Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I ANCONA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Ancona – Beste rater med Auto Europe

  Med en leiebil i Ancona får du opplevd denne vakre italienske halvøya på sitt beste. Den historiske havnebyen har kanskje ikke nådd så mye popularitet som andre byer ennå, men dem som velger å reise hit vil fort finne ut at det er mer ved Ancona enn det du ser ved første øyekast. Gå gjennom gamlebyen og se duomoen, som har hedersplassen på byens tak, beundre de romerske ruinene og det arkeologiske museet. Rundt 387 F.kr. kom greske nybyggere fra Syracuse og grunnla byen og historien er fremdeles synlig i dag. Spaser langs kafekantede piazzaer og pust den friske havluften - Ancona er en hemmelighet som venter på å bli oppdaget!

  Auto Europe tilbyr verdensomspennende bilutleie som passer alle feriegjesters behov til de beste prisene mulig. Med vårt langvarige partnerskap med leiebil-leverandører i over 180 land, er vi i stand til å tilby et bredt utvalg av biler, så vil du være sikker på å finne den perfekte bilutleie i Ancona.

  Trafikk

  Det er ikke så vanskelig å kjøre i Ancona, men som alle andre kystbyer er Ancona mye travlere i rushtiden og ferietid. Hovedveiene som fører til andre byer er i god stand, men de kan være travle. I Ancona kjører du på høyre side av veien. For mer info om trafikkregler i Italia kan du se på vår kjøreguide for Italia.

  Parkering

  Parkering på gaten er kategorisert med linjer som markerer parkeringsplasser, men det er tre typer parkering. Dersom områder er merket med gule linjer er de reservert for spesielle kategorier, for eksempel politimenn eller leger. Hvis de er preget av hvite linjer er parkering er gratis, selv om det kan være begrensninger på tid. Hvis de er merket med blå linjer, må du betale for parkering, og det vil være en billettdispenser i nærheten. Du må kjøpe en billett for den tiden du ønsker å stå, og legge den synlig på dashbordet. Flere parkeringsplasser finnes også i hele byen så du vil ikke ha nevneverdige vanskeligheter med å parkere din leiebil i Ancona.

  Geografisk informasjon

  Ancona ligger på den vindfulle Adriaterhavskysten, og er hovedstaden i provinsen Ancona og Marche-regionen. Du kan vente middelhavsklima, med milde og regnfulle vintre og varme og solrike somre. Klimaet i Ancona er fuktig subtropisk og byen ligger på grensen mellom Middelhavet og mer kontinentale områder. Somrene er varme og fuktige og vintrene er kjølig. Snø er ikke uvanlig når luftmasser kommer fra Nord-Europa, eller fra Balkan og Russland, spesielt i åsene som omgir sentrum.

  Flyplassen i Ancona

  Ancona flyplass ligger 12 km fra byen.

  Hjemmeside: www.ancona-airport.com
  Telefon:+39 071 28271

  Offentlig transport

  Å komme seg rundt i Ancona er ganske enkelt. Trenitalia opererer togene og gir mange daglige tjenester til Roma og Milano. Offentlige busser er tilgjengelig over hele byen og det går flere fergeruter går fra havnen. Det er også mulig å ta en ferge fra Ancona til Patras eller Split.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Ancona