Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ TORINO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Torino flyplass – Beste pris garantert

  Torino ligger ved foten av Alpene og er en av Italias mest spennende byer med både en rik historie og mye flott arkitektur. En leiebil fra Torino flyplass gjør at du kan kjøre rundt byen og regionen Piedmont i ditt eget tempo, og på den måten få det meste ut av din ferie i Italia. Auto Europe sine supre leiebilspriser gjør at de passer de fleste reisebudsjett, og takket være vårt store utvalg av leiebiler tilgjengelig kan du enkelt finne ditt perfekte kjøretøy.

  Flyplass

  Torino flyplass (TRN)
  Offisielt navn: Aeroporto di Torino, engelsk: Turin-Caselle Airport
  Adresse: Postkode L24 1Strada Aeroporto, 12, 10072 Caselle Torinese, Torino YD
  Flyselskaper: Det er 19 forskjellige flyselskaper på flyplassen.

  Terminaler

  Flyplassen ble bygget i 1953 og renovert i 2005 for de olympiske lekene året etter. Som en del av renoveringen ble terminalen utvidet med blant annet en ny, moderne boarding lounge. Terminalen har 3 etasjer.

  Henting og levering av leiebil

  Nedenfor finner du mer informasjon om bilutleie på Torino flyplass. Bilutleieskrankene finner du i parkeringshuset ved ankomsthallen, foran terminalen. På din voucher står det hvilken utleier du skal til. Husk på å sjekke eventuelle skader på bilen før du kjører avgårde.

  Utleier Åpningstider
  Thrifty Man-søn: 08:30-23:30
  Europcar Man-søn: 08:00-23:30
  Avis Man-fre: 07:30-23:30
  Lør-søn: 08:30-23:30
  Budget Man-fre: 07:30-23:30
  Lør-søn: 08:30-23:30
  Hertz Man-fre: 08:00-23:30
  Lør-søn: 09:00-15:30 og 16:00-23:00
  Maggiore Man-fre: 08:00-23:30
  Lør-søn: 09:00-13:00 og 14:00-19:00

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassens terminal er delt inn i tre områder; ankomst, avgang og boarding. Det største antallet butikker, restauranter og kiosker finner man i boarding-området. I ankomsthallen er det en kiosk. I avgangshallen kan man ta en tur til klesbutikken, bokhandelen og sjokoladebutikken. Over hele terminalen finnes det et antall spisesteder.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Veien RA10 tar deg til Torino på ca. 20-30 minutter med bil. Om du tar veien A40 fra Torino kan du kjøre til Milano på to timer. Klikk deg til vår kjøreguide for Italia for bra tips og råd. Om du ønsker å ta kollektivtransport fra flyplassen kan du velge mellom tog, buss eller taxi. Togtur fra flyplassen til GTT Dora stasjonen tar 19 minutter. Buss til Torino kjøres av Sadem, og busstoppet er ved ankomstområdet. Taxier finner man til venstre for utgangen til ankomsthallen.

  Parkering

  På Torino flyplass finnes det mange parkeringsmuligheter tvers imot terminalen, blant annet et fleretasjes parkeringshus. Man kan forhåndsbestille parkeringsplass, og man betaler i en betalingsautomat før du forlater flyplassen. I Torino er gateparkering kun tillatt ved blå linjer. Parkeringsbillett kan man kjøpe i blant annet en tabacchi, en kiosk. Det finnes et antall parkeringsområder i city. Områder med begrenset parkeringsmuligheter er ZTL, pass på at du ikke parkerer her da bilen kan bli tauet bort og du vil få en saftig bot.

  Nyttige linker

  Torino Flyplass hjemmeside