Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BERGAMO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Bergamo til beste priser

  En leiebil i Bergamo gir deg friheten til å utforske byen i ditt eget tempo. Leiebil er også det mest lønnsomme transportalternativet hvis du planlegger å besøke mange steder i Bergamo og i nabobyene. Klikk deg in på vår kjøreguide for Italia for mer informasjon angående å kjøre il i dette vakre landet. Vårt team står klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha, i tillegg til å assistere deg med booking.

  Trafikk og Parkering

  I bydelen Città Bassa har oppgradering av veiene gjort det enkelt å komme seg rundt med bil. Bydelen Città Alta har en del smale brosteins veier, hvor det ikke lemper seg å kjøre bil.

  Parkering

  Når du besøker bergamo kan det være lurt å parkere i Città Bassa, for å så gå opp til bydelen Città Alta. Det finnes både gratisparkering og parkeringsområder som krever en avgift, rundt om i byen. Det kan være lurt å sjekke om ditt hotell tilbyr parkeringsplasser for sine gjester.

  Geografisk Informasjon

  Bergamo er en sjarmerende by med to distinkte personligheter. Historiske bydelen Città Alta, har smale brosteins veier, med en miks av middelalder- og barokk arkitektur. Byen er omringet av en venetiansk mur. Bydelen Città Bassa har mer av en 1900-talls arkitektur, og er lettere å kjøre bil i. De to bydelene er koblet samme med hjelp av gangveier, kabelbane og svingete bilveier. Det er Città Bassa som kobler sammen byens hovedveier med resten av Lombardy regionen, som for eksempel Milano. Bergamo er en av mange inngangsporter til alpene som ligger nord for byen og som kan tilby et stort utvalg av utendørs aktiviteter.

  Book din leiebil i Bergamo online og få fantastiske tilbud. Auto Europe kan tilby deg de beste prisene, førsteklasses kundeservice, og et stort utvalg av leiebiler. Du kan hente din leiebil på et flertall steder, som for eksempel i city eller på Bergamo Airport. Kontakt oss i dag på +49 89 120 89 270 for å booke en uforglemmelig kjøreopplevelse i Italia.

  Bergamo flyplasser

  Bergamo Airport er en internasjonal flyplass, og ligger i topp-fem i Italia når det kommer til antall passasjerer. Flyplassen ligger ca. 43 km fra flyplassene Linate og Malpensa i nærliggende Milano.

  Bergamo Orio al Serio Airport (BGY)
  Hjemmeseite: www.milanbergamoairport.it
  Telephone: +39 (0) 35 326 323

  Offentlig transport

  Det finnes mange alternativer når det kommer til å ta seg mellom flyplassen og city, både når det kommer til personlig preferanse og hvor mye du ønsker å betale. I Bergamo er alternativene færre, spesielt i Città Alta.

  Tog

  Bergamo togstasjon kan ta deg til et stort antall byer i Italia.

  Buss

  Det omfattende bussystemet i Bergamo tar turister og pendlere rundt Città Bassa. Det er en linje som går mellom Città Alta og Città Bassa, et alternativ til kabelbanen eller gangveiene.

  Taxi

  Man kan ta taxi mellom flyplassen og city. Vær oppmerksom på at taxibiler fra Milano kan også være autorisert til å kjøre mellom destinasjoner og har høyere priser.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Bergamo Flyplass

  Touristinformasjon Bergamo