Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FIRENZE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Firenze – Finn din perfekte leiebil

  Book din leiebil i Firenze online i dag! Firenze er fødselstedet til Renessansen, og byen er nesten som et museum med flotte severdighet rundt hvert hjørne. I city så finner du den vakre katedralen Duomo som er på Unescos verdensarvliste. I Firenze finner du spor av berømte kunstnere som Leonardo Da Vinci, Botticelli og Michelangelo. Det finnes også moderne kunstnere som kommer fra denne herlige og stilfulle byen, for eksempel klesdesignerne Gucci og Cavalli. Reis rundt Toscana regionen i en leiebil fra Auto Europe og utforsk sjarmerende italienske byer som Arezzo, Siena og Pisa helt i ditt eget tempo. Hva med en road trip i Toscana?

  Trafikk

  Siden Firenze sentrum er full av historiske bygninger der mange er beskyttet av Unesco så er det er begrenset med fremkommelighet. Det er videoovervåkning hele døgnet, og du får bot hvis du kjør der uten tillatelse. For å kjøre her så må man ha en ZTL tillatelse. Om ditt hotell ligger i denne sonen så kan du kjøre inn for å levere fra deg bagasjen, men husk på at du må gi hotellet detaljene til bilen som de kan gi videre til politiet siden registreringsskiltet blir fotografert. Det kan være lurt å ta kontakt med hotellet i forveien og høre hvilke regler og prosedyrer som gjelder. Heldigvis er det enkel å ta seg rundt sentrum til fots!

  Parkering

  Man kan parkere bilen i en av de store parkeringshusene rundt sentrumskjernen, og alle har taxi eller buss som tar deg til city. Når du parkerer på gaten så er det viktig at du leser parkeringskiltene nøye. Noen parkeringsplasser er gratis mens andre har forskjellige tidsrestriksjoner og avgifter. Besøk vår kjøreguide for Italia for mer informasjon om trafikkregler i Italia.

  Geografisk informasjon

  Firenze ligger på begge sider av elven Arno i Toscanaregionen. Det er en kombinasjon av et subtropisk klima og et middelhavsklima. Grunnet fraværet av vind så kan det om sommeren bli opp til 40°C. Det kommer ikke mye regn om somrene, men desto mer om vintrene. Det kan også komme snø.

  Flyplassen i Firenze

  Firenze flyplass ligger 13 km nord-vest for byen. Turen med bil er på ca. 30 minutter. På flyplassen er det et antall flyselskaper som tar deg verden over. Fra Norge så flyr Air France, SAS, Swiss, Lufthansa og KLM.

  Firenze Flyplass
  Ligger 13 km fra Firenze.
  Hjemmeside: www.aeroporto.firenze.it
  Telefon:+39 055 30615 400

  Offentlig transport

  Hvis det er for langt å gå dit du skal så kan du ta byens gule city-busser. Valider billetten din så fort du har gått på bussen da det er mange billettkontroller. Billetter kan kjøpes på en billettautomat eller hos bussjåføren. Det sistnevnte er noe dyrere alternativ og krever at du har eksakt sum da det ikke gis veksel.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Firenze