Parkering

  Alghero har et stort utvalg av parkeringsmuligheter. Det finnes også gratis parkeringsområder ved havnen, og de er delt inn i to soner. Bystyret har ansvar for den ene og tilbyr parkering for turister. Den andre er havnens ansvar, og er kun for båt- og yachteiere. For å stå her må du ha tillatelse fra Nautical Authorities. Hvite linjer betyr at det ikke koster noe å stå, og disse parkeringsplasser finner du på mange steder i byen. Et område som er gratis er Lungomare Barcellona, som ligger i begynnelsen av Lido ved havnen. Blå linjer betyr at du må betale for parkering, og gule linjer betyr at parkering er forbudt. Kun biler med tillatelse får kjøre i byens historiske del.

  Geografisk informasjon

  Kysten langs med nord-vest Sardinia strekker seg ned til Alghero som er kjent som for sine røde koraller som de lager smykker og pyntegjenstander av. Denne historiske byen er omringet av et variert landskap, klart vann, klipper, honningsfargede hus og vingårder som strekker seg ned mot havet. Det er også mange flotte strender, furuskog og fantastiske grotter som du kun kan ta deg til med båt. Om våren så blomstrer øya og på høsten endrer landskapet sine farger, så hver årstid passer for et besøk.

  Øya Sardinia har mer solskinnstimer enn alle andre regioner i Italia. Alghero har ofte en lang, tørr sommer, og en kort, mild vinter. Byen har et middelhavsklima, og siden den ligger nord på øya så kommer det noe mer regn her enn på resten av Sardinia. Vinden "Mistral" gjør at temperaturene om sommeren til tider går opp mot 40 grader.

  Flyplass

  Algheros Fertilia flyplass ligger ca. 8 km nord-vest for Alghero. Det finnes også flyplasser i Cagliari og Olbia. Alghero flyplass holder på å bygge ut og renovere terminalen for å kunne ta imot enda flere reisende. Det er 15 flyselskaper som flyr til 40 populære europeiske turistdestinasjoner. Det fleste er lavpris-flyselskaper og noen av dem tilbyr også charterflyvninger.

  Fertilia flyplass (AHO)
  Ligger 8 km fra Alghero.
  Hjemmeside: www.aeroportodialghero.it
  Adresse: Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero Sassari, Italy
  Telefon: +39 079 935282

  Offentlig transport

  Algheros lokalbusser har fem forskjellige linjer. Billettsystemet er ukomplisert: du kjøper billett før du går på, og dette gjør du i for eksempel aviskiosker. Så aktiverer du billetten på bussen. Du kan ikke kjøpe billett om bord. Det er lurt å dobbeltsjekke at du har en gyldig billett, da det ofte er billettkontroller.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Alghero flyplass

  Turistinformasjon Alghero