Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I CAGLIARI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Cagliari – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europe står klar til å hjelpe deg med å finne din leiebil i Cagliari. Enten du trenger en minibuss for hele slekten eller en kabriolet for deg og din kjære så kan du være sikker på at du finner noe som passer dersom du bruker vår søkemotor. Vi vil vise deg en oversiktlig liste over tilgjengelig biler, deres supre priser og hvem som er utleieren. Cagliari ligger på den italienske øya Sardinia sin sørkyst. Den eldste delene av byen er Castello og er et fint sted å begynne din reise da du her har en fin utsikt over koselige Cagliari. Ta en tur til markedet Mercato San Benedetto og kjøp med deg noen lokale suvenirer. Sett deg på en restaurant og prøv noen av Sardinias spesialiteter som fisk, pølser og ost. Nyt av flott musikk på Amfiteateret, ta fine bilder i den botaniske hagen eller bare ta en rolig gåtur langs havnen. Den som ønsker å bade bør kjøre til den populære stranden Poetto som er en av Middelhavets lengste strender med sine 13 km.

  Trafikk

  Motorveien E25 tar deg til sentrale Cagliari. Under høysesongen kan det være mye trafikk i byene på øya. Man kjører på høyre side og promillegrensen er på 0,8.

  Du betaler for parkering i en Parchimetro, og kun med mynt. Det pleier å være rimelige priser. Det er tre større parkeringsområder i sentrale Cagliari, to under tak og ett ute.

  Geografisk informasjon

  Cagliari er en middels stor by på Sør-Sardinia, og ligger i bukten Golfo degli Angeli. Det er den største byen på Sardinia, og er også øyas hovedstad. Å kjøre fra nord til sør på øya tar rundt 4 timer. Det er ingen tidsforskjell mellom Norge og Sardinia. Øya har et middelhavsklima, og spesielt våren er meget fin på Sardinia. Det regner oftest mellom november og februar. Det er 55 km til Chia, 224 km til Alghero, 226 km til Sassari, 248 km til Castelsardo og 261 km Olbia.

  Flyplass

  Cagliari flyplass
  Ligger ca. 10 km fra Cagliari.
  Hjemmeside: www.sogaer.it
  Telefon: +39 070 211 211

  Offentlig transport

  Buss
  Det går både busser rundt Cagliari og til andre byer på øya.

  Ferge
  Ferger går til destinasjoner som Trapani, Palermo, Naples, Civitavecchia, Genoa og Livorno.

  Tog
  Togstasjonen Stazione Ferroviaria di Cagliari ligger på Via Roma 22. Det går tog til blant annet Oristano, Olbia, Alghero og Sassari.

  T-bane
  Metrocagliari er t-banen som tar deg rundt Cagliari.

  Taxi
  Dersom du ikke ønsker å ta offentlig transport kan du velge å ta taxi. Husk å sjekke at taksameteren er på før turen starter.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Cagliari Flyplass

  Turistinformasjon Cagliari