Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ CAGLIARI FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Cagliari flyplass - Book og spar

  Cagliari er hovedstaden på øya Sardinia, og kan by på både flott natur og en herlig kultur. Med en leiebil fra Cagliari flyplass kan du utforske byen med sine alle sjarmerende butikker og koselige restauranter. Kjør rundt resten av regionen, der en av stoppene bør være den flotte stranden Poetta. Auto Europe samarbeider med både internasjonale eller lokale utleiere på Cagliari flyplass, slik at du får et stort utvalg av biler til meget konkurransedyktige priser!

  Flyplass

  Cagliari Flyplass (CAG)
  Offisielt navn: Aeroporto Mario Mameli, engelsk: Cagliari Elmas Airport
  Adresse: Via dei Trasvolatori, 09030 Elmas Cagliari
  Flyselskaper: Det er over 45 flyselskaper som flyr til og fra Cagliari.

  Terminaler

  Flyplassen har én passasjerterminal, og tar imot 4 millioner passasjerer årlig. I første etasje finner du ankomsthallen, i tillegg til bagasjeområdet. Avgangshallen ligger i andre etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Auto Europe hjelper deg med bilutleie på Cagliari flyplass. De fleste av utleierne har skrankene sine inne i terminalen, i ankomsthallen. På din voucher står det hvilken bilutleier du skal til. Vær oppmerksom på at Auto Europa ikke er oss, så gå kun dit hvis det står på din voucher at din utleier er Auto Europa/Sicily By Car.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 07:30-22:30
  Budget 07:30-22:30
  Europcar 07:30-22:30
  Firefly 08:00-23:59
  Goldcar 08:00-23:00
  Hertz 08:00-23:59
  Locauto 08:00-23:00
  Maggiore 08:00-23:00
  Sixt Man-lør: 08:45-21:45
  Søn: 09:00-13:00, 14:30-20:3
  Thrifty 08:00-23:00

  Flyplassens fasiliteter

  De fleste fasilitetene på flyplassen finner man i andre etasje, men du finner en snackbar, minibank og is-kafé utenfor første etasje. Det er spisesteder både før og etter sikkerhetskontrollen, blant annet en vinbar. Du finner også minibank og mange butikker. I tredje etasje ligger flyplassenes konferansesenter og businessområde. Her ligger det også en restaurant. Du kan koble deg til gratis wi-fi på hele terminalen. Informasjonsskranken finner du i første og andre etasje.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger ikke langt fra Cagliari sentrum, og det er en 10 minutters kjøretur på SS131dir dit. Du kan også kjøre til andre spennende byer som for eksempel Sassari. En tur hit tar ca. 2 timer (210 km) og du tar veien E25. Litt lengre nord-øst, ca. 269 km, ligger Olbia, og hit kommer du gjennom å ta E25 og SS131dcn. Turen tar rundt 3 timer. For mer informasjon om bilkjøring i Sardinia og resten av Italia, klikk her. Du kan også ta deg til Cagliari med kollektivtransport. Du har to alternativer, tog eller shuttlebuss. Elmas Aeroporto togstasjon ble åpnet 2013, og har togforbindelser til Cagliari hvert 20:e minutt mellom 05-21. Turen tar ca. 5-7 minutter, og du kan kjøpe billett fra billettmaskin på togstasjoner, i en skranke eller online. Togstasjonen ligger en fem minutters gåtur fra flyplassen. Shuttlebussene går utenfor ankomst, og bussene går til Piazza Matteotti ARST bussterminal hver halvtime. Turen tar rundt 10 minutter. Billettmaskin ligger i ankomsthallen. Man kan også kjøpe billett fra billettluke eller fra sjåføren, der sistnevnte er noe dyrere.

  Parkering

  Å finne gateparkering i Cagliari er ikke alltid det letteste, så det kan være lurt å kjøre til et parkeringshus, det finnes en ved for eksempel togstasjonen. Hvis du finner en gateparkering må du være forberedt på å betale, da det er meget få gratisparkeringer. Derfor er det viktig å alltid lese parkeringskilt nøye i Cagliari.

  Nyttige linker

  Cagliari Flyplass hjemmeside