Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I PALERMO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Palermo – Beste rater med Auto Europe

  Hent din leiebil i Palermo og utforsk Sicilia i ditt eget tempo. Palermo er Sicilias hovedstad og byens historie går tilbake helt til 800-tallet før Kristus. Fønikerne grunnla byen og gav den navnet "Ziz" som betyr blomst. Besøkende beskriver Palermo som sensuell, kaotisk og fascinerende i alle aspekter. Dette er en by bestående av kontraster dominert av en eklektisk miks av stiler, som omfatter arabiske, greske og romerske influenser. Du sparer masse verdifull tid dersom du booker en leiebil hos Auto Europe. Vi er kjent for å være en ledende leiebilsmegler med over 60 år av erfaring fra bransjen. Takket være vårt gode samarbeid med ledende utleiere kan du enkelt finne din perfekte bil i Palermo slik at du kan nyte av både frihet og fleksibilitet. Hvis du ankommer Sicilia via Comiso flyplass kan du selvfølgelig hente din leiebil fra Auto Europe her. Husk på å booke i god tid til sommermånedene da det under denne perioden er høy forespørsel. Dersom du vil planlegge en road trip på Sicilia, klikk her!

  Trafikk

  Når du kjører bil på Sicilia, spesielt i Palermo, deler du veien med mange mopeder. En del bilister bryr seg lite om trafikkreglene, kjører i høye hastigheter og bruker sjeldent blinkers så vær oppmerksom når du er ute på veiene. Se også opp for fotgjengere. Motorveiene på Sicilia er av god standard, og det er godt skiltet. Andre fine byer å besøke er Catania, Siracusa eller Trapani. For mer informasjon om å kjøre bil i Italia, klikk her.

  Parkering

  I Palermo kan du kjøpe parkeringsbillett i utvalgte kiosker og på barer rundt omkring i byen. Det er viktig at du skraper bort riktig tid og dato på parkeringsbilletten før du legger den godt synlig på dashbordet. Et alternativ til gateparkering er parkeringsgarasjen på Piatta Vittorio Emanuele Orlando. En annen sentral parkeringsgarasje, Piazza Ungheria, ligger på Via Ruggero Settimo. Herfra er det gåavstand til mange severdigheter. I gamlebyen, like ved vannet, finner du en parkeringsgarasje med passende navnet Piazza Marina.

  Geografisk informasjon

  Sicilia er en trekantformet øy i Middelhavet. Mesteparten av Sicilia har et kupert terreng, og på øya finner man den berømte vulkanen Mount Etna (3323 moh.). Vulkanen har alltid hatt en viktig rolle, og influert både landskapet og livet til beboerne. Mount Etna, i tillegg til kalksteinstrender, grotter, våtmarker og kystvegetasjon, er en del av Sicilias unike geografi. Akkurat som i nabolandene så har Sicilia et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde, våte vintre. Dette gjør Sicilia til en feriedestinasjon året rundt.

  Flyplass

  Palermo flyplass
  Ligger ca. 34 km fra Palermo.
  Hjemmeside: Palermo flyplass
  Telefon: +39 800 541 880

  Offentlig transport

  Du kjøper billett til tog og buss i en billettluke (biglietteria) eller i en kiosk, og validere billetten så på de små, oransje billettmaskinene før du går ombord.

  Buss
  Lokalbussene er oransje, og de blå bussene tar deg til andre byer på øya. Vær oppmerksom på at busser til mindre steder ikke går like ofte som lokalbussene. Flybussen går hver halvtime.

  Tog
  Palermos sentralstasjon ligger på Piazza Giulio Cesare. Du kan ta tog både rundt Sicilia og over til det italienske fastlandet.

  Taxi
  Det er lurt å bestemme prisen før du setter deg i taxien for å unngå overraskelser.

  Nyttige linker

  Palermo Flyplass

  Turistinformasjon Palermo