Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BERGAMO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Bergamo flyplass med Auto Europe

  Bergamo flyplass ligger i Nord-Italia, 5 km fra byen Bergamo og 45 km fra Milano. Denne italienske byen ligger i Lombardy regionen, og er spennende turistdestinasjon som kan tilby både kultur, kunst, natur og flotte skimuligheter. Bergamo er også kjent for sin flotte middelaldersarkitektur og sin gode mat, med polenta som en av deres spesialiteter. Med en leiebil fra Bergamo flyplass booket gjennom Auto Europe så har du friheten til å reise rundt i Italia i ditt eget tempo. Vi har under årene etablert et godt samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere over hele verden, og det gjør at vi kan tilby et stort utvalg av bilkategorier, slik at du som kunde enkelt kan finne den leiebilen som passer deg og dine reiseplaner helt perfekt. Gå online eller ring oss i dag!

  Flyplassinformasjon

  Bergamo Flyplass (BGY)
  Offisielt navn: Bergamo Orio al Serio International Airport, italiensk: Aeroporto Internazionale di Orio al Serio
  Adresse: SACBO Via Aeroporto 13, I-24050 Orio Al Serio, Italy
  Flyselskaper: 18 flyselskaper flyr til og fra Bergamo flyplass. Ryanair fly direkte fra Norge til denne flyplassen.

  Terminaler

  Bergamo flyplass har en terminal med to etasjer og to rullebaner. Det er 46 Check-In skranker og disse finner du i første etasje. Etter sikkerhetskontrollen så tar du rulletrappen opp i andre etasje, og da kommer du til avgangsområdet. Det er gater i begge etasjene. Bergamo er en liten og smidig flyplass, så det ikke er lange avstander å gå.

  Henting og levering av leiebil

  På denne flyplassen finner du bilutleierne i ankomsthallen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis Man-fre: 08:00 - 22:00
  Lør-søn: 08:00 - 20:00
  Budget 08:00 - 22:00
  Europcar 07:30 - 23:59
  Firefly 08:00 - 23:59
  Goldcar 08:00 - 23:00
  Hertz 08:00 - 23:59
  Sixt Man-fre: 08:00 - 22:00
  Lør-søn og helligdager: 09:00-12:30
  Thrifty 08:00 - 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  levert in bagasjen og kommet deg gjennom sikkerhetskontrollen så kan du utforske Bergamo flyplass sitt avgangsområde. På denne flyplassen finnes det alt fra klesbutikker, Tax Free til aviskiosker med lesestoff og snacks til turen. Hvis du ønsker å ta deg en matbit eller noe godt å drikke før flyreisen så er det mange forskjellige alternativer på flyplassen. Hva med litt italienske spesialiteter, iskrem, eller kanskje en god kopp kaffe? Det er to banker i terminalen, i tillegg til minibanker og et valutakontor hvis du trenger å veksle penger. På Bergamo flyplass så er det også apotek, VIP lounge, kirke og et turistkontor som er åpent syv dager i uken.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Å kjøre din leiebil fra Bergamo Flyplass inn til byen Bergamo tar ikke lang tid. Det er en tur nordover på kun 5 kilometer, og tar rundt 10 minutter. Hvis du skal hente din leiebil i byen, eller et annet sted i Italia, så kan du ta offentlig transport fra flyplassen.

  Buss
  Ønsker du å ta buss så finnes det et antall alternativer. Buss til Bergamo tar kun ti minutter. Det finnes shuttle-busser som tar deg til Milano på rundt 1 time. Det er også busser som går til forskjellige skidestinasjoner rundt Bergamo.

  Tog
  Fra flyplassen kan man ta seg til Bergamo sentralstasjon med buss og ta tog videre til andre destinasjoner.

  Taxi
  Taxibilene finner du utenfor ankomsthallen. Det er også mulig å forhåndsbestille taxi hvis man vil unngå å stå i kø.

  Parkering

  Det er som oftest ikke et problem å finne parkeringsplass i byen Bergamo. Det finnes både gratisparkering og parkering som krever en avgift. Et parkeringsområde som ikke krever en avgift er for eksempel Piazzale della Malpensata. Hvis du skal besøke gamlebyen Città Alta, så anbefales det at du parkere i bydelen Città Bassa, og enten går eller ta kabelbanen opp. Mange av hotellene i Bergamo har egne parkeringsplasser til sine gjester. Les alltid parkeringsskilt der du ønsker å stå for å unngå bot.

  Nyttige linker

  Flyplassens hjemmeside - Bergamo Lufthavn