Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MALPENSA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Milano-Malpensa flyplass til beste pris

  Med en leiebil fra Milano-Malpensa flyplass kan du utforske Italias mange spennende feriedestinasjoner. Milan-Malpensa flyplass er Nord-Italias største flyplass. Til Milano sentrum er det under en times kjøring fra flyplassen langs vei E62. Når man er i Milano må man ikke glemme å besøke katedralen Duomo di Milano og kjøpesenteret galleria Vittorio Emanuele II. Kjøpesenteret er fullt av restauranter, kafeer og barer.

  Auto Europe tilbyr bilutleie til de beste prisene, sammen med fantastisk kundeservice, takket være samarbeid med tallrike global bilutleieselskap. På vår hjemmeside går det også til å booke premium kjøretøy til uslåelige priser.

  Informasjon om flyplassen

  Milano-Malpensa flyplass har rundt 22 milloner passasjer hvert år. Flyplassen er den nest travleste flyplassen i Italia. I 1948 åpnet flyplassen for sivil flytrafikk.

  Milan-Malpensa Airport (MXP)
  Offisielt navn: Milan-Malpensa Airport
  Også kjent som: Aeroporto di Milano Malpensa and City of Milan Airport
  Adresse: Strada Statale 336 Ferno VA, Italia, 21010
  Plassering: Flyplassen er i Varese provins og er rundt 25 kilometer nord vest fra sentrale Milano.
  Flyselskaper som opererer på Milano-Malpensa flyplass: Mer enn 70 flyselskaper finnes ved Milano-Malpensa flyplass, som British Airways og Lufthansa. Norwegian og SAS flyr direkte fra Oslo Gardermoen til Milano-Malpensa.

  Hvor henter jeg leiebil på Milano-Malpensa flyplass?

  Bilutleiedesker finnes i flyplassen på begge terminaler, men ikke alle bilutleieselskap har desker i begge terminaler. Flertallet av bilutleieselskap har desker i begge terminalene, men noen selskap har bare desk i en terminal. Bilutleie på Milano-Malpensa flyplass er enkelt og det finnes en mengde annerledes bilutleieselskap å velge på. Det finnes en skyttelbuss mellom terminal 1 og terminal 2.

  Avis biluteie på Milano-Malpensa flyplass Avis på Milano-Malpensa flyplass
  Strada Statale 336,
  Milano, Italia 21010

  +39 02 585 8482 8
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - 23:59
  Budget bilutleie på Milano-Malpensa flyplass Budget på Milano-Malpensa flyplass
  Strada Statale 336,
  Milano, Italia 21010

  +39 0258 584828
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - 23:59
  Europcar bilutleie på Milano-Malpensa flyplass Europcar på Milano-Malpensa flyplass
  Strada Statale 336
  Milano, Italia 21010

  +39 02 58580328
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - 23:59
  Sixt bilutleie på Milano-Malpensa flyplass Sixt på Milano-Malpensa flyplass
  Strada Statale 336
  Milano, Italia 21010

  +39 02 94757979
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - 23:59
  Thrifty Car Hire at Milan Malpensa Airport Thrifty på Milano-Malpensa flyplass
  Strada Statale 336
  Milano, Italia 21010

  +39 02 58580210
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - 23:59

  Terminaler

  Milano-Malpensa flyplass er den største flyplassen i Milano. Flyplassen har to terminaler; Terminal 1 og terminal 2. Bare Easy Jet flyr fra terminal 2. Det er et par kilometer mellom terminalene, sørg for å ha tilstrekkelig med tid til å bevege seg mellom terminalene. Det går en skyttelbuss mellom terminalene. Skyttelbussen går 24 timer i døgnet. Hvert syvende minutt mellom 05.15 til 22.45, og hvert 30. minutt mellom 22.45 og 05.15. Skyttelbussen mellom terminal 1 og terminal 2 tar 10 minutter.

  I 2016 åpnet en ny toglinje mellom de bade terminalene som gjør det veldig enkelt å reise mellom terminal 1 og terminal 2.

  Flyplassens fasiliteter

  Milano-Malpensa flyplass har over 7250 kvadratmeter med butikklokaler og 74 matsteder. Terminal 1 har restauranter på hver etasje, og shoppingfasiliteter i første og andre etasje. Minibank og valutaveksling finnes i første og andre etasje. Politikammer finnes i første etasje.

  I terminal 2 kan man finne minibank, valutaveksling og politikammer i første etasje. Mens restauranter og butikker finnes i første og andre etasje. På flyplassen er det gratis wifi.

  Hvordan komme seg til og fra Milano-Malpensa flyplass

  To motorveier forbinder med Milano-Malpensa flyplass; A4 og A8. Sistnevnte går fra sentrale Milano til flyplassen, kjøretiden er rundt 40 minutter. Vei A4 forbinder Milano med Torino, og kjøringen mellom byene bør ta rundt 90 minutter.

  Hvis dere bestemmer dere for å ikke leie bil fra Milano-Malpensa flyplass, men i stedet fra sentrale Milano, så finnes det flere transportalternativer. Fra terminal 1 går det tog som kalles Malpensa Express til Piazza Cadorna Station (30 minutter) og Milano sentralstasjon (45-55 minutter).

  Fra terminal 1 og terminal 2 så går det busser til sentrale Milano. STIE Audostradale og Air Pullman driver buss tjeneste. Bussene går hvert 20 minutt og billettene kan kjøpes om bord.

  Et annet alternativ for dere som bestemmer seg for å ikke hente up leiebil fra Milano-Malpensa flyplass er å ta taxi til destinasjonen. Taxiholdeplasser finnes utenfor bade terminal 1 og terminal 2.

  Parkering

  Det kan være vanskelig å finne parkeringsplasser i sentrale Milano. Parkeringsavgiften varierer avhengig av hvilken sone parkeringsplassen er lokalisert i. Blå linjer viser hvor det er ok å parkere. Skilter viser parkeringsavgiften, varighet og driftstimer for parkeringsplassen. Gule linjer betyr at parkeringsplassen er reservert for innbyggere med en spesiell tillatelse. Milano-Malpensa flyplass har fem store parkeringsområden. De er lokalisert i nærheten av terminal 1 etter terminal 2.

  Nyttige lenker

  Milano-Malpensa flyplass nettside

  Tilbake til toppen

  Ekstra info om Milano-Malpensa flyplass

  Milano-Malpensa flyplass
  Strada Statale 336
  Ferno VA, Italia, 21010

  IATA-kode: MXP
  ICAO-kode: LIMC
  Wikipediaartikkel
  Breddegrad: 45.6285
  Lengdegrad: 8.7266

  Generell informasjon: Milano-Malpensa flyplass ligger i Ferno, Italia. Flyplassen er 30 kilometer kjøring fra sentrale Milano og er lett å kjøre til med leiebil.