Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PALERMO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Palermo flyplass – Beste pris garantert

  Palermo er et perfekt utgangspunkt for en ferie på Sicilia. En leiebil fra Palermos flyplass gjør at du raskt kommer deg avgårde og på den måten får en god start på ferien. Palermo var i gamledager kjent som en velstående middelhavsby, og hadde kallenavnet City of Delights. De mange severdigheter som reflekterer Sicilias fargerike historie gjør byen til flott feriedestinasjon for alle aldere. Hvis du booker en leiebil gjennom Auto Europe sparer du både tid og penger! Du kan velge mellom et stort antall biler takket være vårt gode samarbeid med de ledende utleierne verden over. Palermo flyplass er også et supert utgangspunkt for en road trip på Sicilia.

  Flyplass

  Palermo flyplass (PMO)
  Offisielt navn: Aeroporti di Palermo, engelsk: Falcone-Borsellino Airport, het tidligere Punta Raisi Airport
  Adresse: Societa di Gestione dell/Aeroporto, I-90139 Punta Raisi
  Flyselskaper: Det er mange flyselskaper som tar deg til og fra et antall europeiske destinasjoner. Fra Norge flyr blant annet SAS og Norwegian.

  Terminaler

  Palermo flyplass spiller en stor rolle for turismen på Sicilia, og er en av de mest besøkte flyplassene i Sør-Italia. Flyplassen består av én terminal med fire etasjer - én etasje under bakkenivå og tre over.

  Henting og levering av leiebil

  Det er enkelt å finne bilutleieskrankene da dette er en liten flyplass. Skrankene ligger i ankomsthallen, og hvilken utleier du skal til står på din voucher. Vær oppmerksom at vi, Auto Europe, er en leiebilsmegler og er ikke det samme selskapet som den italienske bilutleieren Auto Europa som har skranke på flyplassen.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 08:00-23:59
  Budget Man-søn: 08:00-23:59
  Europcar Man-søn: 08:00-23:59
  Firefly Man-søn: 08:00-23:59
  Hertz Man-søn: 07:30-23:59
  Sixt Man-søn: 07:30-22:00

  Flyplassens fasiliteter

  Palermo flyplass finnes det mange forskjellige steder der du kan få deg noe godt å spise, alt fra italienske spesialiteter til Sicilianske søtsaker. Det er også muligheter for å shoppe før flyturen, alt fra taxfree-varer og klær til suvenirer. I andreetasje kan du sende et postkort hjem til nære og kjære eller veksle penger i banken. Det finnes tre minibanker på flyplassen og to VIP lounger. Det er to heiser, i tillegg til toaletter som er tilpasset passasjerer med nedsatt funksjonsevne. Informasjonsskranken ligger i andreetasje og er åpen fra 06:00 til midnatt.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Flyplassen ligger 35 km fra Sicilias hovedstad Palermo. Ta din leiebil fra Palermo flyplass til det krystallklare vannet i Trapani, en kjøretur på mindre enn én time, eller til den historiske byen Catania som ligger ved foten av Mount Etna (2,5 time). Fra flyplassen kan du ta buss til sentrale Palermo, og disse går hver halvtime. Det går også busser til Agrigento, Trapani og Sciacca/Ribera (dog ikke like ofte som til Palermo). Taxi er et annet alternativ, og en tur til Palermo tar rundt 45 minutter. Sjekk ut vår kjøreguide for Italia for mer tips og råd.

  Parkering

  Å kjøre bil i Palermo kan til tider være en utfordring da det er mange mopedister og andre biler, og ikke alle følger trafikkreglene. Når det kommer til parkering i sentrale Palermo så må du kjøpe parkeringsbillett i utvalgte kiosker eller barer. Du skraper datoen og tiden, og legger lappen på dashbordet. Ett bra alternativ til gateparkering i sentrum er parkeringsgarasjen på Piatta Vittorio Emanuele Orlando.

  Nyttige linker

  Palermo Flyplass hjemmeside