Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TORINO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Torino – Beste pris garantert

  En leiebil i Torino fra Auto Europe gir deg muligheten til å oppleve en autentisk italiensk by helt i ditt eget tempo. Byen er ikke bare rik på kultur, Torino er også en moderne og innovativ by som kombinere historiens sjarm med futuristisk industri - spesielt bilproduksjon. I Torino kan du hente din leiebil på et flertall steder, slik at du raskt kan komme i gang å oppleve alt som byen har å by på: kongelige palasser, koselige kafeer, mat i verdensklasse og museum med alt fra kunst til biler.

  Fra Torino så kan du ta turen videre til andre europeiske destinasjoner som for eksempel Sveits og Frankrike gjennom å ta motorveien Autostrade. To timer fra Torino ligger Milano, som kan tilby shopping i verdensklasse og spennende sightseeing. På mindre enn tre timer kommer du til Genève, Sveits - sentrum for diplomati og finans. Book en leiebil med Auto Europe i dag!

  Trafikk og parkering

  Torinos veinett er ukomplisert. Hvis du skal kjøre din leiebil i Torino city så bør du være oppmerksom at det er noen områder (i en viss tidsperiode under dagen) de du ikke får lov til å kjøre. Du risikerer en saftig bot hvis du skulle gjøre det.

  Her er noe viktige ting å tenke på når du kjører i Torino:

  • Man kjører på høyre side av veien.
  • Alle i bilen må bruke sikkerhetsbelte.
  • Det er kun lov til å bruke mobiltelefon hvis du har headset.
  • Hvis du kjører i buss/sykkelfelt vil du få en bot på stedet.
  • Tog, trikk, buss, og utrykningskjøretøy har forkjørsrett.

  For mer tips og informasjon angående å kjøre bil i Italia, klikk her.

  Parkering

  Torinos offentlige transportsystem GTT har 50.000 parkeringsplasser i 25 parkeringshus, i tillegg gateparkering. Det finnes også andre parkeringshus som ikke forvaltes av GTT. Hvis du velger å stå på gaten så kan du bare stå der det er en blå rektangel. Gule rektangler er buss-, taxi- eller handikapparkering. Man kan kjøpe parkeringsbillett fra kiosker, tobakk kiosker, kaféer og parkeringsvakter. Ved blå rektangler skal det finnes et skilt der det står hvilke restriksjoner som gjelder. Torino holder på å prøve ut et program der du betaler parkering med din mobiltelefon.

  Geografisk informasjon

  Torino ligger i hjertet av Piedmont regionen i nord-vest Italia. Torino er en industriby med en vakker natur, byen er omringet av de italienske alpene. Fire store elver som renner gjennom byen, bland annet elven Po. Byen ligger 240 m.o.h, og har et fuktig subtropisklima. Det er en kald, tørr vinter og en mild sommer i fjellene, og varmere temperaturer på slettene. Sommeren varer fra juni til september og har en gjennomsnittstemperatur på 25-26°C. På det laveste blir det rundt 13°C. Vinteren i Torino varer fra november til mars, og har en gjennomsnittstemperatur på 2°C til -2°C.

  Torino Flyplass

  Torino Flyplass(TRN) drives av SAGAT S.p.A, og ligger ca.18km nord for city. Til TRN flyr mange forskjellige flyselskaper, og har mer enn 3 millioner passasjerer per år.

  Turin Airport (TRN)
  Nettisivut: Torino Airport
  Adresse: Strada San Maurizio, 12, 10072 Caselle Torinese Torino, Italy
  Telefon: +39 011 567 6361

  Offentlig transport

  Selv om Torinos økonomiske motor baseres på bilproduksjon, så har byen demonstrert en forpliktelse å kunne tilby sine innbyggere og turister en effektiv og innovativ offentlig transportsystem. Byen har busser, tog, trikker og den første T-banen uten sjåfør.

  T-bane
  MetroTorino er Italias første T-bane som kjøres uten fører, og ble innviet under vinter- OL i 2006. T-banen begynner å gå 05:30 mandag til lørdag, og 07:00 på søndager. Siste går 22:00 på mandager, 00:30 tirsdag-torsdag, og 01:30 fredag-lørdag, og 01:00 på søndager.

  Buss og trikk
  Bussene og trikkene har gule skilt, og et stort utvalg av linjer. De fleste går mellom 05:00 til 00:00. Bussene er som oftest blå og er delt in i to kategorier: busser som går i city (urban) og busser som går i byens utkantstrøk (suburban). En urban billett lar deg hoppe på og av så mange busser du vil tidsperiode på 90 minutter. En suburban billett tar deg dit du vil innenfor en 20km rekkevidde. Hvis du er usikker på hvor langt det er til din destinasjon, så kan det være greit å kjøpe en suburban billett for å være på den sikre siden.

  Billetter kjøpes på forhånd på forskjellige steder som kiosker, tobakk kiosker, barer og billettkontor. Det finnes mange billettyper å velge mellom. Husk å alltid ha med deg din gyldige billett under hele reisen, ellers så kan du få en bot.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Torino