Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ TRAPANI FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Trapani flyplass - Book og spar

  Hent din leiebil på Trapani flyplass, og reis rundt vakre Sicilia. Enten det er havnen, Trapanis flotte gamleby, Agrigentos arkeologiske skatter eller historiske Marsala som står på ferieplanen så er Trapani flyplass alltid et bra utgangspunkt. Dette er en av øyas fire flyplasser (de tre andre er Comiso flyplass, Palermo flyplass og Catania flyplass), og hit flyr lavprisflyselskapene Ryanair og Alitalia. Med lave priser og førsteklasses kundeservice fra Auto Europe får du en fantastisk tur!

  Flyplassinformasjon

  Trapani flyplass (TPS)
  Offisielt navn: Aeroporto Vincenzo Florio di Trapani-Birgi, engelsk: Vincenzo Florio Airport Trapani-Birgi
  Adresse: Contrada Birgi, 91100 Trapani, Italia
  Beliggenhet: Flyplassen ligger mellom Trapani (15 km) og Marsala (15 km).
  Flyselskaper: Ryanair og Alitalia flyr til og fra 27 destinasjoner.

  Terminaler

  Trapani flyplass har både militær- og sivil flytrafikk. Da Ryanair begynte med internasjonale flyvninger til og fra denne flyplassen så økte flytrafikken markant. I 2009 gjennomgikk flyplassen en utbygning. Avgangshallen ble flyttet til terminalens andreetasje, og det ble bygget flere boarding-gater, i tillegg til at det ble gitt mer plass til spisesteder og butikker.

  Flyplassen har en kompakt layout med ankomsthallen og innsjekkingsskrankene i første etasje, og med avgangshallen i andre etasje. Sikkerhetskontrollen og informasjonsskrankene ligger også i andre etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Trapani flyplass finner man i ankomsthallen. Du ser de til høyre når du går ut av bagasjeområdet. Du finner mer informasjon om hvor din bilutleier har skranke, i søkeresultatet, under Vilkår & Betingelser. Det står også på din voucher som du får når du har booket.

  Vær oppmerksom slik at du ikke forveksler bilutleieren Auto Europa/Sicily By Car med oss, Auto Europe. Vi er en leiebilsmegler og har ingen skranke på flyplassen.

  Utleier Åpningstider
  Budget Man-søn: 08:00-23:59
  Europcar Man-søn: 08:00-23:59
  Firefly Man-søn: 08:00-23:59
  Hertz Man-søn: 07:30-23:00
  Locauto Man-søn: 08:00-22:00
  Maggiore Man-søn: 08:00-22:30
  Thrifty Man-søn: 07:30-23:00
  Sixt Man-lør: 08:30-21:00
  Søn: 08:30-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  I ankomsthallen, som ligger i første etasje, finnes det en minibank og et kafé. Etter sikkerhetskontrollen så finner du fler fasiliteter, blant annet en stor restaurant, butikker og en VIP-lounge.

  Transport

  Bil
  Å kjøre bil til Trapani er enkelt hvis du henter din leiebil på Trapani flyplass. Følg veien A29dir, og kjør så ut på SS115. Du vil være i sentrale Trapani på tjue minutter. Dersom du ønsker å dra til Marsala istedenfor, så tar du vei SP21. Denne kjøreturen er på 25 minutter. Palermo ligger et litt lengre stykke unna. Kjør øst på A29dir, for å så kjøre 116km på E90. Turen tar rundt 1,5 time. Klikk her for å komme til vår kjøreguide for Italia.

  Buss
  Busselskapet Salemi tar deg til Trapani og Palermo.

  Taxi
  Å ta taxi til enten havnen eller togstasjonen og fortsette reisen derfra, er også en mulighet.

  Parkering

  Om du vil parkere din bil i Trapani så er det viktig at du sjekker hvilken farge markeringen på gaten har. Hvit markering betyr at det er gratis å stå, og blå markering betyr at man må betale. Det er viktig at du ikke lar verdisaker ligge igjen i bilen, og at bilen står et trygt sted under natten. Parkeringshus kan være et trygger alternativ enn å stå på gaten. Et parkeringshus der det er gratis å stå er for eksempel Piazza Vittorio Emanuele.

  Nyttige flypass

  Trapani flyplass