Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ALGHERO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Alghero flyplass med Auto Europe

  Alghero flyplass ligger 12 km (10 minutters kjøretur) fra byen Alghero på den italienske øya Sardinia. Alghero kalles lille Barcelona, og byens symbol er den røde korallen. Alghero ligger ved kysten og har både et spennende landskap i tillegg til vakker katalansk-gotisk arkitektur. Tenk deg å sitte på en uteservering, spise italiensk sjømat og nyte en vakker solnedgang - kan det bli bedre? Opplevelsene er aldri langt unna med en leiebil fra Auto Europe. Vi kan tilby leiebiler på 24 000 destinasjoner i 180 land verden over, og alle til konkurransedyktige priser. Finn din perfekte leiebil fra Alghero flyplass med Auto Europe i dag, slik at du kan oppleve alt som Sardinia har å by på.

  Flyplassinformasjon

  Alghero Flyplass (AHO)
  Offisielt navn: Alghero Airport, italiensk: Aeroporto di Alghero. Også kjent som Alghero Fertilia Airport
  Adresse: Regione Nuraghe Biancu, 07041 Alghero Sassari, Italy
  Flyselskaper: På Alghero så er det 9 flyselskaper som kan ta deg 42 forskjellige destinasjoner.

  Terminaler

  Alghero Flyplass har 1 terminalbygning, 17 innsjekkingskranker og 7 gater. Flyplassen er av en mindre størrelse, noe som gjør det enkelt å finne frem. Avgangshallen ligger på ene enden av flyplassen, og ankomsthallen i den andre. Flyplassen er åpen fra 04:00 til siste avgang.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene finner du ved ankomsthallen, og leiebilsparkeringen ligger like ved terminalbygningen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 08:00 - 23:00
  Budget 08:00 - 23:00
  Europcar 08:00 - 23:00
  Firefly 08:00 - 21:00
  Locauto 08:00 - 23:00
  Thrifty 08:00 - 22:00
  Hertz 08:00 - 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  På Alghero flyplass så er det butikker og serveringssteder både før og etter sikkerhetskontrollen, som for eksempel suvenirbutikk, bokhandel, kafé og pizza-restaurant. I ankomsthallen så ligger det et turistkontor der du kan få mer informasjon om den flotte øya Sardinia. Hvis du reiser med barn så finnes det et lekeområde i terminalen, der de kan more seg før de setter seg på flyet. Trenger du kontanter eller å veksle penger så finnes det både valutakontor og minibank i terminalen. Hvis man skal ha et møte på flyplassen så finnes det konferansefasiliteter som man kan leie.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  For å komme deg til Alghero med din leiebil så kjører du 2,5 km på SP44 og så 2,8 km videre på SS127DIR. Så tar du SP42 in til byen. Til Sassari er det 33 km, en kjøretur på ca. 30 minutter, og til Cagliari i sør så er det 240 km, og den turen tar omtrent 3 timer. Hvis du ikke skal hente din leiebil på flyplassen, men på et annet sted, så finnes det busser som kan ta deg til forskjellige destinasjoner.

  • Til Alghero: kjøres av ARST
  • Til Sassari: kjøres av ARST
  • Til Bosa: kjøres av ARST
  • Til Stintino: kjøres av Sardabus di Addis Francesco
  • Til Santa Teresa Gallura: kjøres av Digitur - Autolinee e Turismo
  • Til Nuoro: kjøres av Redentours Sardegna di G. Deplanu
  • Til Cagliari - Oristano - Macomer: kjøres av Logudoro Tours snc di Ettore Canu & C.

  Ønsker du å ta taxi så kan du velge mellom selskapene Consorzio Taxi Alghero, Radiotaxi Di Alghero og Taxi Stop (i Alghero sentrum). Du finner taxiene utenfor terminalbygningen.

  Parkering

  Her kommer litt generell informasjon angående parkering på Sardinia. Blå linjer betyr at det er avgiftsparkering, gul og gul + svart betyr at parkering er forbudt. Hvit linje betyr at det er gratis å parkere. Parkeringsbilletter får du fra parkeringsautomater og kiosker. Gateparkering i byer krever en avgift fra 09:00 til 13:00, og mellom 16:00 og 20:00, med unntak på søndager og offentlige helligdager. Det er noen ganger letter å finne parkering i utkanten av en by enn i sentrum. Under turistsesongen må man også betale for å stå ved mange strender på øya. Husk å alltid lese parkeringsskilt nøye for å unngå bot.

  Nyttige linker

  Alghero Flyplass hjemmeside