Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TRAPANI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Trapani – Beste rater med Auto Europe

  Med en leiebil i Trapani kan du utforske kilometer etter kilometer med vakker siciliansk kystlinje som består av både dramatiske klipper og vakre strender. Du finner historiske severdigheter og monument rundt hvert hjørne i Trapani, og med en bil booket via Auto Europe så sparer du penger samtidig som du opplever Italia på sitt aller beste!

  Ditt besøk i Trapani kan for eksempel starte med at du går langs de flotte gatene Via Garibaldi og Corso Vittorio Emanuele der vakre bygninger står radet opp som perler på en snor. Sett deg så ned på et koselig kafé på torget Piazza Vittorio Emanuele og ta deg en italiensk espresso og noen kuler gelato. Etter hvilepausen kan du ta en drøy kilometer lang gåtur til Via Torre Arsa, en av byens beste shoppinggater. La turen gå videre til Trapanis livlige fiskemarked der du kan kjøpe med deg gode råvarer og slå av en prat med den vennlige lokalbefolkningen. Husk på å besøke kirkene Cattedrale di San Lorenzo, Chiesa di Sant´Agostino og Basilica-Santuario di Maria Santissima Annuinziata, i tillegg til museene Museo Regionale Pepoli og Museo di Preistoria e del Mare. Sving innom Torre di Ligny som en gang i tiden var et vakttårn, men som i dag er et spennende museum. Salt-dynene i naturreservatet Saline di Trapani e Paceco er en populær turistattraksjon i regionen, og ligger bare en ti minutters kjøretur fra sentrale Trapani.

  På øya Sicilia er strender ikke noen mangelvare, og området rundt Trapani er heller intet unntak. Ta med badehåndkleet og solkremen for en heldag på strendene San Giuliano, Bonagio eller San Vito Lo Capo. Ikke glem å ta en tur ut på det fantastiske Middelhavet når du først er i Trapani for like utenfor byen ligger de flotte øyene Favignana, Levanzo, Maettimo, Mothia og Isola Grande som bare venter på å bli utforsket av deg! Nitten kilometer fra Trapani ligger Segesta, et arkeologisk område med både et flott tempel og et kurbad. Det finnes også spennende arkeologiske severdigheter i Palermo (95 km) og i den historiske byen Marsala (33 km).

  Auto Europe står klare 24/7 for å hjelpe deg med å finne din leiebil i Trapani, vi gjør det enkelt å spare penger på bilutleie!

  Trafikk og parkering

  Flere større veier leder inn til Trapani, blant annet motorveien A29. I sentrum betaler man for parkering vanligvis mellom 08:00-13:30 og 15:30-20:00 (i en parkeringsautomat). Gratisparkering finner man ved Via Poma, Piazzale Ilio og Piazza Vittorio Emanuele. Hvite markeringer på asfalten betyr at parkering er gratis, blå betyr at det kreves en avgift og gul markering indikerer at det er en handikapparkering.

  Geografisk informasjon

  Trapani tilhører provinsen med samme navn, og ligger på Sicilias vestkyst. Denne byen er så heldig med å ha et deilig middelhavsklima som gir sommertemperaturer opp mot 30 grader. Temperaturen i havet under høysesongen kan ligge på hele 25 grader. Fra Trapani er det 35 km til Marsala, 36 km til Mazara del Vallo, 100 km til Palermo, 300 km til Catania, 28 km til Valderice, 38 km til Cornino, 52 km til San Vito Lo Capo og 330 km til Villa San Giovanni (fastlandet)

  Trapani flyplass

  Aeroporto di Trapani-Birgi ligger kun femten kilometer fra Trapani, en kjøretur på rundt 40 minutter. Auto Europe hjelper deg alltid med bilutleie på Trapani flyplass.

  Trapani flyplass (TPS)
  Adresse: Contrada Birgi, 91100 Trapani, Italia
  Hjemmeside: www.airgest.it
  Telefon: +39 0923 842502

  Offentlig transport

  I Trapani er det busser som tar deg mellom alle ferieaktivitetene. Fra Trapani kan du ta tog til Palermo, Alcamo, Mazara del Vallo og Castelvetrano. Det går båt til Tunisia, Napoli, Cagliari, Pantelleria, Egadi, Marsala, San Vito Lo Capo, Castellammare del Golfo og Mazara del Vallo.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Trapani