Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I GENOA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Genoa – Beste pris garantert

  Auto Europe har supre priser på din leiebil i Genoa! Denne byen ligger på Italias nordkyst og har en lang historie, flott arkitektur, en rik kultur og et magnifikt landskap. Genoa, også kjent som Genova, kan lett bli litt bortglemt av turistene som kanskje heller reiser til de mer velkjente italienske byene, men de skal sies at i prinsipp alle som besøker Genoa blir meget positivt overrasket!

  Denne byen ble i 2004 utnevnt til European Capital of Culture, og bydelen Starde Nuove med sine historiske bygninger fra 1500- og 1600-tallet er på verdensarvlisten til Unesco. En bra måte å få en god overblikk over byen på er å ta en tur opp i det flotte fyrtårnet Lanterna di Genova som ligger ved havnen. Parker leiebilen og ta deg frem til fots på Via San Lorenzo som er en bilfri gate med vakre bygninger, blant annet katedralen Cattedrale di San Lorenzo og kirken Santi Ambrogio e Andrea. Gatene Via Roma og Via XX Settembre ligger ikke langt unna og er populære når det kommer til shopping. På sistnevnte ligger også det store markedet Mercato Orientale der fargerike boder står tett i tett og frister med lokalproduserte produkter og råvarer. Visste du at Christopher Columbus ble født i denne byen? Ved Porta Soprana, byens inngangsport, finner du barndomshjemmet hans (Casa di Colombo) som er gjort om til et lite museum. Ta en pause ved den store fontenen på torget Piazza de Ferrari, og ta inn de flotte omgivelsene før du går videre langs hovedgaten Corso Italia som tar deg langs vannet ned til den vakre bydelen Boccadasse der mange koselige restauranter venter på deg.

  Lei en båt, eller kanskje til og med en yacht, og ta en tur ut på havet med et tomt minnekort og et fulladet kamera, for utenfor Genoa kan man se både delfiner og hvaler! Det er også mulig å utforske sjølivet på land i Genoa da du i denne byen finner du et av Europas største akvarier, Acquario di Genova. Her har de over 400 arter, alt fra haier til krokodiller. Les mer om Italias trafikkregler i vår informative kjøreguide, og klikk deg så videre til Auto Europes søkemotor der du finner din leiebil i Genoa!

  Geografisk informasjon

  Genoa er hovedstaden i regionen Liguria som er en av Nord-Italias åtte regioner (de andre er Valle D´Aosta, Lombardia, Trentino-Alto Adige, Friuli-Venezia Giulia, Piemonte, Veneto og Emilia-Romagna). Sommertemperaturene i Genoa kan gå opp til 30 plussgrader, mens vinteren i denne regionene gir 5-10 plussgrader. Auto Europe hjelper deg med bilutleie i Genoa slik at du komfortabelt kan kjøre til byer som Camogli (25 km), Rapallo (27 km), Cinqueterre (173 km), Portofino (35 km), La Spezia (102 km), Torino (172 km), Parma (200 km), Milano (145 km), Bologna (300 km), Nervi (9 km) og Casella (35 km).

  Genoa flyplass

  Kun 10 km fra sentrale Genoa ligger Aeroporto di Genova. Veien SS1 går fra flyplassen, langs kysten og hele veien inn til sentrale Genoa. Kjøreturen er på 15-20 minutter (avhengig av trafikken).

  Genoa flyplass (GOA)
  Adresse: Via Pionieri e Aviatori d´Italia 44, Genoa, Italia
  Hjemmeside: www.airport.genova.it/en
  Telefon: +39 010 60151

  Offentlig transport

  Azienda Mobilita´E` Trasporti SpA (AMT) tar deg rundt Genoa. De har over 135 busslinjer, en t-banelinje som går mellom Rivarolo - sentrale Genoa, i tillegg til to toglinjer som går mellom Piazza Principe - Granarolo og Genoa - Casella. Byens to største togstasjoner er Genova Piazza Principe og Genova Brignole. Det går ferger mellom Pegli og den gamle havnen i Genoa sentrum.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Genoa